Şimdi Ara

VW CADDY NİN CİDDİ SORUNLARIMI VAR?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
51.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar caddy almayı düşünen bir vatandaşım...ancak yaptığım araştırmalarda (bu forumda ve diğer forumlarda)caddynin çok hassas olduğu ve belirli km den sonra sıksık debriyaj balatası aşınması-boya kalkması v.b sorunların oluştuğu belirtilmiş..2007 model caddylerde de bu sorunlar devam ediyor mu ????
    not:bir arkadaşımızın verdiği

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=115

şikayetvar.com adlı sitede arcın ençok debriyaj balatalarının aşındığına dair pekçok şikayet bulunuyor....

BU ARADA AYNI SİTEDE CADDY HARİCİ VOLKSWAGEN VE DİĞER MARKA ARAÇLARINDA SORUNLARI BELİRTİLMİŞ.TABİİ

TÜRKİYEDE EN ÇOK SATAN YARI TİCARİ ARAÇLARDAN BİRİ OLAN CADDY NİN %1 İNDE PROBLEM ÇIKMASI NORMAL

KARŞILANABİLİR.ANCAK AŞAĞIDAKİ MESAJLARI İNCELERSENİZ HEMEN HEPSİNDE BALATA SORUNU BELİRTİLMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 13 Mart 2007; 18:09:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

VW Caddy'nin Kronik Sorunları: Caddy Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Volkswagen Caddy, ticari ve aile kullanımı için popüler bir araçtır. Ancak, bazı Caddy modelleri kronik sorunlara yatkın olduğu bilinmektedir. Aracınızı satın almadan önce bu sorunların farkında olmak ve önlem almak önemlidir.

Caddy 1.9 TDI Kronik Sorunları

• Enjektör Arızaları: 1.9 TDI motorlu Caddy'ler, enjektör arızalarına karşı hassastır. Bu, güç kaybı, duman ve artan yakıt tüketimine neden olabilir.
    • Türbin Arızaları: Turbin arızaları, 1.9 TDI motorlu Caddy'lerde yaygın bir sorundur. Bu, motor gücünde azalmaya ve yakıt verimliliğinin düşmesine neden olabilir.
    • Çift Kütleli Volan (DMF) Sorunları: DMF, şanzıman ve motor arasındaki titreşimi azaltır. Caddy'lerde DMF arızaları, vites değiştirme sırasında titreşim ve gürültüye neden olabilir.

Caddy 1.6 Kronik Sorunlar

• Zamanlama Zinciri Sorunları: 1.6 litrelik dizel motorlu Caddy'lerde zamanlama zinciri sorunları olabilir. Bu, motor hasarına yol açabilecek ciddi bir sorundur.
    • EGR Valfi Sorunları: EGR valfi, egzoz gazlarını yeniden dolaşıma sokmaya yardımcı olur. Caddy'lerde EGR valfi sorunları, siyah duman ve artan yakıt tüketimine neden olabilir.
    • DPF (Dizel Partikül Filtresi) Sorunları: DPF, egzoz gazlarından partikülleri gidermeye yardımcı olur. Caddy'lerde DPF sorunları, güç kaybı ve tıkanıklığa neden olabilir.

Caddy 2.0 TDI Kronik Sorunları

• Yağ Pompası Sorunları: 2.0 TDI motorlu Caddy'lerde yağ pompası sorunları olabilir. Bu, motor hasarına yol açabilecek ciddi bir sorundur.
    • Emisyon Kontrol Sistemi Sorunları: 2.0 TDI motorlu Caddy'lerde emisyon kontrol sistemi sorunları olabilir. Bu, artan emisyonlara ve araç performansında azalmaya neden olabilir.
    • Common Rail Enjeksiyon Sistemi Sorunları: Common rail enjeksiyon sistemi, dizel yakıtı motora püskürtür. Caddy'lerde common rail enjeksiyon sistemi sorunları, güç kaybı, duman ve artan yakıt tüketimine neden olabilir.

Caddy Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

• Aracın Geçmişini Kontrol Edin: Aracın servis kayıtlarını ve arıza geçmişini kontrol edin. Bu, potansiyel sorunları belirlemenize yardımcı olabilir.
    • Bir Mekanik Tarafından İnceletin: Aracı satın almadan önce güvenilir bir mekanik tarafından inceletin. Bu, gizli sorunları ortaya çıkarabilir.
    • Kronik Sorunların Farkında Olun: Caddy'nin kronik sorunlarını araştırın ve bunlara karşı tetikte olun.
    • Uzun Garanti Süresine Sahip Bir Araç Seçin: Uzun bir garanti süresi, potansiyel onarım maliyetlerini azaltmanıza yardımcı olabilir.

Volkswagen Caddy, çok yönlü ve kullanışlı bir araçtır, ancak kronik sorunlara yatkın olabilir. Bu sorunların farkında olmak ve önlem almak, uzun vadede hayal kırıklığı ve masraflardan kaçınmana yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İŞTE ŞİKAYETVAR.COM DAKİ SORUNLARIN BAZILARI

VOLKSWAGEN Araçların İstanbul Trafiğinde Balataları Yanıyor cemtezer [12 Ocak 2007, 08:48]

Erel Otomotiv�den 13.12.2006 tarihinde aldığım Volkswagen Caddy marka aracımın debriyaj balatası 2400 km de ikinci kez yandı. İlk yanma olayı araç 650 km de iken oldu, garantiden değiştirdiler. Fakat ilk servise gittiğimde kullanıcı hatası dediler. Tabi araç 650 km�de olduğu için değiştirmek zorunda kaldılar.

Bana servisten verilen cevap ise beni şok etti; bu araçların debriyajlarının hassas olduğu ve yoğun olan İstanbul trafiğinde dur kalklardan kaynaklandığı söylendi. Aracımın debriyaj balatası ikinci kez 2400 km de yandı.

Bakalım serviste ne gibi bir sorunla karşılaşacağım? Aracımın hatasının nereden ve neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum. Güvenerek aldığımız Volkswagenlerin böyle problemler yaşatması ve servislerden dalga geçer gibi verilen tatmin edici olmayan cevaplar ne zamana kadar devam edecek?^^

___________________________________________________________________________________________________

VOLKSWAGEN Caddy Aldıysanız Elinizden Kürdanı Eksik Etmeyin! 06_falcon_06 [26 Aralık 2006, 09:00]

2005 model Volkswagen Caddy marka bir aracım var. İlk sahibiyim, araç şuan 30000 kilometrede ve iç dizaynın her tarafından ses geliyor. Hayır arka tarafın tavan ve yan taraflarının döşeme kaplaması olmayışına ve oraların sunta lam ile kaplı olduğuna bir şey demedik, bari ön tarafından gelen seslere kulak versinler. Aracımda bir kutu kürdan var ve ses gelen plastik vb aksamlara sıkıştırarak idare ediyoruz.

____________________________________________________________________________________________________
    DOĞUŞ OTOMOTİV�in Garanti Kapsamındayken Bildirmediği Arıza! PASHA1982 [25 Aralık 2006, 09:00]

2004 model Volkswagen Caddy markalı araca sahibiz ve aldıktan sonra asrın hatasını yapmış olduğumuzu anladık. Bugüne kadar o kadar problemle karşılaştık ki ama sonuncusu canımıza tak ettirdi. 2005 yılı itibariyle garanti kapsamı altında araç 6 ayda 4 defa bir arıza için servise gitti ve geldi, sorunu çözemediler. En son olarak garantisi bittikten sonra araçtaki arızanın marş motorundan olduğu ve değişmesi gerektiği söylendi tabii bu arada aracın garantisi bitti.

Servise sorduğumuzda buna iyi hal garantisi yazacaklarına ve garantiden değişimini isteyeceklerini söylediler. Karar, garanti kapsamına alınmıyor. Hal bu ki bu arıza garanti kapsamı altında kaç defa söylendi ve sonuca varamadılar. Sonuç olarak şu anda marş motorunun değişimi için 400 YTL istediler veya da marş motorunu söküp tamiri için Bosch servisine götürülmesini söylediler. Bu da tahmini 200 YTL falan imiş. Benim suçum ne ki ben bu parayı cebimden ödeyeyim? Böyle bir şey varsa bu zamana kadar garanti kapsamındayken de aracımın kilometre bakımlarını herhangi bir sanayiye götürüp orada da yaptırırdım. Ne diye o kadar işçi çalıştırıp servis kurmuşlar ki? Garanti dahilinde arıza tespit edilemiyor garanti bittikten sonra da marş motorunun değişimini istiyorlar. Bu mu adalet Doğuş Otomotiv�in çalışma prensibi bu mu?%

____________________________________________________________________________________________________

VOLKSWAGEN�ın Uğultu Sesini Bir Tek DOĞUŞ OTOMOTİV Mühendisleri Duymadı! mozkan66 [25 Kasım 2006, 09:00]

Volkswagen Caddy marka aracımızda, insana Çin işkencesi yapan uğultu sesini gösterdiğimiz yetkili servis; bu sesin bu araçlar için normal olduğu iddia etti. Aksini iddia etmemiz sonucu, yaklaşık üç ay kadar bize dönmeyen ve maillerimize bile cevap vermeyen ithalatçı firma tenezzül ederek teknik ekibini gönderdi.

Ama ne hikmetse bu teknik ekipteki makine mühendisleri, maalesef ne görüyor ne de duyuyorlar. Büyük bir pişkinlik ve zeytinyağı gibi suyun üzerine çıkma örneği sergileyerek, çocukların bile inanması güç açıklamalarda bulunarak araçta anormal bir ses yoktur deyip gittiler.

Oysa sesi dinlettirdiğim makine mühendisi olmayan tüm insanlar bu sesi duymaktadır. Anladık ki bu sesi duymamak için makine mühendisi olmak ve Doğuş Otomotiv�de çalışmak gerekiyormuş. Doğuş Otomotiv satış ve hizmet politikası, aracı satana kadarmış.

Oysa tam aksi reklâmları yayınlatmaktadırlar. Burada Doğuş Otomotiv ne olduğu gibi görünmekte ne de göründüğü gibi davranmaktadır. Tabi biz burada sadece ses problemini dile getirdik, sese gelinceye kadar daha bir sürü problem yaşadık. Doğuş Otomotiv bu sorunu çözene dek, tüm platformlarda hakkımızı aramaya, tüm kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.^^

______________________________________________________________________________________________________

123020

VOLKSWAGEN Aracımın Baskı Balata Problemi! zehmut [11 Ekim 2006, 09:00]

Şirketimiz için diğer araçlar yerine aldığımız Caddy bundan önceki hiçbir araçta yaşamadığımız baskı balata problemi çıkardı. Kilometresi 18000. Servis hata kullanımda dedi. Biz de ilk defa araç kullanıyoruz ya. Garanti kapsamı dışında. Her 20.000 kilometrede baskı balata. Yani 1500 YTL. Sıraya girip aldığımız Caddy bu yüzden de satışta fiyat kaybımız oldu.%

______________________________________________________________________________________________________

VOLKSWAGEN Aracımın Bitmek Bilmeyen Baskı Balata Problemi! raikkonen76 [23 Eylül 2006, 09:00]

2005 model Caddy aracım var, yaklaşık 25.000 kilometrede bir baskı balata değiştiriyoruz. Ucuz bir şeyde değil hani, en az 1.000 YTL sadece baskı balata, bir de onunla birlikte başka parça arızalanmışsa yandık. Ve garanti kapsamında da değil. Üstelik en olmadık zamanda diye yolda bırakıyor.

Diğer arkadaşlar gibi ben de sınıf atlayalım diye Volkswagen Caddy aldık ama ne hikmetse diğer şikayetleri okudum hemen hemen %90 ı baskı balata sorunu. Ve bu yüzden kendimden emin oldum, yoksa ben acemi miyim diye düşünmeye başlamıştım. Geçenlerde yeni bir araba daha aldık ve inanınki çok beğenmeme rağmen Volkswagen Polo almadım. Başka bir marka aldım. Çünkü 25.000 kilometrede bir 1.000 YTL ödeme gibi bir şeyle karsılaşmak istemediğim için.%

_________________________________________________________________________________________________________

VOLKSWAGEN Garanti Ve Servis Sorunu! 418876 [06 Eylül 2006, 09:00]

2006 model 10.000 kilometre Caddy arabam arızalandı. Servisi aradım gelip götürdü. Baskı-balata bitmiş ve volant dişlisi sıyırmış dediler. Kullanım hatası olduğundan garanti kapsamına almadılar. 1400 YTL ücret ödedik. Arabayı babam kullanır 41 yıllık ağır vasıta ehliyeti var. Bunun kullanım hatası olması mümkün değil garanti kapsamına almamak için, böyle malzeme buluyorlar. Bence hiç garantimiz yok desinler biz de ona göre araba alalım. Bunu da dikkate almazlarsa hukuki yollara başvuracağım.%

________________________________________________________________________________________________________

DOĞUŞ OTOMOTİV Aracımın Boyası Kabardı İlgilenmedin! YAŞAR-24 [21 Ağustos 2006, 09:00]

Kayseri Özsa�dan 2005 model Caddy aldım. 12 yıl garantisi olan aracımın boyası kabardı. Özsa Otomotiv�e şikâyetimi ilettim. Doğuş Oto�ya yönlendirdi. Doğuştan beni arayarak bakım yaptırdığım Trabzon Bahadır Oto�ya giderek araçta boya tespiti yaptırmamı istediler.

Oysaki bir hafta önce 30. 000�lik bakıma gitmiştim. Boya atığı fark edilememiş tekrar gittim. Boya tespiti yapıldı. Fabrikasyon hata olduğu Doğuş�a bildirildi. Doğuş tekrar beni arayarak araç komple boyayıp 3000 YTL ödeme yapmayı taahhüt etmişlerdir. Ben bunu kabul etmeyerek aracımın değiştirilmesini talep ettim. Değiştirmenin mümkün olmadığını oysaki daha önce bir arkadaşın aynı durumdaki aracını değiştirildiğini söylediğimde, onu bilemem diye bir ifade kullanıldı.

İki ay geçmesine rağmen ilgilenen olmadı. Artık yasal yoldan hakkımı aramaktan başka çarem kalmamıştır. Bu arada aracımın ayıplarıyla ilgili gerekli yazıları aracıma asarak bu şekilde binmeyi düşünüyorum. Doğuş Oto kendini düşünmüyorsa ben hiç düşünmem yasanın vereceği her karara saygılıyım.�

________________________________________________________________________________________________________

VOLKSWAGEN Aracımın Debriyaj Balatasının 20 Bin Kilometrede Bitmesi Normal Mi? LORDDRAGON [02 Ağustos 2006, 09:00]

Gerçekten merak ediyorum 10 yıllık şoförlük hayatımda şu ana kadar 7 adet araç kullanıp, sattım balatası en az giden 60.000 kilometre. 80.000 + 90.000 kilometre gördüğümde oldu. Fakat ne yazık ki Doğuş Otoya göre balatanın 20.000 kilometre yapması gayet normalmiş ve hatta volan kırılması da. Bu arada yanlış anlaşılmasın arabam daha 7 aylık. Çıkan fatura 1.858,08 YTL. Sadece el vicdan deyip vicdanınıza bırakıyorum.%

_________________________________________________________________________________________________________

VOLKSWAGEN Caddy Aracım 4 Aylık Olmasına Rağmen Yolda Kaldı! ibrahim91 [27 Temmuz 2006, 12:00]

Mersin Opat Volkswagen bayiinden 4 ay önce 2006 sıfır kilometre Volkswagen Caddy araba satın aldım. Şu an 19500 kilometrede. Plakası 33 D 5640.
    İstanbul'a giderken bir hafta önce araç otobanda vites değiştiğim esnada pedal aşağıda kalarak debriyaj arızasından dolayı yolda kaldı. Araç çekilerek Mersin Volkswagen servise getirildi.

Servis beni arayarak tamirin garanti kapsamına girmediğini ve 1600 Yeni Türk Lirası karşılığında yapılacağını söyledi. Mağduriyetim büyüktür. Garanti kapsamına neyin girdiğini sordum. Kaçamak cevaplar aldım. Yepyeni arabanın debriyajı nasıl arıza yapar. Yaparsa da garanti kapsamına girmesi lazım değil midir?

Bu araçlarda debriyaj arızası olduğunu duymuştum. Bu yazıyı vatandaşlarımın haberi olup Caddy alırken dikkatli olmaları için yazıyorum. Bilirkişi raporunu istendiğinde gönderebiliriz.%

DOĞUŞ OTOMOTİV Arabamın Sorunlarını Normal Karşılıyor abdusselamturan [19 Mart 2006, 19:40]

Acarlar�dan 2005 yılı Haziran ayında Volkswagen Caddy 1,9 TDİ life marka bir araç aldım. Ne olduysa ondan sonra oldu. İlk aldığımda motor kapağı boruyla birlikte çıkıyordu. Bunun için Acarlar servise götürdüm. Sorunu anlattım. Aldığım cevap o kadar saçma geldi ki. �Bizim arabalarımızın motor kapağı borusu ile çıkar� dediler. Başka bir arabayı gösterince, �A bu arabaların kapakları böyle mi çıkıyordu?� dediler. O kadar şaşırdım ki anlatamam. Arabayı kime teslim ediyoruz anlayın.

Daha sonra �Marş basmıyor� diye gittim. Aldığım cevap daha da şaşırtıcıydı. �Bizim arabalarımızda böyle bir sorun olmaz� dendi. Bir baktılar, �Bir şey yok� dendi. �Gelmişken kapıyı da göstereyim� dedim. �Kapı da 140�ı geçince ses yapıyor� dedim. İnanmadılar. Bir hafta sonra kapı komple düştü. Servise götürdüm. İzah ettim. Dada önce böyle bir kayıt tutulmadığını söylediler.

Son olarak da �Arabayla 110�u geçtiğim zaman araba savrulamaya başlıyor. Yanından bir araba geçince arabayı toparlayamıyorum. Araba şerit değiştiriyor� dedim. Ancak inandıramadım. Daha sonra �Bizim Caddy arabalar savrulabiliyor ve şerit değiştirebiliyorlar� dendi. Doğuş Otomotiv Diyalog 24 ve Acarlar Otomotiv bu teşhisi koydular. Bu teşhisi bozan tek yer Rekor Otomotiv çıktı. Arabayı bakıma aldılar. Birkaç ayar değiştirdiler. Direksiyon kutusuna ve rot balansa girdi. Ve �kesinlikle bizim arabalarımız böyle bir şey yapmaz� dediler.

Doğuş Otomotiv bu olaya yapar diyor. Nasıl oluyor da kendisinin bayisi �Bunu kesinlikle yapmaz� diyor anlamış değilim. Doğuşun ve Acar �120�den sonra emniyet kemerini takın da devam edin� diyor. Neden bu arabanın üstünde 260 kadran var? Bu neyin nesi? �Beyefendi her arabamızda 260 kadran var� deniyor. Diyorum �Bu arabanın üstündeki, sizin motorun aynısı�. Hadi onu geçtik 1.9 turba dizel. Ayıptır kimi kandırıyorsunuz siz? Nitekim, ne Doğuş�un Diyalog 24�ü ne de Acarlar�ın servisi arabadan anlamıyor.

DOĞUŞ OTO�dan Aldığım Aracımın Nerdeyse Değişmeyen Parçası Kalmadı GULSER [21 Şubat 2006, 00:44]

2004 yılının Aralık ayında 2005 model Volkswagen caddy 1. 9 tdı araç aldık Ankara Doğuş Oto'dan. Daha 1 hafta olmadan 1000 km olmadan aracımın turbosu arıza yaptı. Doğuş Oto Ankara�da arıza giderildi. Şu an servis olarak Eskihisar yetkili servisi'ne gidiyorum. Servisimden çok memnunum aracım daha 18000 km olmadı ama aracımın nerdeyse değişmeyen parçası kalmadı.

Kilometre saati kendi kendine sıfırlıyor, ekrandaki ışıklar kendi kendine yanıyordu. En sonunda arıza bulunarak kilometre saati değişti. Daha sonra Cruse kontrol alışmıyordu. Fren algılama müşürünü değiştirdiler. Yakın zamanda da sol ayna ısıtması çalışmıyordu camı değiştiler.

Şu anda aracım yüksek süratte yani 100-140 km arasında giderken sol ön kapı tarafından aşırı derecede ses geliyor. Bununla ilgili servise bakıma gittiğimde şikayetimi bildireceğim. Böyle sınıfında güzel bir araca bu kadar arıza yakışmıyor.

• burada daha önce de caddy ile belirttiğiniz sorunlar yaşayanlar olmuştu sanırım, en yakın örnek daha farklı bir problemden bahsediyordu, bu da linki;
    donanımhaber forum
    2007 MODEL CADDY'LER DE MOTOR PROBLEMİ VAR MI? » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_12670530/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

burada daha önce de caddy ile belirttiğiniz sorunlar yaşayanlar olmuştu sanırım, en yakın örnek daha farklı bir problemden bahsediyordu, bu da linki;
    donanımhaber forum
    2005 Eylül trafiğe çıkışlı, 2006 model Caddy kombi aracımız var. 28.000km'ye dayandı. Sürekli olarak İstanbul şehiriçinde kullanılıyor. Hiç birşeyi yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

burada daha önce de caddy ile belirttiğiniz sorunlar yaşayanlar olmuştu sanırım, en yakın örnek daha farklı bir problemden bahsediyordu, bu da linki;
    donanımhaber forum
    Her araçta sorunlar olur. Bu kadar kafanıza takmayın. Şikayetvar.com a başka markaları girin bir çok sorun onlarda da olacaktır.

Araba işi şans işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loop

Her araçta sorunlar olur. Bu kadar kafanıza takmayın. Şikayetvar.com a başka markaları girin bir çok sorun onlarda da olacaktır.

Araba işi şans işi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Araba işi şans işi.

doğruda tüm arızaların aynı parçadan kaynaklanması biraz enteresan

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

2005 Eylül trafiğe çıkışlı, 2006 model Caddy kombi aracımız var. 28.000km'ye dayandı. Sürekli olarak İstanbul şehiriçinde kullanılıyor. Hiç birşeyi yok..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

maşallah deyin ne olur ne olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUSTİ43

quote:

maşallah deyin ne olur ne olmaz

Alıntıları Göster
    İlk başlarda yeterince dayanıklı malzeme kullanılmamasından dolayı böyle bir sorunla karşılaşılmış olunabilir. Şikayetlerin çoğu da Doğuş oto'nun ilgisizliği yüzünden. Bizim arabada çıkan sorunlar: sol sürgülü kapı kilidinin arızalanması, içeriden merkezi bir şekilde aracı kitlemek istediğinizde onun kilitlenmeyişi (servis ücretsiz olarak kilidi değiştirdi), sol sürgülü kapı kayar kapı mekanizmasındaki menteşenin bana göre gevşemesi, servise göreyse kullanım hatası sonucu kırılarak kapının aşağıya doğru kayması (servis tarafından kavga dövüş ücretsiz olarak değiştirildi -ki bu parça için 220lira civarı bir rakam istediler- ) ve de son olarak sağ sürgülü kapı kilidinin, aynı solda olduğu gibi arızalanması. O da 2000km sonra serviste değişecek. Bir sorunumuz daha var ama kullanım hatasından. Aracın içerisinde, bagajı örten plastik kapağın tutunma pimlerinden sağ alttakini kırdık, bu nedenle o kayıyor ve kasislerde filan ses yapıyor. Bir tanıdığım var, onu da bulcam umarım Bu arada dandik bir parça değil, üzerinden araba geçti de kırıldı

• quote:

İlk başlarda yeterince dayanıklı malzeme kullanılmamasından dolayı böyle bir sorunla karşılaşılmış olunabilir. Şikayetlerin çoğu da Doğuş oto'nun ilgisizliği yüzünden. Bizim arabada çıkan sorunlar: sol sürgülü kapı kilidinin arızalanması, içeriden merkezi bir şekilde aracı kitlemek istediğinizde onun kilitlenmeyişi (servis ücretsiz olarak kilidi değiştirdi), sol sürgülü kapı kayar kapı mekanizmasındaki menteşenin bana göre gevşemesi, servise göreyse kullanım hatası sonucu kırılarak kapının aşağıya doğru kayması (servis tarafından kavga dövüş ücretsiz olarak değiştirildi -ki bu parça için 220lira civarı bir rakam istediler- ) ve de son olarak sağ sürgülü kapı kilidinin, aynı solda olduğu gibi arızalanması. O da 2000km sonra serviste değişecek. Bir sorunumuz daha var ama kullanım hatasından. Aracın içerisinde, bagajı örten plastik kapağın tutunma pimlerinden sağ alttakini kırdık, bu nedenle o kayıyor ve kasislerde filan ses yapıyor. Bir tanıdığım var, onu da bulcam umarım Bu arada dandik bir parça değil, üzerinden araba geçti de kırıldı

Alıntıları Göster
    markalara açmışın. niye buraya ikinciyi açtınki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli_mi_ne

markalara açmışın. niye buraya ikinciyi açtınki.

Alıntıları Göster
    oraya açarak hata ettim..çünkü orada marka fanatikliği var..yorumlar objektif olmayabilir.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 11 Mart 2007; 22:31:09 >
  • quote:

oraya açarak hata ettim..çünkü orada marka fanatikliği var..yorumlar objektif olmayabilir.....

Alıntıları Göster
    her araçta kronik sorunlar vardır caddynin de en belirgin sorunları baskı-balata,tıkırtılar vede makaslı oluşu ama geniş iç mekan performanslı motoru da iyi özellikleridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: azaz06

her araçta kronik sorunlar vardır caddynin de en belirgin sorunları baskı-balata,tıkırtılar vede makaslı oluşu ama geniş iç mekan performanslı motoru da iyi özellikleridir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: azaz06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 11 Mart 2007; 23:50:53 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    E sen arabayı almadan karalamaya başlamışsın. Ne kadar bomba bir topic

quote:

Orjinalden alıntı: MUSTİ43

quote:

sorunlar halledilebilir ancak doğuş otomotivle bir yere varılmaz

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

karalama maralama yok doğruları ahirettemi konuşcaz...herkes doğuş otonun kazıkçılığından şikayetçi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 11 Mart 2007; 23:44:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

karalama maralama yok doğruları ahirettemi konuşcaz...herkes doğuş otonun kazıkçılığından şikayetçi ....

Alıntıları Göster
    ayrıca arabayı karalamadım.dikkat edersen bu aracın kronik olarak böyle bir problemi olduğunu sende söyledin ...arabayı bugün yarın alıcam ...alıcamda doğrularıda tartışmak gerek...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Haramidere doğuş otodan çok menunuz ordan 3 tane vw ve gurubu araç aldık ama şikayetimiz yok çok iyi ilgileniyorlar
    quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Themgalex

Haramidere doğuş otodan çok menunuz ordan 3 tane vw ve gurubu araç aldık ama şikayetimiz yok çok iyi ilgileniyorlar
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Themgalex

quote:

quote:

ilgilerine birşey demiyorum da fiyatlar(servis ücreti v.b)biraz ayarsız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    a6 araçımız 2 gün önce servise girdi
    bakım+balata değişimi 900 ytl cıkardılar vede yarında golf aracımı servise götürücem fren lambası yanıyor bakalım problemi neymiş
    quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Themgalex

a6 araçımız 2 gün önce servise girdi
    bakım+balata değişimi 900 ytl cıkardılar vede yarında golf aracımı servise götürücem fren lambası yanıyor bakalım problemi neymiş
    quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    valla doğuş otomotiv adını kazık otomotiv şeklinde değiştirmeli bence mübarek iyiki lamborgini bayii tüm arabalara aynı muameleyi ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: amd10000

valla doğuş otomotiv adını kazık otomotiv şeklinde değiştirmeli bence mübarek iyiki lamborgini bayii tüm arabalara aynı muameleyi ediyor

Alıntıları Göster
    vw cok iyi araba; disbritörü Dogus olmasa....
    Kesinlikle müstri odaklı bir yaklasımları yok. Sirket aracı olarak
    kullanıyordum, delinen yakıt hortumunu bile kullanıcı hatası demeye kalktılar
    Müsteri temsilcisine bunu diyen ustayı çağırttırdım. Bunu nasıl delebileceğimi mantıklı olarak
    anlatmasını rica ettim. Sonuc kem küm.
    Jettalar o kadar hosuma gittiği halde kesinlikle yanına yanasmıyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.