Şimdi Ara

VW CADDY NİN CİDDİ SORUNLARIMI VAR????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
51.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

I. KESİM SEN..... , BURAYA CADDY HAKKINDA ŞİKAYET YAZAN YADA YAZMAYIP ÖVEN...... başına gelen gelmeyen ne ki? daha neler göreceksin neler ama buraya yazmayacağım , er geç olunca sadece beni an.... çünkü mutlaka yaşayacaksın.....

II. KESİM SEN BU SİTENİN YÖNETİCİSİ , FORUMLARI KONTROL EDEN SEN..... burada defalarca km km arızaları yazdığım halde , burada defalarca işte servis işte üç tane caddy min plakası gidin çıkarın servis kayıtlarını yalanmı değilmi görün diyebilen bana , kalkıpta hiç bir dayanağın olmadan marka ve modeli kötülüyorsun dediğiniz ben , elimde sıfır araçlarımın abuk subuk arıza kayıtları ile servis önünde bekleşen ben , buradardan yazılarımı edit edip silen sizler......

NE OLUYORMUŞ .... GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMIYORMUŞ DEĞİLMİ....... 3 TANE SIFIR ALINMIŞ CADDY İLE YAŞAYAN BENİM BANA AHKAM KESENLER SİZLERSİNİZ BUYURUN ALIN ...BUDA SİZE KAPAK OLSUN....

• quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

İKİ KESİME DİYECEĞİM VAR

I. KESİM SEN..... , BURAYA CADDY HAKKINDA ŞİKAYET YAZAN YADA YAZMAYIP ÖVEN...... başına gelen gelmeyen ne ki? daha neler göreceksin neler ama buraya yazmayacağım , er geç olunca sadece beni an.... çünkü mutlaka yaşayacaksın.....

II. KESİM SEN BU SİTENİN YÖNETİCİSİ , FORUMLARI KONTROL EDEN SEN..... burada defalarca km km arızaları yazdığım halde , burada defalarca işte servis işte üç tane caddy min plakası gidin çıkarın servis kayıtlarını yalanmı değilmi görün diyebilen bana , kalkıpta hiç bir dayanağın olmadan marka ve modeli kötülüyorsun dediğiniz ben , elimde sıfır araçlarımın abuk subuk arıza kayıtları ile servis önünde bekleşen ben , buradardan yazılarımı edit edip silen sizler......

NE OLUYORMUŞ .... GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMIYORMUŞ DEĞİLMİ....... 3 TANE SIFIR ALINMIŞ CADDY İLE YAŞAYAN BENİM BANA AHKAM KESENLER SİZLERSİNİZ BUYURUN ALIN ...BUDA SİZE KAPAK OLSUN....

ARKADAŞIM ANLAŞILAN CADDYDEN BAYAA DERTLİSİN.3 ARAÇTAMI ARIZA YAPTI....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 13 Mart 2007; 18:17:27 >

• Valla ben bi tane sıfır caddy aldım. 35.000 km'yi geçtim ve far ampülü patlaması harici hiç bi arızası olmadı. hergün Anadolu-Avrupa, Avrupa-Anadolu yapıyorum.
  • quote:

İKİ KESİME DİYECEĞİM VAR

böyle bıkıp usanmadan doğruları dile getiren forumdaşlarımız oldukça bu forumun sırtı yere gelmez, tebrik ederim

• Eee ADAC? Kimse caddy almasın mı? Olanlar da ateşe mi versin?
  • quote:

İKİ KESİME DİYECEĞİM VAR

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Eee ADAC? Kimse caddy almasın mı? Olanlar da ateşe mi versin?

anladın sen onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: best3333

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Eee ADAC? Kimse caddy almasın mı? Olanlar da ateşe mi versin?

anladın sen onu

ooo yedeklik sana yaramış, imzanı değiştirmişsin. bi yerden hatırlıyorum ama olsun. geçenlerdede biri tsıyın üzerine çiş ediyodu. ondan ilham alıp geliştirdin galiba. anladın sen onu
  • CADDY'DEN UZAK DURUN
  • kedi sevmem zati dog iyidir
  • golf araçımın 4 gün oluyor ön balatası değiştir 140 ytlye
    quote:

Orjinalden alıntı: MUSTİ43

quote:

Orjinalden alıntı: Themgalex

Haramidere doğuş otodan çok menunuz ordan 3 tane vw ve gurubu araç aldık ama şikayetimiz yok çok iyi ilgileniyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: MUSTİ43

quote:

Orjinalden alıntı: azaz06

her araçta kronik sorunlar vardır caddynin de en belirgin sorunları baskı-balata,tıkırtılar vede makaslı oluşu ama geniş iç mekan performanslı motoru da iyi özellikleridir

sorunlar halledilebilir ancak doğuş otomotivle bir yere varılmaz

ilgilerine birşey demiyorum da fiyatlar(servis ücreti v.b)biraz ayarsız

• 2006 haziran ayı sonunda caddy aldım ve şu an 11000 km oldu. Allah'a şükür hiçbir sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One_Life_Live_It -- 15 Mart 2007; 7:20:22 >
  • Benim de 2005 model cady arabam var. garantisi geçen ay bitiyor diye servise götürdüm. Şikayetlerimi sıraladım
    Rampalarda araçla devirli de kalksam silkeliyor.. ( Servis ustası tarafından beraber rampada test ettik doğrulandı)
    frenler aşağıdan kavrıyor ama balatalar bitmemiş ( Hidrolik yağını değiştiler veya ilave ettiler sanırım faturaya yansımamış şimdi firenler ayna gibi)
    3. viteste 120km. yi görüyorum turbo çok güzel çalışıyor şikayetim yok dedim
    ön silecekler bitmiş değiştiler (tanesi 25ytl ye) arka sileceği de değiştim (10 ytl ye) su püskürtmenin tırnağı kırılmış (5ytl) değiştiler.
    Arka sileceğin kafalığını çalmışlardı ( o esnada tırnağını kırmışlar) ona da kapak koydular (para almadılar)
    Sağ arka kayar kapı çok önceden marş pier i çizmişti. Kar yağdığı için aracım 2 hafta kadar çalıştığım kurumun garajında kaldı kapı içleri ıslak kalmış
    pas aldı dedim hani 12 yıl paslanmazlık garantisi vardı dedim. (ona hiç bakmadılar bile)
    Kapı tutamakları soyulmuş yakışmıyor vw kalitesine dedim (garantide değiştiler ama sol tarafın kapı içini takamamışlar ayna altındaki kontrol düğmelerinin olduğu yerlerde bayaa bi boşluk kaldı ses yapıyor)
    yani çok fazla bi sorunla gitmedim aracıma iyi bakarım (kullanırkende garajda iken de)

En önemli sorun için baskı ya bakmamız lazım (şanzıman ı sökme parası 137ytl) dediler kabul ettim
    Söküp incelediler sonuç;
    Baskı için %20 aşınma var dediler. 2 yıllık bir araç için normal dir dedim fakat %20 aşınma olan bir baskı değiştirilmez ki silkenmeyi başka şeyden yapıyordur dedim.
    Onu biz %80 - %90 azaltırız ama az da olsa titreme devam eder dediler .
    Neyse uzatmayalım saat 9:30 de verdiğim aracımı 18:05 de bana geri verdiler. Servis (trabzon) çalışanları çok ilgili çok alakalı idi. Özellikle müdür (sinan bey) e gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ede ede aldım aracımı.

Rize'ye yola çıktım henüz sürmene ye gelmiştim ki kalorifer başladı soğuk esmeye. Klima yı çalıştırdım o da aynı. Saat 18.30 olduğu için geri dönemedim (servis o saatte kapanıyor) Rize ye kadar aracın içinde titreye titreye geldim. Şehir içine girdiğimde aracın alt kısmından tıs tıs tıss diye bir ses geldiğini duydum. klima da çalışmadığı için sıkılmamış bir boru var diye diüşündüm. Motor kaputunu açtım ama üst kısımda görünen bir şey yoktu Motor altından geliyordu o ses. Eve gittik ama kafama takıldı yarım saat sonra çalıştırdım ve şehir içinde bir kaç tur attım . Ses den eser yoktu. Üstelik kalorifer de sıcak üflüyordu. 75mt. lik bir rampaya vurduğumda ses yine başladı üstelikde gaza yüklendikçe artıyordu.

Ertesi gün servis e telefon açtım. Getirebilirmisiniz dediler kalktım tekrar trabzon servisine gittim. Müdür kapıda idi ses daha da artmıştı ve giderken kalorifer yine soğuk esiyordu. Bizzat kendi kontrol etti kalorifer i de baktı. Ses bilya sesi volant dan geliyor olabilir söküp bakacağız dedi. Zaten gittiğimiz de ses daha da artmış olduğu için araçtan indiğimde mekanik bir ses olduğunu anlamıştım.
    Arabayı tekrar life kaldırdılar takrardan söktüler. Bende seyrediyorum camdan 1 saat geçti ama arabanın yanına ne gelen ne de giden vardı müdür e sordum. Bana volant ın resimlerini çektiklerini ve merkez e gönderdiklerini söyledi (resimleri bende gördüm) garanti dahilinde değişebilirler ama cevap için akşama kadar bekleyebiliriz dedi.
    Ben de bu araçla 25bin km. yapıldı buraya getirip şanzıman ı söktürene kadar ses yoktu. Ne olduysa burdan sonra oldu dedim.
    Merak etmeyin bende biliyorum bunu aracınızla değil rize'ye gitmek servisden çıkıp 50 mt. gittikten sonra sorun yaşasanız bile ondan servis mesuldur dedi ve beni rahatlattı.

Neyse akşam 17 ye kadar canım sıkıla sıkıla bekledim. Sonra baktım ki yeni bir kutu getirdiler ve içinden baskı ya benzer bir parça çıkararak takmaya başladılar. Bende kardeşime iyi de bunun baskısını değişiyorlar hani volant değişecekti dedim (uzaktan gördüğümüz için) O sırada servis müdürü yanımıza geldi: mustafa bey volant ın garantide değişimini merkez okeyledi fakat ben %20 biten baskınızı da garantide olması gerektiğini söyledim onu da kabul ettiler yalnızca debriyaj bilyasına 35ytl ödeyeceksiniz böyle bir sıkıntı olduğu için de sizden özür dileriz dedi. Ben havalara uçtum nerdeyse o anda bütün sıkıntılarım bitti.

Aracımı da yıkattırarak yine saat 18 civarlarına teslim aldım. Gördüğüm ilgi ve alaka gerçekten alkışa değerdi diye düşünüyorum. (yanlışmıyım zira 1200km. de baskıyı yakan kişinin aracını garantiye sokmadılar kullanıcı hatasıdır dediler). bana da bu araç ağır bi araç mümkün mertebe rampalarda el freni ile kalkın böylece baskıyı da korumuş olursunuz. Yükü baskıya vermeyin dediler O zaman hiç sorun yaşamazssınız. (bende zaten öyle yapıyorum sabahları bir iki dk. çalıştırmadan yola çıkmam. Stop etmeden önce de bir iki dk. rolantide bekleyip öyle kapatırıp kontağı kapatırım iyi bakarım aracıma dedim)
    neyse akşam yola çıktık klimayı hep çalıştırdım önceki arızayı vermedi. Kırmızı ışıklarda pencereyi açarak motoru dinledim hiç ses yoktu.Bir kaç yerde de durup araçtan inerek dinledik hiç ses yoktu. Debriyaj o kadar güzel olmuştuki anlatamam. (gerçi yine yukardan kavrıyor ama o hepsinde öyle). fakat devirsiz kalktığımda düz de bile çok az da olsa titriyor. Bende aracı ara gazla hafif yerinden oynatarak kalkıyorum. O zaman hiç titremiyor.
    Bu durumu touran'ı olan bir diş doktoru büyüğüme anlattım. Bana "yaw benim araçta da titreme var üstelik de benzinli dedi)

Ertesi gün aracı yıkarken motor kaputunu açtım silmek ve kaput altında biriken sular temizlemek için. Bir de baktım ki açıkta kalan küçük bir hortum var. hava filitresinin yanında bir yere takılıyormuş. Kendim bulamadım başka bir cady ye baktık. kapı tutmaklarını değiştirmştim ya garantide sol tarafın kapı içini doğru düzgün takmadıkalrını ve motor bölümünü yağ ve kir halinde bıraktıklarını gördüm.
    yani sizin anlayacağınız çok iyi ilgi ve alaka gördüm showroom da çalışanlarla sohbetler ettim gerçekten Müşterilere gösterdikleri ilgi ve alaka fevkaledenin fevkinde idi . cady life yi sordum bana o aracın ötv si %60 civarlarında çok pahalıya mal oluyor 52.000ytl den başlıyan touran ı önerdiler. Zİra cady life 60.000ytl civarları seyrediyor hususi olarak başka bir firma getirmiş ama doğuş vw servisleri araçlara garanti dışı bakıyormuş.

Yaklaşık bir ay oldu şu ana kadar aracım hiç sorun çıukarmadı (zaten ufak tefek şeyler haricinde hiç sorun yaşamadım) Şu ana kadar da servisin haricinde hiç bir usta'ya ellettirmedim. Garantisi bitti ama ben yine de servise gidip yağ ve periyodik bakımlarını yapmayı düşünüyorum. Zira periyodik bakımlarda bir tek yağına filitresine bakmıyorlar. Aracı bilgisayarlı muayene edip her yerinden bilgi alıyorlar. (ör. arkada stop gurubunda arada bir yanıp arada bir yanmayan bir geri vites ampulu vardı benim aklıma gelmemişti ama onu da değiştiklerini gördüm faturada) Ayrıca akü içinde durumu çok iyi teknik verileri çok iyi çıktı dediler.

Sonuç olarak şunu diyeblirim ki; servis işi mekanikerlerde bitiyor. Servis personeli ne kadar alakalı ve ilgili davransalarda iş mekanikerlerde bitiyor kardeşim.Fakat içerde çalışan personel gerçekten iyi eğitimli ve müşterilerle çok alakalı
    Servisden çıktıktan sonra yaşadığım sorunlara bakarak mekanikerlerin çok dalgın ve ya çok duyarsız çalıştıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. ( bu konu anlattıklarımdan da önemlidir)

• quote:

Orjinalden alıntı: processor

Valla ben bi tane sıfır caddy aldım. 35.000 km'yi geçtim ve far ampülü patlaması harici hiç bi arızası olmadı. hergün Anadolu-Avrupa, Avrupa-Anadolu yapıyorum.

ARAÇ 40.000 KM'de e bu akşam birçok kişinin bahsettiği debriyajın basılı kalması olayını malesef yaşamış bulunmaktayım. Yarın karşıma neden olduğu konusunda servisten nasıl bir yanıt geleceğini ve bana kaça patlayacağını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processor -- 19 Mart 2007; 0:43:56 >
  • Geçmiş olsun, seninki de gitti demek.. Bizim araba da kaldırırken titreme yapıyor. Acaba sorunu mu var Bakalım, gidebildiği kadar..

quote:

Orjinalden alıntı: processor

ARAÇ 40.000 KM'de e bu akşam birçok kişinin bahsettiği debriyajın basılı kalması olayını malesef yaşamış bulunmaktayım. Yarın karşıma neden olduğu konusunda servisten nasıl bir yanıt geleceğini ve bana kaça patlayacağını bilmiyorum.

• 1 yıla yakındır vw caddy kullanıyorum, bu tür araçların nerdeyse bir çoğunu kullandım ve bu araç gerçekten iyi.. aracınızla sürekli haşır neşir olduğunuz için onu en iyi siz tanırsınız ve servislerin tüm şikayetleri dikkate alması gerekir. doğuş otomotiv gerçekten müşterisine karşı çok büyük hata yapmış.

ford otosanda 3 ay civarında staj yaptım ve inanın tüm araçlar fabrika içinde bol bol kaza yapıyor. araçların birçoğu hatalı ve bu fabrika tarafından farkedildiğinde o ana kadar üretilmiş tüm araçların servislere çağrılması ve hataların giderilmesi gerekir. mesela otosanın üretmiş olduğu tüm transitlerin tavan kaynak dikişleri hatalıdır. ve bu aracı arabistan kolombiya tanzanya .. gibi ıvır zıvır ülkelerin dışında hiçbir yerde satamamaktadırlar tabi bir de Türkiye. Otosan gölcükteki yeni fabrikasına taşındı ve umarım ürettiği araçları artık daha kaliteli üretiyordur. Bu ülkenin sanayiye gerçekten çok ihtiyacı var.

Bence servise gittiğinizde sorunları mutlaka yazılı olarak servisten talep ediniz. bir ürün aynı arızayı 4 kez tekrarlarsa o ürünün değiştirilmesi zorunludur.

• Benim Caddy ile duyduğum en büyük sorun baskı balatanın 15 bin gibi bir kilometrede çok erken bitmesi idi. Başka bir şikayet duymadım açıkçası ancak vw'nin servisleri gerçekten çok acımasız size öyle bir fiyat çıkarıyorlarki şaşırırsınız yani durumun iyi değilse alma bence daha uygun fiyatlı olan dobloya bir bakabilirsin tamam dobloda caddy'nin havası yok ama hiç olmazsa fiyatıda bakım maliyetide uygun bir araba 1.3 motor yakıtıda az yakıyor ama performans bekleme onu söyliyim.
  • ya her araçta sorun olabilir. şikayetvar.com da kangoo ların da kalkışta titremisinden şikayet edio herkes..
  • yalnız koskoca şikayetvar.com sitesinde MITSUBISHI ile ilgili 2 tane şikayet var
  • arkadaşlar vw nin alman olmayan tek modeli bu zaten polonya malı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.