Şimdi Ara

vw caddy yakıt 1100km (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
58.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

muratugras arkadas dacia logan şehir içi nası 14 - 15 Ykr yakıo lpg de mısın

benimki 1.5 dizel

he tamam .kac bastın max onla.

İstanbul'a giderken kızılcahamam taraflarında otobanda 180 bastım. Ama arabada 6 kişiydik . Tek olsam daha da fazla diyebilirdi.
  • quote:

İstanbul'a giderken kızılcahamam taraflarında otobanda 180 bastım. Ama arabada 6 kişiydik . Tek olsam daha da fazla diyebilirdi.

65 beygir deil mi o bayır aşşa mı salladın
  • quote:

quote:

65 beygir deil mi o bayır aşşa mı salladın

Evet 65 beygir ama 160 tork. Yanlış hatırlamıyorsam hafif eğim vardı. Arabada 6 kişi oldugumuzdan gazdan ayagımı çektim çünkü can taşıyoruz. Tek olsaydım alabildiğine çökecektim. Tam çöksem 190 derdi. Çünkü 180 le giderken devir saati 4100-4200 civarıydı. Yani daha pay vardı.

• anlaşılan baya yüksek hızla gitmişsin erzincan istn. arasında. ama 150 km ortalama hızı yakalamak nerdeyse imkansız. bende de caddy var 2005 model. ben caddy ile ş.arası yolda 90-100-110km hızla giderek bile ben 130 kuruşun altına düşüremedim tüketimi. yani senin 16 kuruş gibi bi değeri süratli giderek elde etmen mümkün gibi. ama gittiğin hıza bağlı. yani genelde 130-140-150 hızla giderek evet bu değeri ben elde edebiliyorum. ama senin dediğin gibi 150 km ortalama hızla bu değer imkansız zaten 150 km ortalama hızı yakalamanda çok zor. ben,m tahminim sen 120 yada 130 km ortalama hız anca elde etmişsindir zaten yol bilgisayarında yazar ortalama hızın oraya bakıp söylesen daha iyi olurdu.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 14 Mart 2010; 10:15:29 >
  • quote:

quote:

Evet 65 beygir ama 160 tork. Yanlış hatırlamıyorsam hafif eğim vardı. Arabada 6 kişi oldugumuzdan gazdan ayagımı çektim çünkü can taşıyoruz. Tek olsaydım alabildiğine çökecektim. Tam çöksem 190 derdi. Çünkü 180 le giderken devir saati 4100-4200 civarıydı. Yani daha pay vardı.

vay ben de mı dacia alsam ne.
    YOk ben hattat ı beklıom %100 turk olacakmısda

Hayırlısı hocam. Ama inşallah iyi bi araç olur şahin dogan gibi olmaz inşallah. Ama şahine laf yok taa amerikalara gitmiş bizi temsil etmiş

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 14 Mart 2010; 10:15:58 >
  • yine bir CADDY topic faciası, yazık oldu güzelim foruma
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

1100/150=7,3 saat erzincan-istanbul.
    3 saatte mola verseniz 10 saat eder.
    bu da mükemmel bir değer.

10 saat 45 dakkada geldim.....2 kere mola verip yatttım

aracın en yüksek hızı 166 diyor arkadaş ama 5. vites 3,500devirde 150 vuran bi araç 5,000 devirde değil 166 ,180-190 vurur....185i kendim gördüm daha da fazla basmadım

arkadaşım senin nerde kaç dakika yattığın önemli değil.

ortalama 150 ile o yolda gidemezsin.

çünkü fabrika verisi aracın son sürati 166..185 i rampa aşağı kadran hatası ile basarsın ve o şekil uzun süre giderek turbo yu patlatırsın.

ortalama 150 yi caddy ile istanbul-ankara otobanında bile göremezsin.

umarım anlamışsındır.

caddy nin ticari araç olduğunu viraj kabiliyetinin de sınırlı olduğunu hatırlatırım

• Yahu akıncı bu kadar bi arabaya düşman olunmaz ki ama.. Hiç binmesen hadi diyecem 3o defa bu arabaya bindiğini ve kullandığını kendin söyledin..

Ben istanbulda hergün bayrampaşa/üsküdar gidiyorum.. 2nci köprünün yolunu kullanıyorum.. Fazla değil yolun biraz boş olması bile arabanın senin söylediğin 166 max hızı görmesini sağlıyor ki 2 günde bir 180'e rahat ulaşıyorum. daha yükesiğinde (200) gördüm. Yeni nesil dizeller gerçekten hızlı yol alıyolar bunu hatırlatiyim. Yani ben gece geç saatte Firuzköy/Üsküdar'ı 18 dakikada aldım. (1nci köprü) Ha bu hızlar ne kadar uygun tartışırım. Ama senin bu yazdıklarına bi mana veremiyorum. Eğer amacın bi arabayı karalamaksa komik duruma düşüyosun bilgin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

1100/150=7,3 saat erzincan-istanbul.
    3 saatte mola verseniz 10 saat eder.
    bu da mükemmel bir değer.

aracın en yüksek hızı 166 diyor arkadaş ama 5. vites 3,500devirde 150 vuran bi araç 5,000 devirde değil 166 ,180-190 vurur....185i kendim gördüm daha da fazla basmadım

arkadaşım senin nerde kaç dakika yattığın önemli değil.

ortalama 150 ile o yolda gidemezsin.

çünkü fabrika verisi aracın son sürati 166..185 i rampa aşağı kadran hatası ile basarsın ve o şekil uzun süre giderek turbo yu patlatırsın.

ortalama 150 yi caddy ile istanbul-ankara otobanında bile göremezsin.

umarım anlamışsındır.

caddy nin ticari araç olduğunu viraj kabiliyetinin de sınırlı olduğunu hatırlatırım

akıncı evet dediğin gibi 150 km ortalama hızı yakalamak çok zor. ama caddy nin max. hızı 166 değil. sadece fabrika verisi öyle. ama caddy 180km yi görebilen ve de 190 200leri zorlayabilecek bir arac. yani porcessor e katılıyorum caddy yi bukadar küçümsemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. elbette sonucta caddy bi ticari arac ve yol tutuşuda binekler kadar iyi değil ama motoru çok güzel ve güçlü bir motor aracı baya yüksek hızlara çıkartabiliyor(220 falan değil tabi).

• ARKADASIM BELKIDE ORTALAMA HIZ HIKAYEDIR AMA CADDY NIN 166 KM HIZIN USTUNE CIKICAN DAN EMINIM HEE KADRANIN SAPMA OLASIGI VARDIR AMA 30-40 KM/H DA SAPMASKI BI KADRAN DOGRUMU
  • ben bizzat kullandım 165 km hemen ulaşıyo ama son olarak 190km hıza ulaşıyo benim aracım connect faprika verisi 158 ama ben 185 km hıza ulaşıyorum arkadaşın 150km verdiği caddye ortalamsı bence çok normal caddye oto yolda 170 180 km süratle çok rahat ilerler
  • ben ford connectle gebze konya arası 1260km yol yaptım ve 220 ytl yakıt tükettim aracı hep 3000 3500 devir arası kullandım ford connect uzun yolda okadar abartılacak bi yakıt tüketmiyo 2000 2500 devir arası kullansaydım bence bu yakıtın hemen hemen yarısını harcardım şehir içinde sakin kullanırsan aracı üzmessen 6.5 7.5 arasında değişiyo buda 1500 kilo olan araç için çok normal
  • Arkadaşlar hazır konu açılmışken sorayım dedim bizim işyerinde komşu dükkanın sahibinde cadyy var. Adam izmir otobanında mı manisa otobanında mı her nerdeyse 210 yaptığını ve hatta daha bassa çok rahat çok yüksek hızlara bile çıkacağını idda ediyomuş. İş arkadaşıma anlatmış 210 yaptım dahada giderdide basmadım filan demiş. Arkadaşa imkansız yalan söylemiş dedim ama arkadaş oğlum arabada 260 kadran var rahat gider diyo. Cadyy kullanan arkadaşlar şu duruma bi açıklık getirirse sevinirim.
    Önceden bi arkadaş bi resim çekmişti ve 185 bayıraşağı son hız demişti. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
  • kardeşler ben teneke kangoyla 65 beygir 1.9 arabayla 160 yapıyorum malatyaya giderken normal caddy nin 160 yapması yani motordan değişik sesler çıkıyo ama oalcak o kadar turbo değil ayrıca gerçekten kamyonet
  • 180km hızla bi resim koymuştum ben caddy ile ilgili. daha öncede bi çok kez tartışıldı bu konu. ben bi caddy sahibi olarak aracımın 210 yapacağına ihtimal vermiyorum. ben tek kişi ama rüzgarlı bir havada yokuş aşağı 185km hızı gecemedim caddy ile. düz yolda 210 km hızla gidecek caddy ve birde daha bassan rahat rahat hızı yükselecek ha,, 210 yapan arkadaş biraz abartmış bence.

gecenlerde ben bi deneme yapmıştım caddy ile az rüzgarlı bir gündü ve yine yokuş aşağı idi caddy yine 185-187 civarını geçmedi yani çok zor yükseliyodu hız. ben bora TDI(110hp) yani binek aracımla bile 210-220km hız yapacağımdan şüpheliyim. caddy ile hiç düşünmüyorum bile bu hızları.
  • quote:

değerli arkadaşlar bir kaç sorum olucaktı

erzincandan- istanbula gelirken yaklaşık 1100km yi 175ytl gibi bi fiyata geldik ama araç baya devirli bi şekilde seyir ediyodu 5. viteste 3,500devirden aşagı doru dürüst inmedik o da ortalama 150km/h gibi bi hız ediyo...

bunu ele alırsak ortalama 150km/h hızla gayet devirli bi şekilde 1100 km yi 175 ytl ye gelmek iyi midir...

NOT: klimayı giderken açtıgımda sanki mazotu su gibi içiyodu araç kendinde olanlara da soruyorum klima neden bu kadar aşırı tüketiyo mazotu 2. derecede kullanıyodum klimayı

gelirken en fazla 20 dakka kullanmısımdır...

quote:

şimdi arkadaşım sen kendi kendini yalanlamışsın tabiri caizse...şöyle ki:

ortalama 150 km hızla 11 saatte senin 1650 km yol yapman gerekir di ki sen 1100 km yaptım diyosun... nerde bunun 550 km si? başka bir deyişle....1100 km lik bir yolu 11 saatte alman için ortalama hızının 100 km olması gerekir....veya ortalaman 150 ise 1100 km yi 7 saatte alman gerekir... molaların 4 saat tutmadı herhalde....biraz matematik biliyoruz...ayrıca 150 km ortalama yakalayabilmek için -ki yolda mola verdiğini de söylemişsin en az 30 dk dır molalar- 180 lere 190 lara cıkıp en az EN AZ 200 km 190larda gitmen gerekir ki bunun için uygun otaban olduğunu sanmıyorum..saygılar...ayrıca yakıt çok iyi...

• quote:

Orjinalden alıntı: kapadokyalı

180km hızla bi resim koymuştum ben caddy ile ilgili. daha öncede bi çok kez tartışıldı bu konu. ben bi caddy sahibi olarak aracımın 210 yapacağına ihtimal vermiyorum. ben tek kişi ama rüzgarlı bir havada yokuş aşağı 185km hızı gecemedim caddy ile. düz yolda 210 km hızla gidecek caddy ve birde daha bassan rahat rahat hızı yükselecek ha,, 210 yapan arkadaş biraz abartmış bence.

gecenlerde ben bi deneme yapmıştım caddy ile az rüzgarlı bir gündü ve yine yokuş aşağı idi caddy yine 185-187 civarını geçmedi yani çok zor yükseliyodu hız. ben bora TDI(110hp) yani binek aracımla bile 210-220km hız yapacağımdan şüpheliyim. caddy ile hiç düşünmüyorum bile bu hızları.

Bora ile 220 bi şekilde gene yapılır ama cadyy 210 resmen banada sallama gibi geldi. Çünkü bi arabada motorun yanında aerodinamiklikte çok önemli. 210 km hız az bi hız değil o hıza çıktığında insan o adrenalin nasıl bişey olduğunu bilir. 200le bile giderken bi kamyonun bi otobüsün yanından geçerken araç nasıl etkileniyor. Millet bu hızları çok basit bişeymiş gibi anlatıyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

quote:

Orjinalden alıntı: kapadokyalı

180km hızla bi resim koymuştum ben caddy ile ilgili. daha öncede bi çok kez tartışıldı bu konu. ben bi caddy sahibi olarak aracımın 210 yapacağına ihtimal vermiyorum. ben tek kişi ama rüzgarlı bir havada yokuş aşağı 185km hızı gecemedim caddy ile. düz yolda 210 km hızla gidecek caddy ve birde daha bassan rahat rahat hızı yükselecek ha,, 210 yapan arkadaş biraz abartmış bence.

Bora ile 220 bi şekilde gene yapılır ama cadyy 210 resmen banada sallama gibi geldi. Çünkü bi arabada motorun yanında aerodinamiklikte çok önemli. 210 km hız az bi hız değil o hıza çıktığında insan o adrenalin nasıl bişey olduğunu bilir. 200le bile giderken bi kamyonun bi otobüsün yanından geçerken araç nasıl etkileniyor. Millet bu hızları çok basit bişeymiş gibi anlatıyo.

evet arkadaşım sana katılıyorum aerodinamik çok önemli. ya ben bora ile 200km hıza çıktım inan çok heyecanlı bişey yani bora bile bu hızla baya tehlikeli hale geliyor yoldaki bozukluklar falan baya bi tehlikeli olabiliyor yani. caddy ile aynı yolda 200 yaptığımı hayal bile edemiyorum aracın arkası çoktan öne geçmiş olurdu da ondan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.