Şimdi Ara

vw caddy yakıt 1100km (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
58.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla o hız nasıl yapılmış çok ilginç...Bİr de şunu söyleyeyim ki vw caddy nin yakıt deposunu 175 ytl ile 1100 km gitmişsiniz...Bence gayet iyi ama size şunu göstereyim.Toyota Yaris'in deposu 120 ytl'ye doluyor ve arkadaşım bu depoyla şehirlerarası 840 km gitmiş...Aradaki 55 ytl lik fark neredeyse yarım depo demek ve yarım depo olsaydı 840:2=420 km olurdu 840+420=1260 km...Bu durum Yaris'in yakıt deposunun küçüklüğünden kaynaklanır...Ama söylüyorum bakın bence de bir ticari biçimli araç için iyi bir değer...
  • herkeze slm arkadaslar her arac sahibi bindiği arabasının kaç km. de ne kadar yakıt tükkettiğini hesaplasa daha iyi olur aslında olayı fiyata bindirdiğizde hesaplama değisik sonuçlar çıkabilir bunu eniyi ölçmenin yolu km/lt dir 1 km de kaç gram yakıt tükettiğini hesaplamanız sizin için en garantili ölçüm olur. Konu ayrıca ticari araçların yüksek hızlara çıkıp çıkmaması gibi bir yönede kaymıs Wv de surat no problem bas basabildiğinkadar cebine kuvvet çok yakmıs demiyeceksen , kimi arkadaslar turbosu patlar bilmem ne yapar demis turbosu patlayan bir wv araba varmiki ne alaka turbonun ne olduğunu bilmiyor vaziyet bos zaman bulursa biraz oto sanayisine takılsın öğrensin :) DACİA LOGAN ARAÇ SAHİBİ ARKADASIMIZDA TEK KİSİYLE YÜKSET SÜRAT YAPMA DENEMESİ YAPARSA ALLAH GÖSTERMESİN O ZAMAN O ARAÇ YERDEN KESİLİR YÜKSEK SURATTA HERZAMAN ARAÇDA AĞIRLIK OLMASI LAZIM YOKSA YERDE DURMAZ
    bende 2000 wv transp. var yüklü iken en fazla basabildiğim 180 di 4500 devirden sonra gazı zaten kesiyor suanda da aracım km de fiyat olarak 173 ykr yakıyor (uzunyol - sehir içi) 365 ytl- 2100 km ( km de 0,75 gr) daha önce kurumlamadan dolayı bu oran km de100- 110 gr dı temizletirdikten sonra çok düstü yakıt tüketimi
    2,5 TDI Wv azyakar çok kacar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stsbir -- 2 Eylül 2006; 0:13:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

kardeş dizel aracın devir kadranı 7000 olur mu ya?
    en son 5500-6000 benim gördüklerim.
    onlarda çıkabileceği maksimum 4500 falan.
    ilk defa duyuyorum 7000 lik kadran.

+1905
    benim punto da devir göstergesi 7000 en son ama 5000 e cıkmak yürek ister

Onun sebebi hala 30 yıl önceki felsefesiyle araba üreten Tofaş'ın masraftan kısmak için dizel araçlarında da benzinli araçların kadranlarını kullanması.

• yaw yaptım diyor yapmıştır.. bence tüketimde iyi .. ama süratli gitmek biraz yanlış değilmi?? fazla basmamak lazım
  • EEVEt ABi CADyy SÜPer HIz VE ATAK Bir CAr megA ......

• ortalama 150????? bu kadaarda sallanmaz havayoluyla mı seyahat ettin kardesim orttalamanın böyle olabilmesi icin bazı yerlerde 180-190 yapman ya da hic durmadan 150 ile gelmen gerekir bi kere 100un altına duşsen yada dursan ortalama dırek duser bu altındaki de ferrari deil hani
  • dark human arkadaş erzincanlımısın????
  • çok devirsiz kullanmışsın gibi geldi bana
  • ticari araç olarak sonflandırırsak vw caddy rakiblerine nazaran daha seri ve kullanışlı bende kullandım biliyorum 150 km hız bile değil bu araç için
  • Merhaba ;

Bildigim kadarıyla VW Caddy parça olarak %50 Golf %50 Touran parçaları kullanılarak yapılmış. Mesela kadranı,direksiyonu Golf ile aynı. Belki VW uyanıklık yapıp extra parça üretmek istememiş. Dolayısı ile Golf kadranı kullanılan bir araçta bu hızlara ulaşmak komik tabii ki.

Hız olarak 165 km yi çok rahat görüyor. Ben aracım rodaj döneminde olması nedeni ile çok zorlamadım. Fakat araç yüksek olması nedeni ile yol tutuş öyle binek araçlardaki gibi süper degil bu da çok normal. Ama motor oldukça güçlü 1500 kg lık aracı çok rahat ivmelendiriyor. 250 Nm lik tork üretiyor. Yakıt tüketimim ise yol bilgisayarının gösterdigi değer şu an 7 lt olarak görünüyor. Aracım 1600 km de.

Selamlar.

Bülent.
  • ortalama 150 km ve caddyle bence çok zor türkiye yollarında ortalama 150 km sallama olmuş değer
  • hiç durmadan 150 ile gitmesi imkansız.
  • Ben de İstanbul-Bayburt arasını defalarca caddy ile gelip gittim. Yol otoban olsa bile o ortalamaya çıkmak zor. Hele geliş gidiş yollar, kamyonlar, sollamalar falan. Yalnız caddy ile otobanda 190'ı rahat gördüm. Bazı arkadaşların dediği gibi bassam daha da giderdi diyorum. Ayağınız gazda olduğu sürece ivmeleniyor araç. Tahminim 200'ü devirirdi. Turbo aşırı derecede bağırdığı için gazı kestim. Yalnız caddy için bilinmesi gereken bir şey var. Caddy ile 100-120 aralığını aştınız mı turbo mazotu içmeye başlar. 90-100 arasında en ekonomik şekilde gidersiniz. Caddy tamam güçlü bir araç , seri falan ama öyle 180-200 hız arabası değil. Arkada makas var. Araç yüksek. Ben böyle düşünüyorum.
  • imkanı yok o kadar gitmez o araba.bir defa caddy'De 1900 motor 105 beygir ve turbo var.ve o sürata imkanı yok 1100 kilometre gitmez.
  • CADDY HIZ OLARAK 200 KM BULUR PROBLEM OLMAZ
  • Üretici firma da salak zaten,200 yapabilecek arabaya 166 max hız verisi yazıyor.
  • allah aşkına şu caddy max hız olayı yeniden alevlenmesin.
    kaç konu açıldı kaç post atıldı bu konuda sayısı belli değil.
  • evet arkadaşlar yine caddy max. hız muhabbeti başlamış. neconunda dediği gibi çok msjlar atıldı bu konuda. herkes kendi arabasının ne yapacağını biliyor.
  • arkadaşlar dizel 1.9 tdi cady ler gibi geliştirilmiş araçlarda rodajada bağlı olarak maksimum huız değerleri değişken oluyor. Cadyle bidefa konya ankara gittim çok basmadım konya ankara 265 km ben evden çıkıp ankarada ki eve girdim konya ve nakara trafiği dahil 3 saat 10 dk da vardım araç yüklüydü. Yanlız atladığınız iki noktalar var birincisi tiacari araçların fabrika verilereinde yüklü araçlarla yapılmış test sonuçları yer alır yüksüz sonuçlar bunun mutlaka üzerindedir. ikincisi ise bu araçların asıl amacı yüklü iken rampalarda hız kaybetmeden iyi bir çekişle ilerlemesidir ve vw de mersedeste ticari segmentteki modellerinde bunu gayet iyi sağlıyor. Bence cdy 166 km nin çok üstünde değerleri rahtlıkla görebilecek teknolojide ve kapasitede bi araba.
  • Haftada bir kez aynın veya buna benzer bir topic açılıyor caddy bu hızı yapar........
    Passatla eğer 150 yapamıyorsan o arabayı hiç kullanma bence...
    @Neco59 dediği gibi alevlendirmeyin bence gerek yok yakıt çok iyi bu arada
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.