Şimdi Ara

vw caddy yakıt 1100km (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
58.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaşlar bende ford focus var antalya dan elmalıya giderken 170 vurdum ama çok kısa süreligine.
    sonra 80 ile 130 arası hep seyretttim.caddy ile sürekli 150 çok zor.si ne düşünüyorsunuz.
  • BEN CADDY Yİ DEĞİL DE ERZİNCAN-İST ARASI BUNU KOVALAYABİLECEK KÖPEĞİ MERAK EDİYORUM...
  • arkadaşlar 2010 caddy kombi team alıyorum yanlız kararsızım dsg mi alsam manuel mi...iyi ve kötü yönleri nelerdir,eğer bilen varsa bir fikir versin lütfen yarına kadar.arada 3000 tl kadar bir fiyat farkı var değermi acaba o kadar para vermeye diye düşünüyorum.
    artık şu caddy nin hız meselesi yüzünden formu okumaktan bıktım yaww bence çok gereksiz bir tartışma:)...saygılar ...
  • arkadaş benim 2005 caddy var memnunum bana sororsan caddy team dsg derim arkadaşda 2009 caddy dsg var harika diyorum birde seninki team modeli şindiden hayırlı olsun enkısa zamanda resimlerini bekliyoruz buda benin beyaz pirensesim

vw caddy yakıt 1100km
  • Gostergedeki hiza bakip son hiz normal hiz belirlenmez sahine 800 km lik kadran koyunca o araba rahat 400 500 gider olmaz birde 180 gordunuz diyelim gostergede o hiz gercek midir hic mi gosterge hatasi yok bir ticari arac icin 120 bile fazla bide o kadar az yakmis insan guzel sallar ya ufak ufak atta civcivler yesin xD
  • bencede haklısın dediğin gibi hız konusu Volkswagen Caddy
  • otamatik modelinde şehir içi yakıt tüketimi nasıldır arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK HumaN

quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

değerli arkadaşlar bir kaç sorum olucaktı

erzincandan- istanbula gelirken yaklaşık 1100km yi 175ytl gibi bi fiyata geldik ama araç baya devirli bi şekilde seyir ediyodu 5. viteste 3,500devirden aşagı doru dürüst inmedik o da ortalama 150km/h gibi bi hız ediyo...

bunu ele alırsak ortalama 150km/h hızla gayet devirli bi şekilde 1100 km yi 175 ytl ye gelmek iyi midir...

NOT: klimayı giderken açtıgımda sanki mazotu su gibi içiyodu araç kendinde olanlara da soruyorum klima neden bu kadar aşırı tüketiyo mazotu 2. derecede kullanıyodum klimayı

gelirken en fazla 20 dakka kullanmısımdır...

Eğer bu hızla geldiyseniz ki bu biraz uçuk olmuş, kesinlikle bir yerlerde radara yakalanmanız lazım. Çünkü kaynaşlı da 24 saat radar var. (polislerle çok haşırneşir bir akrabamdan duyumum) Burda yakalanmasanız bile yozgat civarlarında yakalanmanız lazım. Hakikaten çok süratli gelmişsiniz.

Ayrıca km de 16 kuruş yakmışsınız bu değer bence çok fazla. Benim logan bile şehir içi km de 14,5 - 15 kuruş yakıyor.

kardeş geceleri radar olmuyo........herhalde bunu bilmiyosun polislerle çok haşır neşir oldugum için biliyorum ayrıca o dediğin 24 saat radar var olayı da gece kim başında durur onun o nedenle çalışsa bile ilerde çeviren olmuyo

artık gecede gündüzde radar kurulabiliyo bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: kurban50

otamatik modelinde şehir içi yakıt tüketimi nasıldır arkadaşlar

b
    büyük motor biraz fala yakabilir
  • Arkadaşlar Caddy yi kullanmadan yorum yapıyorsunuz sanırsam , yada basacak fırsatınız olmadı gaza..

Bende 2007 40.000 km. de caddy var. Bu yaz tokattan istanbula gelirken ameliyata girecek bir hastamız vardı. Ameliyata girmeden yetişebilirmiyiz diye bir ihtimaldir diye bastım gaza. Ankara elmadağ da sahuru yaptım. (saat 4:00) İstanbulu bilmediğim halde GPRS cihazından falan, sorarak maltepe hastanesine ulaşmam saat 07:20 yi buldu. Yani 3:20 saat sürdü. (470 km) Hiç mola vermeden uyumadan geldim.
    Bu arada arabada 4 kişi x 80 kg = 320 kg + Kışlık erzak + elbise = 600-700 kg yük
    Hızlı giderken bu ağırlıkta yol tutuşu ve görüntü çok normaldi.
    Ankaradan izmit girişine kadar hiç gaz kesmeden 160-170-180 km aralığında geldim.

Hesaplayalım = 470 KM / 3.20 = 146,8 KM / SAAT Yakıt tüketimi : 9,6 LT / 100 KM

İnanmak istemeyen hala varsa birde kendi çektiğim fotomu paylaşayım
     vw caddy yakıt 1100km

BUDA YETMEZSE ULAŞSIN BANA , DOLDURSUN DEPOYU , GÖZÜ ÖNÜNDE KANITLAYIM

170-180 km hızla otobanda devamlı olarak çok rahat ilerlenebiliyor. (kullanmayan bilemez) :)
    caddy lerde fabrika ayarlarında 180 den sonra düz yolda hızlanmaz. Ama isteyen bunu serviste ayarlatabilir.
    Ve birde şunu diyim. Araba hernekadar 1600 kg olsada , En az 5 kişi yada 500-600 kg yük olması lazım. Yoksa 180 le virajda savurabilir.

vw caddy yakıt 1100km

Ben ne WV satıcısıyım , ne ortağıyım, nede hava atıyom. Caddy i babam üretmedi yani. Sadece bazılarının kafalarındaki sorulara yanıt bulmak istedim. Caddy ile ilgili sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım...

• Arkadaşlar adamı iyice makara konusu yapmışsınız. Bizde İstanbul-Giresun arası yapmış olduğumuz yolculuklarda 10 saatte tamamladığımız zamanlar oldu. 10.45 de 1100 km için yakın değerler bence son derece mantıklı.Örneğin İstanbul-Gerede arasını 170 km nin altına düşmeden istisna durumlar hariç geçebiliyorsunuz. Daha önce Megane sedan ile Ankara dan İstanbula da 3.15 dakikada geldiğimi de belirtmek isterim.

Tabi bunlar kesinlikle haz duyulacak durumlar değil trafik kuralları sınırında kullanmaya genelde özen gösteriyoruz. ancak biraz mecburi durumlarda bu çok da zor değil.

Biraz sizin şöförlüğünüzden endişe etmeniz gerekir.
  • benimde 2008 model 1.9 caddy var ben niğde isanbula arasında 190ne vurmustum ibreyi araba 190a kadar çok rahat çıkıyo daha once jetta ile bi denemem olmuştu 140 zor basmıstı nedenini bilemiyecem ama zaten ibre 260 gösteriyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.