Şimdi Ara

vw caddy yakıt 1100km (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
58.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150 kg yük+ 5 kişi ile otobanda 190 nı rahat gördü caddy ticari araç ancak kamyon değil arkadaşlar
  • Ben de 2005 model bir cady var. Çok güvenli, kaliteli, seri ve hızlı bir araç. Ancak insanın gözü yol bilgisayarına ve tüketime gidince ister istemez gazdan ayağını çekip ekonomik moda dönüyor. Zira hızlı gidip çok yakıt harcamak değil ekonomik ve güvenli bir şekilde gitmek marifetmiş gibi geliyor bana. Bir de kendimi şoförlük ve hızlı gitme konusunda bir şey ısmatlamak durumunda görmüyorum. Her gün tv lerde parçalanmış araçlar ve ölmüş insanlar görünce inanın içim burkuluyor. Kazaların çoğu sürücü hatalarından aşırı hız ve akollü araç kullanmaktan kaynaklanıyor. Bu forum sitelerinde yok şöyle gittim şu hıza ulaştım diyenleri insanları kışkırtmamaya davet ediyorum. Zİra ülkemiz trafik canavarınma çok sayıda insan kurban veriyor. Bir de maddi kayıplarımız had safhada. Lütfen sakin kullanalım ve nefsimizi değil aklımızı kullanalım.
    89 yılında ehliyetimi aldığımdan beri (hiç kaza yapmadım 2 yılda uzun yolda araç kullandım günde 500-550km.haftada yaklaşık 3,500 km.) otobüs traktör işmakinesi tır vb. daha büyük araçlar haricinde hemen hemen her aracı kullandım ilk zamanlar hızlı araba kullanmanın bir meziyet ve tarz olduğubu şekilde şoförlük yeteneklerimi artıracağımı düşünüyordum ama insan zamanla aslında yavaş ve sakin gitmenin daha büyük bir meziyet olduğunu daha iyi anlıyor. (hele tvlerde paramparça olan ve tanınmayacak hale gelmiş insan cesetlerini gördükten sonra)
    Arkadaşlar unutmayalım ki;
    ARAÇLAR BİR YERDEN BİR YERE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE GİTMEK İÇİN İMAL EDİLİYOR.
    ve otomobil üreticiler yeni çıkardıkları arabalara milyarları masraf edip çarpışma testlerine tabi tutuyorlar. Amaç insan sağlığı. Peki ya şoförler neden kendinisin yanındakinin yoldakinin ve karşısından gelenin hayatını tehlikeye atıyor.
    Bir anlık kişisel EGO tatminliğinden öteye geçmeyen bu davranışlardan hepimiz kaçınmalıyız. Zira sırf nefsimiz öyle istiyor diye başkalarının can güvenliğini tehlikeye atmaya kimsenin hakkı yok.
    Sağlıklı ve Sağlam kalın...

• Ben onu bunu bilmem arkadaş bu caddyler gerçekten çok gidiyo yaa.Ya benim denk geldiklerim çok basıyolar ya da bu potansiyel o araçta var.Bence basmasınlar o kadar.
    Gerçi geçenlerde joushkun da poloyla dalga geçe geçe geldim diyoduDemek ki araçta potansiyel var.
  • ortalama 150 km için

otobanda 200 civarı

en düşükte 8-90 km görmen lazım ki uzun süreli ancak 150 km ye yaklaşsın..ki buda pek mümkün değil gibi :)
  • Otobanda sürekli 190-200 gidiyorum çok az sürelerde 160a kadar düşüyordum gene de 135 düşüyordu.. 200 bile kesmez yani..

quote:

Orjinalden alıntı: sierra

ortalama 150 km için

otobanda 200 civarı

en düşükte 8-90 km görmen lazım ki uzun süreli ancak 150 km ye yaklaşsın..ki buda pek mümkün değil gibi :)
  • ben caddy ile istanbul - antalya arasını 90'ı hiç gecmeden klimalı bir sekilde 745 km yolu 91.00 ytl'ye gittim. 91.00ytl/745=12 kurus buda 1.9 motorlu bir arac için oldukca iyi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizkaptan -- 20 Temmuz 2007; 8:52:08 >
  • Yine caddy faciası.

Arkadaşlar benim dükkanda da Caddy var biraz eğimli yolda 190 gördüm gibi ama düz yolda 200 görmesi için chip v.s olması gerekir ki chip bile olsa zor gibi geliyor..

Ama 166 yı geçeceğinden şüphem yok..

@ Akincl 'a gelince boşuna kendinizi yormayın ve bu kardeşimize VW bir aracı savunmayın zaman kaybı..

Ortalama 150 konusuna gelince anlık hızdan bahsetmiş sanırım, anlatım bozukluğu
  • antalyadan d.bakıra gittik geldik oralardada gezdik ergani ordanda köye geçtik kısaca sı 3000 km yol yaptık 500 ytlye patladı bizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNgİzHaN. -- 10 Ağustos 2007; 18:55:37 >
  • ya arkadaşlar bu aracın en son 160 km hız yaptığı da nereden çıktı acaba.o aracı kullanan birisinin yazzmadığı kesin hatırlatayım caddy de 260 ibre var.dolayısiyle o araca 150-160 normal hız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rikirikirambo

ya arkadaşlar bu aracın en son 160 km hız yaptığı da nereden çıktı acaba.o aracı kullanan birisinin yazzmadığı kesin hatırlatayım caddy de 260 ibre var.dolayısiyle o araca 150-160 normal hız.

urfa otobanından mersin otobanlarında bazı yerlerde 185 bastık tık yok bayada süratlandi.. ama
  • Ben Caddy KuLLanıcısıyım otobanda düz yoLda 180 bastım caddyLer beyinden kısıtlamaLı 180 i kraLı qeLse qeçemez bu 1.
    2. virajLarı kötü diyorLar nice sedan arabaLar qördüm hepsi virajLarda takLa atmış 1521 kg araba adam qibi qirersen viraja caddy'de takLa atmaz
    3. oLarakta 150 yapamazsın faLan fiLan demiş bazı arkadaşLar 180 Le qiderken sanki 120 130 La qidiosun qibi oLuyo yüksüzkende zaten kaLkışına qidişine bişey demiyorum çünkü Caddy birçok 1.6 benzinLi ve dizeL sedan arabanın kaLkarkende qiderkende eLine verir o caddy'i kötüLeyenLer rahat oLsunLar sırf yüksek tavan die kamyonet oLarak anıLıyor bence genişLiğiyLe konforuyLa yoL tutuşuyLa virajLarıyLa harika bir araç uzun yoLda da aşırı rahat :)
    yakıtı normaL araçLara qöre biraz fazLa ama normaL arabadan da kat kat rahat ve güvenLi..Caddy aLana kadar caddyLerin bu kadar iyi oLduğunu biLmiyordum bide Vw Caddy Life Edition oLsaymış tadına doyuLmazmış o zaman 2.0 TDİ 140 hp o zaman 220 de derdi 240 ta ama 1.9 TDİ 105 hp'Lerin 180'in üzerine çıkmadığını biLiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cart_heart -- 11 Haziran 2008; 18:24:54 >

• opel combo 1.3 cdti var bende de. devir saati 6000. çıktığım maksimum devir ise 4500-5000 arası. zaten arabayı kurcalatmazsan dahada yukarı çıkamazsın devir kesici var. araçta gördüğüm maksimum süret 160-165 arası idi. Muğla - Antalya arası 310 km. son gidişimde molasız 2 saat 50 dakikada aldım mesafeyi. ortalamaya vurursak 110 km gibi bir ortalamam oluyor.

caddy için ise görüşüm 150 km ortalama biraz abartma olmuş ama caddy için 180-190 problem bir hız değil.
  • VW Caddy 150 yapamaz ha dalga mı geçiosunuz 1.9 TDİ Caddy ile Kapıştık Mini Cooper S 1.8 kafa kafaya gittik Caddy deli kaçıyo binmeyenler bilmez
    Bu arada passat 120 km/h zor görüyorsa ya 70 li yıllardan kalmadır yada motoru bitmiş 2 silindire düşmüştür at gitsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

valla yakıtı hakkında yorum yapamıyacağım fakat
    ortalama hızınız çok yüksek
    bu değerlere ticari araçta ulaşmanız çok enteresan.
    ben passatla bırak 150-160 ı
    120 km ortalama sürata zor ulaşıyorum.
    burdur-istanbul 5,5 saat en iyi değer.
    buda aşşağı yukarı 120 km ortalama hız yapıyor.

dostum senin pasata bi baktır derim

bence cok tasarruflu gelmişiniz hıza göre caddy cok yakıyo die biliodum bizde partner kullanıyoruz adventure 2.0 disel cok fazla yakıt tüketiyor bu yuzden satıyorz
  • quote:

Orjinalden alıntı: halo_combat

VW Caddy 150 yapamaz ha dalga mı geçiosunuz 1.9 TDİ Caddy ile Kapıştık Mini Cooper S 1.8 kafa kafaya gittik Caddy deli kaçıyo binmeyenler bilmez
    Bu arada passat 120 km/h zor görüyorsa ya 70 li yıllardan kalmadır yada motoru bitmiş 2 silindire düşmüştür at gitsin.

Arkadaşlar codelinker aracın maksimum 120 km/sa hızı gördüğünü söylememiş. Ortalama hızının 120 km/sa olduğunu söylemiş. Maksimum hız ile ortalama hız farklı şeylerdir. 160 km/sa ortalama hız yapabilmek için yolculuğun büyük bir kısmında 160 ve üzeri hızlarda seyretmek gerekir. Bu yüzden 160 km/sa ortalama hız ciddi bir rakamdır.

• Arkadaşlar dikkat sonuçta bu bir ticari araç 150 km km nin üstünde ciddi tehlikeler doğurma riski var.Biraz daha sorumlu araç kullanalım.
    Ben antalyadan gelirken genelde 110-120 ile geldim ortalama 89 km gösteriyordu.Yavaşlamalar, molalar vs. ortalama hızı düşüren faktörlerdir.
    Bir ticari araçla 160 km hız ortalama ile gelinemez.Zaten çok tehlikeli bir yolculuk olur.
  • Ortalama doru evet bide kardeşim sölemiş hız yaparken ticare araçların yola iyi tutanması gerekir Allah korusun en ufak savurmada geri dönüşü olmaz ama caddy gayet sınıfına göre iyi yol tutuyo ..
  • katılıyorum.ortalama lafın gelişi söylenmiştir ama genede çok yüksek oluyo.150 yi görmüştür.hatta 200 e kadar bile çıkmıştır belki ama illaki 80 90 a düşmek ve o hızlarda gitmek zorunda olduğu yollar olmuştur.
    bende erzincanlıyım.erzincan istanbul arası yaklaşık 1050 1100 km.en kısa 8 saatte gelebildik erzincandan istanbula.hiç durmadan geldik.2 şöför değişerek geldik.araç 2004 model mercedes e270 cdi idi.yakıt sizinkinden fazla yakmıştı.200 300 arası bişeydi ama net fiyatı hatırlayamıyorum.mola verdiğimiz zamanlarda 9-10 saat civarlarında değişiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

ortalama sürat biraz sallama olmuş ama yakıt tüketimine bişey diyemiyicem kullanmadım bilmiyorum

katılıyorum

çıkabildikleri max sürati ortalama sürat olarak yazıyorlar.

istanbul-erzincan arasını ortalama 150 ile son hızı 166 olan caddy ile kimse yapamaz.

bunu gerçekleştirebilmek için en az 200 hp araca ihtiyaç var.

otobanda uzun süre 150 ile gitmek de bütün yolu ortalama 150 ile gitmek anlamına gelmez.

• merhaba arkadaşlar 2005 veya 2006 model bir WV caddy alacam. Araç hakkında bilgi verebilirmisiniz. iyi ve kötü yönleri hakkında.
  • sizin logan 1.5 caddy 1.9 bunuda göz önünde bulundurun yorum yapmadan önce
    quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

değerli arkadaşlar bir kaç sorum olucaktı

erzincandan- istanbula gelirken yaklaşık 1100km yi 175ytl gibi bi fiyata geldik ama araç baya devirli bi şekilde seyir ediyodu 5. viteste 3,500devirden aşagı doru dürüst inmedik o da ortalama 150km/h gibi bi hız ediyo...

bunu ele alırsak ortalama 150km/h hızla gayet devirli bi şekilde 1100 km yi 175 ytl ye gelmek iyi midir...

NOT: klimayı giderken açtıgımda sanki mazotu su gibi içiyodu araç kendinde olanlara da soruyorum klima neden bu kadar aşırı tüketiyo mazotu 2. derecede kullanıyodum klimayı

gelirken en fazla 20 dakka kullanmısımdır...

Eğer bu hızla geldiyseniz ki bu biraz uçuk olmuş, kesinlikle bir yerlerde radara yakalanmanız lazım. Çünkü kaynaşlı da 24 saat radar var. (polislerle çok haşırneşir bir akrabamdan duyumum) Burda yakalanmasanız bile yozgat civarlarında yakalanmanız lazım. Hakikaten çok süratli gelmişsiniz.

Ayrıca km de 16 kuruş yakmışsınız bu değer bence çok fazla. Benim logan bile şehir içi km de 14,5 - 15 kuruş yakıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.