Şimdi Ara

VW CARAVELLE Mİ? FORD TOURNEO CUSTOM MI? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
46.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen bi konuda bir oteli abimizin yorumu vardı ona dayanarak Custom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes Viano ya da bakabilirsibiz hocam. İkisinden de konforlu bir aractir.

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: cokobash

quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

Kesinlikle Tourneo Custom

+1

+2

+3

+4

• Bence VW Caravelle ford bir yerden sonra yaslaniyor ve yerli üretim olsa gerek olmasada sonucta fort yani alınmaz dayanıklık ta VW kalitede yol tutusunda yakitta wv fiyatta Ford siz ne seçerseniz bilmem bizde 6 yildir t5 var ondan önce de 9 yıl t4 vardı ikisinden de çok memnunuz

• hamdi mert kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle iyi bir arac hatta en iyisi
    ama herkes aradaki fiyat farkini veremeyebilir
    40 bin TL fark az degil
    ama cok param olsa alirim kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen&Audi bilgini

Bence VW Caravelle ford bir yerden sonra yaslaniyor ve yerli üretim olsa gerek olmasada sonucta fort yani alınmaz dayanıklık ta VW kalitede yol tutusunda yakitta wv fiyatta Ford siz ne seçerseniz bilmem bizde 6 yildir t5 var ondan önce de 9 yıl t4 vardı ikisinden de çok memnunuz

arkadaşım

70 model transitler bile hala cayır cayır çalışıyor. anadolunun zorlu yollarıyla transit başa çıkıyor sen neyin dahanıklılığından bahsediyorsun. caravelle in üstün olduğu nokto ön konsol malzeme kalitesi ve manevra kabiliyeti. geri kalan hiçbir konuda customdan üstün bir tarafı yok ki fiyat avantajı da bariz şekilde ford dan yana. bilip bilmeden yorum yapmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KF850

Kesinlikle iyi bir arac hatta en iyisi
    ama herkes aradaki fiyat farkini veremeyebilir
    40 bin TL fark az degil
    ama cok param olsa alirim kesinlikle

Bu mesajimda karsilastirma yaptigim arac viano

• Arkadaslar öncelikle s.â benim 2010 model Dsg Caddy aracım var ama yetmediği için costum aklımı acayip çekiyor Transporter comfortline modeline baktım bi ara içinde arka döşemeler aynı benim arabadaki gibi sunta caravelle ye bakıyorum onunda fiyatları costumdan daha pahalı ve pahalı olmasına rağmen ahım şahım bi üstünlüğüde yok iki aracta birbirine denk hemen hemen İstanbul trafiği içi 155 pslik costumun yakıt tüketimi nedir acaba

• Custom

• quote:

Orijinalden alıntı: adil_57

Arkadaslar öncelikle s.â benim 2010 model Dsg Caddy aracım var ama yetmediği için costum aklımı acayip çekiyor Transporter comfortline modeline baktım bi ara içinde arka döşemeler aynı benim arabadaki gibi sunta caravelle ye bakıyorum onunda fiyatları costumdan daha pahalı ve pahalı olmasına rağmen ahım şahım bi üstünlüğüde yok iki aracta birbirine denk hemen hemen İstanbul trafiği içi 155 pslik costumun yakıt tüketimi nedir acaba

benim şehir içi ortalamam 8,3 - 8,4
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil_57

Arkadaslar öncelikle s.â benim 2010 model Dsg Caddy aracım var ama yetmediği için costum aklımı acayip çekiyor Transporter comfortline modeline baktım bi ara içinde arka döşemeler aynı benim arabadaki gibi sunta caravelle ye bakıyorum onunda fiyatları costumdan daha pahalı ve pahalı olmasına rağmen ahım şahım bi üstünlüğüde yok iki aracta birbirine denk hemen hemen İstanbul trafiği içi 155 pslik costumun yakıt tüketimi nedir acaba

açıkçası şehiriçinde 9 lt den aşağı düşmez biz antalya belek ve daha çok belek içi kullanıyoruz ama allah yarattı demeden gaza basıyoruz daha hiç 9 un altını gördüğümüz olmadı kastığımız zaman 9.1 klima açıkken 9.5.
  • arkadaşlar herşey iyide jantlar berbat bu ford jant yapmayı bilmiyor gerçekten nette bazı fotolardaki değişik bi jant var o çuk diye oturmuş çok güzel bence..
  • Neler diyorsunuz siz Custom araba mı caravelle nin yanında birdefa FORD VW Nere önce onu karşılaştırın
    transporter mı custom mu diyin yine transporter derim çünkü bir alman çünkü bir vw Çünkü kalite arabadan anlamayan gelmesin yazmasın buraya size çok güldüm caravellleyle customu karşılaştırıyosunuz tabiki carevelle
    caravelle fiyat pahalı olabilir ancak yıllarca sürebileceğiniz bir araç 1960 modelleri hala duruyor kmsi milyonları aşmış custom öylemi alırsın binersin 10 yıl sonra yüzüne bakamassın yine yaparlar yük aracı transporter-caravelle öylemi hem aile aracı hem yük hemde bir karavan burada kimseye Caravelle ye laf ettirmem
    VW BMW Mercedes Arabanın babasıdır ve parayı sonuna kadar hakettiklerini düşünüyorum.
  • quote:

Bence VW Caravelle ford bir yerden sonra yaslaniyor ve yerli üretim olsa gerek olmasada sonucta fort yani alınmaz dayanıklık ta VW kalitede yol tutusunda yakitta wv fiyatta Ford siz ne seçerseniz bilmem bizde 6 yildir t5 var ondan önce de 9 yıl t4 vardı ikisinden de çok memnunuz

Sonuna kadar katılıyorum Custom en fazla 10 yıl gder tamam 30 yıl bile gider ama 10 yıl sonra yüzüne bakmassın gider arçeliğin yük arabaası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

quote:

arkadaşım

70 model transitler bile hala cayır cayır çalışıyor. anadolunun zorlu yollarıyla transit başa çıkıyor sen neyin dahanıklılığından bahsediyorsun. caravelle in üstün olduğu nokto ön konsol malzeme kalitesi ve manevra kabiliyeti. geri kalan hiçbir konuda customdan üstün bir tarafı yok ki fiyat avantajı da bariz şekilde ford dan yana. bilip bilmeden yorum yapmayalım.

Arkadaşım 70 model transitler çalışıyorda neden binmiyorsun ozaman hadi al bitane binebilecekmisin dediğim
    gibi yük araçları yada kasabalarda köylerde dolmuş ama 1951 Model transporterlar ın sorun çıkarmadığını
    bütün herkes biliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: omcool

customu sadece benmi beğenmiyorum, geçen siyahını gördüm hiç hoşuma gitmedi hatta arabalara ilgisiz kız arkadaşım o ne kadar tipsiz bir araba öyle dedi, caravelle çok daha iyidir diye düşünüyorum

+1
  • Transit ile 3500KG kömür taşıyoruz, araba TAŞ gibi. Transporter ı bağla, üstüne Caravelle yi koy. Bana mısın demeden çeker. (Pick UP olanını diyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fordun arkasi bagimsiz degil. Kimse bahsetmemis. Merso ve vw ye gore sehir ici disi konforu nasil acaba? Bende vito var sehir disi otobus gibi ama sehir icinde sert

• Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti 2.2 lt 0 araç 124.000 lira titanium plus ama sahibinden de 0 araçlar var 110.000 liraya satılıyor bu farkı anlamıyorum cevaplarsanız sevinirim

• Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Eski bir custom kullanıcısı olarak, yaprak yay nedeniyle araç dolu olmadı mı zıplıyor ve gerçekten konforsuz oluyor. Dolu seyahat ederken daha konforlu. Yalnız artık 2.0 170 hp otomatik seçeneğinde arkada bağımsız süspansiyon varmış customda. Böylece daha alınası bir araç olmuş. Aracın şehir içinde 11,5 lt altına düşmemesi ve süspansiyon konforunun beklentimin altında kalması hariç hiçbir şikayetim olmadı. Kullandığım sürece gayet memnundum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.