Şimdi Ara

VW CARAVELLE Mİ? FORD TOURNEO CUSTOM MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
46.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tourneo Custom. Daha güvenli, daha ucuz, daha donanımlı.
  • Oyumu Ford'dan yana kullanıyorum bende.

Daha güvenli, daha zengin donanımlı ve daha güncel, en önemlisi "yerli üretim" olması tercih sebebidir.
  • Al ford olsun bitsin ...
  • Olay VW-Ford kıyaslamasına dönmeyecekse yazayım.

Amaç yük taşımaksa en iyisi Ford Transitlerin namını bilmeyen yoktur yaşı benden büyük bir araç.

Gel gelelim binek olarak kullanılacaksa Ford kusura bakmayın da işine baksın bu segmentin ağası da marabası da Viano Vito Multivan Caravelle'dir.Daha bir otomatik şanzımanı yok.

Ford'un da dediği gibi ticaretin makam aracı Tourneo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Olay VW-Ford kıyaslamasına dönmeyecekse yazayım.

Amaç yük taşımaksa en iyisi Ford Transitlerin namını bilmeyen yoktur yaşı benden büyük bir araç.

Gel gelelim binek olarak kullanılacaksa Ford kusura bakmayın da işine baksın bu segmentin ağası da marabası da Viano Vito Multivan Caravelle'dir.Daha bir otomatik şanzımanı yok.

Viano bu sınıfta ayrı bir yerde hem fiyatı hem konforu bakımından onu es geçiyorum. Tourneo Custom kullanmadınız sanırım,Caravelle'dan bariz bir şekilde üstün bir araç carevelle kötü bir araç demiyorum fakat artık o ford konforsuz ticari araç yapıyo olayı custom la bitmiştir.
    Olayı bir otomatik şanzumana getirirsek Volkswagenin Tourneo Custom'daki güvenlik ekipmanın yarısı yok o işi napıcaz? Ayrıca bu sene Tourneo Custom'a Otomatik Vites ve Otomatik Klima seçenekleri geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrmass

quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Ben caravelle i aldıktan sonra çıktı bu ford gittim baktım kesinlikle yanına bile yaklaşamaz benim arabamın.Duruşu,kalitesi çok farklı bu araçtan caravelle nin.Custom yük taşınacak araç ama caravelle kalabalık ailelerin makam aracı.

valla arkadaşım o kadar büyük konuşma bence kullanıcılarını biliyorum vw,nin çogu illahlah ediyor artık eskisi gibi saglam degil vw ayrıca iki büklüm bakım masrafları ile karşılaşınca sende anlayacaksın bazı şeyleri, yagmurlu havada bi arabanın beyni su alırmı ya, bence forduda bi test et almak amaçlı degil sadece bin aradaki farkı anlarsın,, tabi vw isim yapmış akıllara kazınmış bi model ama içi seni dışı beni yakar hesabı oldu artık transporterler

hocam ilk vw im değil benim.2005 model transporter ı satıp caravelle aldım.Biliyorum masrafını felan.Çok övülüyor araba bir daha forda gidersem test edeceğim custom u.

• tourneo yu yollarda pek göremiyoruz nadir araç sevenlerden iseniz onu tercih edin derim ben ayrıca bence daha estetik bi görüntüsü var
  • tourneo.. ford alınası bi araç yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

tourneo yu yollarda pek göremiyoruz nadir araç sevenlerden iseniz onu tercih edin derim ben ayrıca bence daha estetik bi görüntüsü var

Arac daha cok yeni. O yuzden normal nadir gorulmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tourneo yu yollarda pek göremiyoruz nadir araç sevenlerden iseniz onu tercih edin derim ben ayrıca bence daha estetik bi görüntüsü var

caravelle transporter yıllardır aynı kasa ile satılıyor.
    çok normal fazla olması

bu araç ve kasası çok yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

quote:

çok normal fazla olması

ben şuan için konuştum bu işin nedeniyle sebebiyle alakası yok şuan daha nadir yalan mı ? söylediğimde bi yanlışlık yok.
  • Vw de neymis alirsin ford olursun lord

• Kağıt üzerindeki verilere bakmış herkes ama bu sınıfta her zaman VW ve Mercedes tutulmuştur. Custom başarılı bir deneme olsa da satışlarda çok büyük bir başarı yakalayacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

VW otomobilde iyi sayılabilir ama ticaride maalesef çöp :) Yüzlerce şikayet var dsg mi olsun motor mu olsun. Ben kesinlikle TOURNEO CUSTOM derdim.

Breh breh breh, ağzı olan konuşuyor. En basitinden kaç tane özel okulun servis şartlarını gördüm Sprinter veya Volt olacak diyor. Hatta Sprinter daha konforsuzdur, onu da belirteyim.

Ufak atın anlayacağınız.

Ford güzel iş çıkarmış, ama şu aynı konsol diye bıdı bıdı yapanlar var ya, buna ne diyecek acaba? Bildiğin Focus'un ortasını oturtmuşlar. O arkadaşları da görmek isteriz burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

quote:

çok normal fazla olması

Tourneo şu fotodaki haliyle satışta VW ve Mercedes'i geçemez. Adım gibi eminim. Bu zaten hep böyle olmuştur. Koltuklu modellerde Ford'un satışları gayet azdır. Ama taşıma değil de ticari amaçlı kullanımda Ford başarılıdır. Bunun nedeni de dayanıklı ama konforsuz oluşundan kaynaklanıyor.

• hocam bugün c max i incelemek için ford bayine gittiğimde bir tane beyaz full custom vardı acayip heybetli arkadaşında dediği gibi reklamlarda oyuncak gibidruyordu ama mükemmel olmuş ben bile düşünebilirim yani
  • quote:

Ben de buna güldüm. VW sempatizanları azınlıkta kalmışlar, dolayısıyla dayanamayanlar olayı geyiğe, laf çarpmaya getirmişler. Türk insanı malını yermeyi ne zaman öğrenecek, çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Ben de buna güldüm. VW sempatizanları azınlıkta kalmışlar, dolayısıyla dayanamayanlar olayı geyiğe, laf çarpmaya getirmişler. Türk insanı malını yermeyi ne zaman öğrenecek, çok merak ediyorum.

Bu forumda en son VW sempatizanı olarak nitelendirilecek üye benim ordan kıvıramazsın bi kere.Gir inceleme konuma,DSG konularına kaç tane bozuk DSG konularında VW e saydırmışım,kendi konumda da camdan su aldığımı yazmışım yazarken biraz Allahtan korkun ya kaç kere gördün VW leyhine yorum yazdığım bul getir koy önüme ?

• Custom
  • Zamanla göreceğiz, custom daha çok yeni,piyasada pek yok. Aradan zaman geçmeli. Seneye bu vakitlerde satış rakamlarına bakar hangisi daha çok tercih edilmiş öğreniriz. Sonucu bende merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.