Şimdi Ara

vw cd çalar hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
18.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracım 2005 TDI polo. cd çalar teyp hakkında bir kaç sorum olacak. muhtemelen bu konuda herkes sorun yaşamıştır. (diğer marka araçlar da dahil buna) orjinal cd'yi okurken hiç bir problem yok. hemen algılıyor. fakat çekme cd lerde sorun çıkarıyor. hata veriyor. ilginç olan bir kaç sefer arka arkaya denediğimde bazen çalıyor. düşük hızda çek dediler. onu da denedim. yine aynı sorun var. cd yi çekiyorum ilk taktığımda hemen çalıyor çıkardıktan sonra ikinci yada üçüncüde hatayı veriyor. fakat pc de yada vcd de sorun yapmıyor aynı cd. genelde princo marka kullandım. yada fly marka falan. bunlar aşağı yukarı aynı kalitede. daha kaliteli cd ye çeksem (örneğin; sony, philips) gibi. sorun ortadan kalkarmı? yada onlarda da aynı sorun olurmu? deneyen yada bu tarz sorunlarla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBurak_ -- 26 Ağustos 2008; 15:35:26 >

• orjinal cd leri okuyor ama problem yok. onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. aynı sorunu şirkette kullandığım 2006 model jetta da da yapıyor.
  • bendede var aynı sorun korsana karşı tedbir almışlar heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: FBurak_

orjinal cd leri okuyor ama problem yok. onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. aynı sorunu şirkette kullandığım 2006 model jetta da da yapıyor.

jetta'da da yapıyorsa demekki sorun sizde yada CD'de.

MAGİC marka silinebilir CD alın ( CD RW diye tabir edilir) üzerinde 4x 12x yazanından alın..bu cd'nin yazım hızıdır..NERO'da 10x'te yazdırın..sonrasını CD çalara bırakın..benim caddy her türlü CD'yi okuyo yeterki TRACK olsun...korsan orjinal çekme silme

• quote:

merhaba arkadaşlar;

aracım 2005 TDI polo. cd çalar teyp hakkında bir kaç sorum olacak. muhtemelen bu konuda herkes sorun yaşamıştır. (diğer marka araçlar da dahil buna) orjinal cd'yi okurken hiç bir problem yok. hemen algılıyor. fakat çekme cd lerde sorun çıkarıyor. hata veriyor. ilginç olan bir kaç sefer arka arkaya denediğimde bazen çalıyor. düşük hızda çek dediler. onu da denedim. yine aynı sorun var. cd yi çekiyorum ilk taktığımda hemen çalıyor çıkardıktan sonra ikinci yada üçüncüde hatayı veriyor. fakat pc de yada vcd de sorun yapmıyor aynı cd. genelde princo marka kullandım. yada fly marka falan. bunlar aşağı yukarı aynı kalitede. daha kaliteli cd ye çeksem (örneğin; sony, philips) gibi. sorun ortadan kalkarmı? yada onlarda da aynı sorun olurmu? deneyen yada bu tarz sorunlarla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... teşekkürler...

benim arkadaşın jettasındada böyle bir sorun vardı serviste hata algılıyormuş bir kere reset ettiler düzeldi ama akü kutup başını sökene kadar sökersen tekrar yineler

• quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

quote:

orjinal cd leri okuyor ama problem yok. onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. aynı sorunu şirkette kullandığım 2006 model jetta da da yapıyor.

jetta'da da yapıyorsa demekki sorun sizde yada CD'de.

MAGİC marka silinebilir CD alın ( CD RW diye tabir edilir) üzerinde 4x 12x yazanından alın..bu cd'nin yazım hızıdır..NERO'da 10x'te yazdırın..sonrasını CD çalara bırakın..benim caddy her türlü CD'yi okuyo yeterki TRACK olsun...korsan orjinal çekme silme

teşekkürler. denerim. silinebilir cd dışında daha iyi marka diye tabir ettiğimiz cd'ler sorunumu çözermi acaba?

• eğer optik okuyucunun sağlamlığından eminseniz deneme yanılma yoluyla sorunu çözebilirsiniz sadece. verbatim , tdk , memorex , sony gibi kaliteli medyalar şansınızı artırır tabi. ama bazen en kaliteli medyayı okuyamayan optik okuyucu gidip kalitesiz bir medyayıda çalıştırabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zohahahaha

eğer optik okuyucunun sağlamlığından eminseniz deneme yanılma yoluyla sorunu çözebilirsiniz sadece. verbatim , tdk , memorex , sony gibi kaliteli medyalar şansınızı artırır tabi. ama bazen en kaliteli medyayı okuyamayan optik okuyucu gidip kalitesiz bir medyayıda çalıştırabiliyor.

teşekkür ederim. bu cd lerden birini denerim. optik okuyucuda sorun olsa orjinalleri de okumaz herhalde. dediğiniz gibi bazı kalitesiz cd leri de okuyor. çok kaliteli teyplerde de aynı sorunla karşılaşan arkadaşlarım oldu. teypler cd seçiyor. kafasına göre çalıyor.genelde böyle söylüyorlar.
  • Bizdeki Poloda öyle korsana alerjisi var ama korsan cdleri çukura düşünce okumaya başlıyor :S

bende bir soru sorayım izninizler DVD hiç denemedim bu aletler DVD okuyor mu ona çeksem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan1179 -- 31 Ağustos 2008; 16:21:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan1179

Bizdeki Poloda öyle korsana alerjisi var ama korsan cdleri çukura düşünce okumaya başlıyor :S

bende bir soru sorayım izninizler DVD hiç denemedim bu aletler DVD okuyor mu ona çeksem?

Sanmıyorum, okumaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan1179

Bizdeki Poloda öyle korsana alerjisi var ama korsan cdleri çukura düşünce okumaya başlıyor :S

hayır okumaz tabiiki, sadece cd okur
  • Benim cd çalar da orjinalden başkasını okumuyordu xcarlink denen aleti taktırdım. cd çaları artı olarak usb disk okur hale getiriyor. sanal cd changer gibi görüyor yani. içine 6 klasör oluşturuyorsun 6 cd li changer gibi oluyor. ayrıca bir girişi daha var oraya da ipod, mp3 çalar bağlanıyor sanırım. Bunu denemedim, hep usb disk kullanıyorum. 2 gb a kadar destekliyor. torpido da duruyor.
  • bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde halloldu gibi duruyor problem. teflon cd ye çek dediler. (arkası siyah olan) 1 haftadır dinliyorum bir problem yok. tavsiye ederim. bir de diamond'ın sadece audio cd çekmek için bir cd si var. onda da problem yaratmıyor. tavsiye ederim arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.