Bildirim
vw fiyatları
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende 1-2 ay içinde passat tsi 122 dsg comfortline almaya niyetliyim
2009 listesi bugün (10 eylül tarihi itibari ile) yenilendi
fakat euro'daki düşüşün 2009 fiyatlarına yansımamış olduğunu görüyorum
(çünkü önceki listenin tarihi 16 temmuzda euro 1.92 ytl idi
şu an 10 ekim euro 1.74 ytl ama liste fiyatları değişmedi ben düşmesini bekliyordum)
acaba 2008 modelleri bitirme için mi fiyatları yüksek tutuyorlar
yoksa eurodaki düşüş nasıl olsa geri çıkar diye fiyatlara yansımayacak mı
(hem gelen araç hemen satılıyor niye fiyat düşürelim diye mi düşünüyor doğuş)
yıl sonuna kadar beklemekte fayda var mıdır.
şu anki aracımdan memnun olduğum için beklemeli miyim
saygılar
uçman ergün -
ramazanda tüm markalar fiyat düşürür vw de fiyat yükseltir işte ben buna vw kazığı derimquote:
Orijinalden alıntı: uergun
bende 1-2 ay içinde passat tsi 122 dsg comfortline almaya niyetliyim
2009 listesi bugün (10 eylül tarihi itibari ile) yenilendi
fakat euro'daki düşüşün 2009 fiyatlarına yansımamış olduğunu görüyorum
(çünkü önceki listenin tarihi 16 temmuzda euro 1.92 ytl idi
şu an 10 ekim euro 1.74 ytl ama liste fiyatları değişmedi ben düşmesini bekliyordum)
acaba 2008 modelleri bitirme için mi fiyatları yüksek tutuyorlar
yoksa eurodaki düşüş nasıl olsa geri çıkar diye fiyatlara yansımayacak mı
(hem gelen araç hemen satılıyor niye fiyat düşürelim diye mi düşünüyor doğuş)
yıl sonuna kadar beklemekte fayda var mıdır.
şu anki aracımdan memnun olduğum için beklemeli miyim
saygılar
uçman ergün
-
Arkadaşlar şu ara araba alma sırası değilquote:
Orijinalden alıntı: Renaultnr1
ramazanda tüm markalar fiyat düşürür vw de fiyat yükseltir işte ben buna vw kazığı derim
Alıntıları Göster
2 ay daha bekleyin hepsi indirecek -
5 milyar fark varquote:
Orijinalden alıntı: Superonline1
Arkadaşlar şu ara araba alma sırası değil
2 ay daha bekleyin hepsi indirecek
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 10 Eylül 2008; 15:40:37 > -
koc000 49bin ytl dediğin 2008modeller için o fiyatlar hala var.quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
5 milyar fark var
Alıntıları Göster -
selam
golf comf.da indirim olmuş bile diyebiliriz 08-09 farkı 801 ylt
quote:
Orjinalden alıntı: koc000
vw.com.tr de 1 hafta önce ki fiyatlarla şimdiki fiyatlar uçmuş resmen. 1.4 TSİ comfort passat 49,080 YTl ----->54,250 YTL olmuş. nedir bu ya. euro bu kadarmı arttı. sadece bu değil tüm modellerde uçmuş fiyatlar.
-
yuh yani yahu anlamıyorum bu firmayı bir türlü hep fiyat yükseltiyorlar birde golf 6 acaba nekadardan cıkacak cok merak ediyom normalde golf 6 şuanki modele göre maliyeti 1500 avro daha ucuz imal edilcekmiş bakalım ne yapcak doğuşquote:
Orijinalden alıntı: Garfiii
selam
golf comf.da indirim olmuş bile diyebiliriz 08-09 farkı 801 ylt
quote:
Orjinalden alıntı: koc000
vw.com.tr de 1 hafta önce ki fiyatlarla şimdiki fiyatlar uçmuş resmen. 1.4 TSİ comfort passat 49,080 YTl ----->54,250 YTL olmuş. nedir bu ya. euro bu kadarmı arttı. sadece bu değil tüm modellerde uçmuş fiyatlar.
-
Arkadaşlar az kaldı,quote:
Orijinalden alıntı: zone
yuh yani yahu anlamıyorum bu firmayı bir türlü hep fiyat yükseltiyorlar birde golf 6 acaba nekadardan cıkacak cok merak ediyom normalde golf 6 şuanki modele göre maliyeti 1500 avro daha ucuz imal edilcekmiş bakalım ne yapcak doğuş
Alıntıları Göster
Bir İMZA KAMPANYASI başlatalım diyorum, veya benim VW Genel Müdürüne yazdığım yazının cevabı gelsin, ki bankacı Ferit Ş. o zaman beni kesin arayacaktır, o zaman aklı başına gelecek. Ama aslında karşımızdaki nükleer patlamaya bile dayanıklı kalın duvarlı sığınağa benzer bir şirket olduğundan ve orada çalışanların çoğu evde traş olacağına veya saçını toplayacağına gidip sabah berberde traş olan veya kuaförde saçını fönleten kurumsal kan emiciler olduğundan...
AZ KALDI...!!!
T.G.
-
Fiyatlarda değişen birşey yok. Yanlış açılmış bir konu, arkadaşları yanlış bilgilendirmemek için hatayı düzelteyim müsadenizle. Geçen hafta binek araç fiyat listesine tıkladığınızda karşınıza 2008 model fiyat listesi geliyordu ve Passat 1.4 TSI Comfortline 49.080YTL idi. 2009 model fiyatlarına baktığınızda 54.250 YTL görüyordunuz. Şu anda binek araç fiyat listesine tıkladığınızda karşınıza 2009 model fiyat listesi geliyor ve 2009 model Passat 1.4 TSI Comfortline yine aynı şekilde 54.250YTL. Ayrıca 2008 model linkine tıkladığınızda 49.080YTL'yi görüyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Arkadaşlar az kaldı,
Bir İMZA KAMPANYASI başlatalım diyorum, veya benim VW Genel Müdürüne yazdığım yazının cevabı gelsin, ki bankacı Ferit Ş. o zaman beni kesin arayacaktır, o zaman aklı başına gelecek. Ama aslında karşımızdaki nükleer patlamaya bile dayanıklı kalın duvarlı sığınağa benzer bir şirket olduğundan ve orada çalışanların çoğu evde traş olacağına veya saçını toplayacağına gidip sabah berberde traş olan veya kuaförde saçını fönleten kurumsal kan emiciler olduğundan...
AZ KALDI...!!!
T.G.
Alıntıları Göster
Yani fiyatlarda değişen birşey yok.
-
evet munans haklısın amaquote:
Orijinalden alıntı: munans
Fiyatlarda değişen birşey yok. Yanlış açılmış bir konu, arkadaşları yanlış bilgilendirmemek için hatayı düzelteyim müsadenizle. Geçen hafta binek araç fiyat listesine tıkladığınızda karşınıza 2008 model fiyat listesi geliyordu ve Passat 1.4 TSI Comfortline 49.080YTL idi. 2009 model fiyatlarına baktığınızda 54.250 YTL görüyordunuz. Şu anda binek araç fiyat listesine tıkladığınızda karşınıza 2009 model fiyat listesi geliyor ve 2009 model Passat 1.4 TSI Comfortline yine aynı şekilde 54.250YTL. Ayrıca 2008 model linkine tıkladığınızda 49.080YTL'yi görüyorsunuz.
Yani fiyatlarda değişen birşey yok.
Alıntıları Göster
2008 ile 2009 arasında 5000ytl fiyat farkı mı olur (araçlar nerdeyse aynı sadece radyo cd farklı var)
vw dışında hiçbir markada böyle bir strateji yok
bu doğuşu anlamak mümkün değil bencede
tek mantıklı açıklaması "2008 modeller bitsin" olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uergun -- 10 Eylül 2008; 16:46:07 >
-
2008 fiyatları gene aynı , bi süre sonra 2009 fiyatlarıda düşerquote:
evet munans haklısın ama
2008 ile 2009 arasında 5000ytl fiyat farkı mı olur (araçlar nerdeyse aynı sadece radyo cd farklı var)
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 10 Eylül 2008; 16:51:43 >
-
quote:
Arkadaşlar az kaldı,
AZ KALDI...!!!
T.G.
Alıntıları GösterPARA
PARA
PARA
PARA
PARA
PARA
-
resim süperrr olmuşquote:
Orijinalden alıntı: Taner GödePARA
PARA
PARA
PARA
PARA
PARA
Alıntıları Göster
-
Tanerciğim....quote:
Orijinalden alıntı: Sdrive
resim süperrr olmuş
Alıntıları Göster
Ferit kardeşim kel ama
-
quote:
evet munans haklısın ama
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: uergun
evet munans haklısın ama
Konuyu başlatan arkadaş 1 haftada ne değişti ki fiyatlar böyle uçtu şekline yazmış o yüzden yazdım ben.
2008-2009 arasındaki 5.000YTL fiyatfarkına gelince; 2008 1.4 TSI Comfortline zaten yok ki ellerinde, 49.080YTL fiyat yazarak biraz kendi kendilerini de baltalıyorlar aslında. 2008 araç olmadığını bilmeyenler vaay bu ne yaa aradaki farka bak diyorlar. Ben olsam elimde 2008 araç yoksa fiyatını 53.000 yazarım, almayı düşünenler hiç olmazsa derler ki, abi arada 1.250YTL fark var, 2009 almak daha mantıklı derler.
-
2009 modelde ne fark varda fiyat zammı yapıyorlar üstelik avro 250bin düştüğü halde işalla beklediğim golf 6 ya zam yapmazlar normalde 1500 avro düşmesi lazımquote:
Orijinalden alıntı: munansquote:
Orjinalden alıntı: uergun
evet munans haklısın ama
Konuyu başlatan arkadaş 1 haftada ne değişti ki fiyatlar böyle uçtu şekline yazmış o yüzden yazdım ben.
2008-2009 arasındaki 5.000YTL fiyatfarkına gelince; 2008 1.4 TSI Comfortline zaten yok ki ellerinde, 49.080YTL fiyat yazarak biraz kendi kendilerini de baltalıyorlar aslında. 2008 araç olmadığını bilmeyenler vaay bu ne yaa aradaki farka bak diyorlar. Ben olsam elimde 2008 araç yoksa fiyatını 53.000 yazarım, almayı düşünenler hiç olmazsa derler ki, abi arada 1.250YTL fark var, 2009 almak daha mantıklı derler.
Alıntıları Göster
-
doğuşun her zaman yaptığı bir durum pek şaşırmadım açıkçasıquote:
Orijinalden alıntı: zone
2009 modelde ne fark varda fiyat zammı yapıyorlar üstelik avro 250bin düştüğü halde işalla beklediğim golf 6 ya zam yapmazlar normalde 1500 avro düşmesi lazım
Alıntıları Göster -
Alman TV'lerindeki otomobil reklamları görünce derin bir iç çekiyorum...quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
doğuşun her zaman yaptığı bir durum pek şaşırmadım açıkçası
Alıntıları Göster
- 1 YIL BENZİN BEDAVA
- 4 YIL BAKIM BEDAVA
- ŞİMDİ AL 2010'DA ÖDE
- DİZEL FİYATINA BENZİN
- KLİMA ÜCRETSİZ
- OTOMATİK VİTES STANDARD
- ESKİSİNİ 2 KATINA ALIYORUZ
- PEŞİNATSIZ, VADE FARKSIZ
- FAİZSİZ, KEFİLSİZ KREDİ
- ALIN, ALIN, YETER Kİ ALIN
DOD'a girin, kullanılmış bir aracı kredi ile almaya çalışın, araç 2 katına mal oluyor, ama kredi bittiğinde de aracın piyasa fiyatı yarı yarıya düşmüş oluyor. Ülkemizde oto kredileri 10 yıl öncesi gibi yüksek faiz ve 2-3 kefilli değil ama yine de reel faizi az değil. Yine de düşündürücü. İmkanınız varsa en temizi peşin, nakit, cash on the table. VW Bayine nakit para götürdüm, "Garanti bankasına yatırın lütfen" dediler. Aslında araç bedelinin tümünü kredi kartından çektirmek lazım, hem de BONUS kredi kartından, % 2 veriyor... Ama 50.000 YTL limitli kredi kartım yoktu (iyi ki de yok aslında...).
Neyse, her doğuşun batışı da olacak
T.G.
-
ahh be taner abi haklısın inşallah her doğuşun batışıda olacaktır..!!quote:
Alman TV'lerindeki otomobil reklamları görünce derin bir iç çekiyorum...
- 1 YIL BENZİN BEDAVA
- 4 YIL BAKIM BEDAVA
- ŞİMDİ AL 2010'DA ÖDE
- DİZEL FİYATINA BENZİN
- KLİMA ÜCRETSİZ
- OTOMATİK VİTES STANDARD
- ESKİSİNİ 2 KATINA ALIYORUZ
- PEŞİNATSIZ, VADE FARKSIZ
- FAİZSİZ, KEFİLSİZ KREDİ
- ALIN, ALIN, YETER Kİ ALIN
DOD'a girin, kullanılmış bir aracı kredi ile almaya çalışın, araç 2 katına mal oluyor, ama kredi bittiğinde de aracın piyasa fiyatı yarı yarıya düşmüş oluyor. Ülkemizde oto kredileri 10 yıl öncesi gibi yüksek faiz ve 2-3 kefilli değil ama yine de reel faizi az değil. Yine de düşündürücü. İmkanınız varsa en temizi peşin, nakit, cash on the table. VW Bayine nakit para götürdüm, "Garanti bankasına yatırın lütfen" dediler. Aslında araç bedelinin tümünü kredi kartından çektirmek lazım, hem de BONUS kredi kartından, % 2 veriyor... Ama 50.000 YTL limitli kredi kartım yoktu (iyi ki de yok aslında...).
Neyse, her doğuşun batışı da olacak
T.G.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- dsg kavrama arızası belirtileri
- amortisör gıcırtısı nasıl geçer
- 1.4 tsi scirocco kronik sorunlar
- izmir"de en iyi volkswagen servisi
- betriebsanleitung arızası
- amarok 4x4 sifir fiyatları
- tiguan boyutları
- passat üretimi durdu mu
- t-roc fiyat listesi
- taigo bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X