Şimdi Ara

VW Golf 7 mi ? Yoksa Mercedes A serisimi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

VW Golf 7 mi ? Yoksa Mercedes A serisimi ?

(En Son Oy Tarihi: 6.7.2024)
Giriş

gece golf öndeydi, a serisi 1 oy almıştı onuda ben vermiştim..

@umutsirvan
    @shadowgeist
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Rica ederim Özer dostum.

Bence su durumu birazda golf ile ilgili açılan övücü konular ve bazı üyelerin asırı yüceltmesi oluşturdu. Aracı antipatik yaptılar bu sekilde.

Son zamanlarin kısa özetini çıkarmışsın. Tebrik ediyorum. Seviyorum hatta önümüzdeki dönemlerde Golf7 Highline TDI DSG sahibi de olabilirim ama su aleti gereğinden fazla yüceltiyorlar, bunu yaparken digerlerini hor görmeleri yüzünden insanların buyuk bir kısmının antipatisini kazanıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankette neden 116i yok ? o da 136 hp benzinli 8 ileri otomatik vites ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanique -- 14 Eylül 2013; 13:07:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

akşamdan sabaha ne değişti yaw

@umutsirvan
    @shadowgeist

Merco forumlarından adam toplamışlar.

Mahalle kavgasına
  • he ya işi gücü bıraktık merso forumlarına daldık,vallahi dediğine inanırlar ha şimdi
  • İkisini de tercih etmem ikisinden de daha iyi olan araçlar var bu sınıfta.
  • Mesele basit aslında.Kimse iyisini alabilecek imkana sahipken kötüsünü almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

quote:

Sonuca gelecek olursak. A serisi ile Golf aynı kitleye pek hitap etmiyor benim gözümde.

selam.
    Bugüne kadar hep bu yukarda konuşulanın aynısını söyledim.
    Alt kompakt sınıf: uygun fiyat,aile gereksinimleri,ulaşılabilirlik,bol seçenek.
    Üst kompakt sınıf: dinamizm,imaj,prestij,tasarım,güç,sportiflik,marka algısı.
    Sonuç;
    Premium kompakt sınıf araba alt kompakt sınıf arabanın yanına parkettiği an fişini çeker.

söylediklerine nispeten katılsamda konu ile bağdaşmıyor çünkü senin söylediğin tamamen yüzeysel ve marka algısına bakıyor ama arkadaş daha gerçekçi daha çok alıcıya hitap eden şeylere değinmiş ki eminim çoğu insan araştırıp test ettikten sonra golf u tercih edecektir ama bu tabiki marka algısını veya premiumluğu değiştirmez .. ki bu bence sadece a serisi için geçerli ..

Aliciya da hangi aliciya?
    Ornegin passatda 3 seriside D sinifi otomobiller.
    Ama 3serisi alacak adam passata bakarmi?
    E passat daha genis bagaji daha buyuk falan
    Arkadasim premium kompakt sinif arabaya bakan adamin baska zevkleri vardir artik burada bi anlasalim.
    Golf surda iyi burda iyi olayi degil bu dusunsene yanina parkettiginde bitiyor olay

tabiki öyle benimde öyle bi seçeneğim olsa 3 serisi varken passata bakmam zaten yazımın sonunda belirttim sadece a serisi için geçerli bu ..

• Mercedes'e o kadar para verilmez.
    Golf her ne kadar kaliteli olsa da VW kaynaklı kronik sorunları mevcut (DSG,TSİ motorların yağ yakma olayı, son çıkan nesilde bağımsız süspansiyonun kısmen kaldırılması v.s).
    Bence şu anda parası olan için en mantıklı araçlardan biri Volvo V40 1.6 dizel powershift versiyonu.Hem tüketim düşük, hem şanzıman problemi yok hem de arka süspansiyonlar bağımsız.
  • Bugünleri görmemiz gerekiyormuş demek. Çok yazık. Polo bozması Golf ile A serisi karşılaştırması. Dizleri titriyordur bazılarının. Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Şunu merak ediyorum.Büyük ihtimal bağımsız süspansiyonu bile olmayan bir Golf kullandınız.
    Hangi A Class'ı kullandınız ki Golf daha konforlu diyebiliyorsunuz merak ediyorum.

Süspansiyon olarak sürücü koltuğunda hissettiğim iç kabin rahatlığı ikisinde de aynı seviye de. Ancak konfor anlayışının getirdiği kabine alınan sesler de, golf sanki daha fazla ücret ödenmiş araç oymuş gibi daha az ses alarak benim gözümde yükselmeyi hak etti. İkisi arasında yarın birgün eşim için araç düşünüldüğünde illaki ikisinden birisi olacaksa golf alırım, ancak bu sınıfta bana göre en iyi araç V40dır. Siz A serisinde ne gibi artılar deneyimlediniz? Sizin görüşlerinizle akıllarda soru işareti yaratan durumlar ortadan kalkabilir. Deneme fırsatı bulduğum mercedes ise A180 cdi BE sport modeliydi. Otomatik şanzımana sahipti.

• V40 akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanique

ankette neden 116i yok ? o da 136 hp benzinli 8 ileri otomatik vites ?

Bu ikili arasında siren bir muhabbet vardı o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

akşamdan sabaha ne değişti yaw

@umutsirvan
    @shadowgeist

Merco forumlarından adam toplamışlar.

Mahalle kavgasına

Golf7 fanatik konusuna haber salınsa oylar yer değiştirir.

• Ne çektin sen be GOLF! Premium olmayan markaların yanında da sırıtıyor, premium olanların yanında da...
  • Zaten sonuc belliydi.
    En azindan uzun bir sure bu premium golf olayini dinlemeyiz
    A serisi goruldugu uzere parketti,is bitti,
    Arzu eden olursa golf vs a3,golf vs 1serisi golf vs v40 ve golf vs giulietta anketleride duzenleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Eylül 2013; 16:38:53 >
  • quote:

Zaten sonuc belliydi.
    Arzu eden olursa golf vs a3,golf vs 1serisi golf vs v40 ve golf vs giulietta anketleride duzenleriz

İsin icine premium marka olayı girdimi sonuc kaçınılmaz. Model bazında değerlendirmek gerekir.

• quote:

quote:

Zaten sonuc belliydi.

İsin icine premium marka olayı girdimi sonuc kaçınılmaz. Model bazında değerlendirmek gerekir.

a serisi tokatladı.aslında a serisi ve a3 ün donanım teknik veri ve fiyatlandırması verilerek anket yapılsa ne güzel olur

• Ve bu iş biter.Oylama herşeyi zaten belirtiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 14 Eylül 2013; 16:49:19 >
  • Coguna katiliyorum ama hangi benzinli motorda mercedes a onde acaba?

Kuzenimde 1.6 cgi 122 hp lik mercedes a var, golf 7 122 tsi dan en az 1 litre daha fazla yakiyor ve performanslari da ayni.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.