Şimdi Ara

VW Golf 7 mi ? Yoksa Mercedes A serisimi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git

VW Golf 7 mi ? Yoksa Mercedes A serisimi ?

(En Son Oy Tarihi: 6.7.2024)
Giriş

Bir ankette ya evet olur ya hayır otomobil anketinde bunun ortası olurmu ?

Konuya gelirsek GOLF a180''den har halükarda iyi

Dış tasarım için birşey diyemem o biraz göreceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Abi bu nasıl anket ya

Sana göre hangisi dıştan güzel ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf'ü forumda ilahlaştıran Golf sahipleri değil Golf sahibi olmayanlar. Hergün Golf ile ilgili en az bir konu açılıyor ve gayette tutuyor. Rüyasında falan Golf görüyor sanırım çoğu kişi.
    Niye Focus'la, C4'le ne bileyim Auris'le kıyaslanmıyor A serisi de özellikle Golf'le kıyaslanıyor?
    Golf bu sınıftaki diğer rakiplerini incelemek için kıstas oldu. Sürekli dalga geçilen, düşmanlık beslenen başka bir araba yoktur sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Abi bu nasıl anket ya

Sana göre hangisi dıştan güzel ?

A180

• Yav elmayla armuyu kiyasliyorsunuz.birisi dunyanin heryerinde prestiji simgeleyen bir markanin ürünü digeri anlami"halk arabasi"olan bir markanin urunu ayni segmentteler bide .sizce hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

V40 akar.

Sadece dizel otomatik için 60'a kadar Leon,70'e kadar Golf,80 ve üstü her türlü V40.

Golf sadece 1.4 TSI Highline Manuel olmak kaydıyla makul.

DSG gibi karın ağrısı olmayacak,bağımsız süspansiyon var,donanım yeterli,fiyat da 60000'den az.
  • AMG paket A serisi...
  • Full + full dizel giulietta al.Hem tasarim, hem yakit ile onde olursun.Benzinle dizel arasinda ucurum yok deme.70 binliraya alirsin giuyu keyifli keyifli binersin.

• Konu hort. Şirvan hocam çok güzel bi inceleme yapmış. Araç alırken golf a serisi 1 serisi hepsine bakmıştım. Çok şükür hepsini alabilecek ekonomik durumum da vardı. 1 serisi ve a serisinin dizel otomatik versiyonu olmadığı için golf aldım. İç mekan genişliği benim için önemli kıstas derseniz ne a serisi ne de 1 serisi sizin aracınız olmaz hele de benim gibi çocuklu bi çekirdek aileyseniz. Yanına park ederselerle araç tercihi yapan arkadaşlara da güldüm sadece. O mantıkla araç alındığını bilmiyordum. Kaldı ki 90-100 bin seviyelerine çıkıp ta c sınıfı araç almak mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_1629

Konu hort. Şirvan hocam çok güzel bi inceleme yapmış. Araç alırken golf a serisi 1 serisi hepsine bakmıştım. Çok şükür hepsini alabilecek ekonomik durumum da vardı. 1 serisi ve a serisinin dizel otomatik versiyonu olmadığı için golf aldım. İç mekan genişliği benim için önemli kıstas derseniz ne a serisi ne de 1 serisi sizin aracınız olmaz hele de benim gibi çocuklu bi çekirdek aileyseniz. Yanına park ederselerle araç tercihi yapan arkadaşlara da güldüm sadece. O mantıkla araç alındığını bilmiyordum. Kaldı ki 90-100 bin seviyelerine çıkıp ta c sınıfı araç almak mantıklı değil.

Anket sacma neden ikisinide almam sikki var

Vw dusmanlari direk ona oy verdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_1629

Konu hort. Şirvan hocam çok güzel bi inceleme yapmış. Araç alırken golf a serisi 1 serisi hepsine bakmıştım. Çok şükür hepsini alabilecek ekonomik durumum da vardı. 1 serisi ve a serisinin dizel otomatik versiyonu olmadığı için golf aldım. İç mekan genişliği benim için önemli kıstas derseniz ne a serisi ne de 1 serisi sizin aracınız olmaz hele de benim gibi çocuklu bi çekirdek aileyseniz. Yanına park ederselerle araç tercihi yapan arkadaşlara da güldüm sadece. O mantıkla araç alındığını bilmiyordum. Kaldı ki 90-100 bin seviyelerine çıkıp ta c sınıfı araç almak mantıklı değil.

Anket sacma neden ikisinide almam sikki var

Vw dusmanlari direk ona oy verdi

Aynen 2 araç kıyaslanıyor sonuçta 2 sini de tercih etmeyecek adam oy vermez olur biter. Bir de premium dediğin araç sana baz versiyonda manuel klima sunuyorsa bi oturup düşünmek lazım.

• selcuk_1629 kullanıcısına yanıt
    Bu aralar araba değiştirmeyi düşündüğüm için sürekli araba fiyatlarına ve opsiyonlarına bakıyorum. Kimse kusura bakmasın Mercedes A serisi alınabilmesi en düşük araçların başında geliyor. Premium aracın plastik kalitesi yerlerde. Şirket arabalarındaki traktör gibi çalışan DCI motor var. Geçen gün köprü trafiğindeyim cam açık bekliyorum. Yanımda bir ses dedim heralde Dacia ya da Clio geliyor. Bir baktım Mercedes A Dizel. Sövdüm içimden.

Benzinli motorlara bakıyorum Audi ve BMW'ye göre yerlerde. Hem çok yakıyor hem bg / tork seviyesi daha az. Kısacası arabanın sadece dış tasarımı ve konsolundaki yeni nesil çizgiler güzel. Onun haricinde Mercedes A serisine para vermek günah.

70.000'e bir Golf alınır, çok da kaliteli bir şekilde binilir. VW düşmanlarını görüyoruz. Dizel otomatik Kia ya da Hyundai alıyorlar. TSI motor kadar yakıt yakıyorlar. Hızlanma verileri de dalga geçtikleri 105 bg'lik dizel motorla aynı. Artık nasıl bir şanzıman kullanılıyorsa 130 bg'lik dizel, benzinli kadar yakıyor ayrıca 105'lik VW gibi gidiyor. Sonra da yok donanımmış yok tasarımmış.

Kısaca premium takıntısı olmayan herkese Golf ya da Leon öneririm. Boşline Audi A3 ya da Mercedes A serisi yerine, Midline Plus 1.2 TSI Golf alırım hiç olmazsa 30 bin cebimde kalır. Kore firmaları başta olmak üzere bazı üreticiler de kumda top oynasınlar önce motor yapmayı öğrensinler.

• Hangisi pahaliysa onu alin

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

golf ile ilgili açılan övücü konular ve bazı üyelerin asırı yüceltmesi oluşturdu

Daha önce de en güzel kompakt otomobil anketi yapıp sonucu jetta çıkarmaya çalıştılar,volkswagen forumlarından milleti konuya oy vermeye davet ettiler,giulietta onca oy toplamalarına rağmen bırak jettayı anketi aldı komple.
    yav 7 24 övseler,bir anket getirsen iş bitiyor.
    Golfün yeri belli A serisinin yeri belli.
    Efsane yaratmaya calismanin alemi yok.

Daha önce de dediğim gibi 1,5 posiyon İskender Volvo v40 ın yanında golf anca yoğurt olur

Mercedes a serisi Mercedes kalitesinde olmasa bile golf gibi sıkıcı ve sıradan bir araç değil

çift kavrama şanzımanı da golf gibi sorunlu değil

oyumu tabiki mercedese veriyorum

ancak kompakt sınıfta tercih edeceğim araçlar başta Volvo v40 , BMW 1 ve alfa giulietta dır.

• Bence ikiside Bi v40 değil

• Bu günleride mi görecektik
  • bende iki araç arasında seçim yapmak zorunda kaldim, tercihimi golften yana kullandım
    pişmanmıyım? asla!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.