Şimdi Ara

VW Golf 7 TDI mı BMW 1.16 ed mi ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
21.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW ya da yeni A3'üde bekleyebilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 2 Kasım 2012; 21:06:10 >
  • Gidin golf alin golf ile 116 yi kiyaslayan adam zaten ne olursa bineyim mantigindadir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

Gidin golf alin golf ile 116 yi kiyaslayan adam zaten ne olursa bineyim mantigindadir.

Ne alaka???

Beğenseniz de beğenmeseniz de golf C sınıfının standartlarını belirleyen bir arabadır. Tabi Bmw ile kıyaslanır.

1 serisi C sınıfında farklılık yaratıyor. RWD olması en büyük farkı. Bu arabayı çok eğlenceli ve ağırlık dağılımı iyi olduğu İcin yol tutusu çok iyi kılıyor. Alfa romeo gibi farklı bir ruhu var arabanın.
    Bana göre tek eksisi iç mekan genişliği ve otomatik vites seçeneği olmaması. Ama c sınıfı olup iç mekanı bana göre yeterli olan araba da yok. Golf daha geniş ama öyle aman aman fark yok.
    Benim İcin vites sekli önemli. O yüzden 116d almıyorum. Ama siz farketmez dediğinize göre 116d golften daha iyi bir seçenek. idrive etkisini de unutmayın. Bmw İcin artı bir ozellik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

Gidin golf alin golf ile 116 yi kiyaslayan adam zaten ne olursa bineyim mantigindadir.

Ne alaka???

Beğenseniz de beğenmeseniz de golf C sınıfının standartlarını belirleyen bir arabadır. Tabi Bmw ile kıyaslanır.

1 serisi C sınıfında farklılık yaratıyor. RWD olması en büyük farkı. Bu arabayı çok eğlenceli ve ağırlık dağılımı iyi olduğu İcin yol tutusu çok iyi kılıyor. Alfa romeo gibi farklı bir ruhu var arabanın.
    Bana göre tek eksisi iç mekan genişliği ve otomatik vites seçeneği olmaması. Ama c sınıfı olup iç mekanı bana göre yeterli olan araba da yok. Golf daha geniş ama öyle aman aman fark yok.
    Benim İcin vites sekli önemli. O yüzden 116d almıyorum. Ama siz farketmez dediğinize göre 116d golften daha iyi bir seçenek. idrive etkisini de unutmayın. Bmw İcin artı bir ozellik.

Dogrudan alaka,116 Surus dinamikleri ve surus hissiyati golfun 2 gomlek ustudur,Ve premium bir Markanin araci,Kisacasi Bmw varken Vw secmek ciddi sacmaliktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sportlinesiz bmw yeterince donanimli. ( zenon, far yikama, isik paketi, bluetooth gibi) 74 000 e alirsin. Golf ile arasindaki 10000 tl fark kesinlikle kabul edilebilir. Sinifinin en iyi araci. Ama bu parada cok dersen tsi golf al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Her ne kadar BMW de olsa C sınıfı bir araca 79 bin vermek kafama yatmazdı şahsen golfe 70 vermek de yatmıyor aynı şekilde.DSG nin çok şaibeli olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurursak 65 bin e aynı donanımda manuel Golf almak daha mantıklı geliyor 116ed ile arasında 14 bin fark var azımsanacak kadar değil.

dsg nin şaibesi ne imiş merak ettim !!!
  • sen araba alma bnce karşılaştırdığın arabalara bakya kafayı yiğcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

sen araba alma bnce karşılaştırdığın arabalara bakya kafayı yiğcem

ikiside c sınıfı

sen kafanı yemeye devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

sen araba alma bnce karşılaştırdığın arabalara bakya kafayı yiğcem

ikiside c sınıfı

sen kafanı yemeye devam et

yemişim a sını b sini c sini
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkmert737

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Her ne kadar BMW de olsa C sınıfı bir araca 79 bin vermek kafama yatmazdı şahsen golfe 70 vermek de yatmıyor aynı şekilde.DSG nin çok şaibeli olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurursak 65 bin e aynı donanımda manuel Golf almak daha mantıklı geliyor 116ed ile arasında 14 bin fark var azımsanacak kadar değil.

dsg nin şaibesi ne imiş merak ettim !!!

1.4 TSI ve 1.6 TDI motorlarla birlikte sunulan DSG nin sorunlu olduğunu yedi düvel biliyor.
  • a3 denilen araç hormonlu golf.
    Golf zaten kaliteli. Aynı aracın üstüne 15-20 bin daha verip biraz daha kaliteli biraz daha sessiz hale getirmenin manası ne?

Golf ün ikinci eli zaten değer kazanan cinsten. Nasıl oluyorsa?

Bmw en azından arkadan itişli bir otomobil. Müşteri kitlesi daha az ve daha özel. Bmw 1 i tercih eden bu özelliklerinden dolayı tercih etmeli.
  • Butun dunyada problemsiz kullaniriken. her yerde ovulurken.

Bizim forumdaslarimiz ile DSG arasinda bir kan davasimi var?
  • arkadaşlar salı günü auto-show fuarına gidiyorum ta ankara'dan
    bmw 1 serisi yeni audi a3 ve golf'ü inceleyip bir karara varıcam artık.

euroda düşüyor bu aralar ,bmw'nin fiyatı golfe yaklaşmaya başladı
  • bmw 1.16 ed comfort techno ,ön kol dayama,jant , bugünkü euro kuruyla 76 bin tl'ye geliyor
    golf hala 70 bin tl
  • kardeş şuan çok güzel kampanyalar varken
    git güncel a3 1.4 tfsi s-tronik 125 hp. al keyfine bak
    kesinlikle yanılmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt_35 -- 3 Kasım 2012; 18:33:22 >
  • Şu karşılaştırma içinden mantıkta gönülde bmw der fakat gerçekten çok büyük paralar hocam bunlar. Daha iyileri alınabilir
  • Yukarda biri tum spor araclar manueldir dedi sanirim forumun kaliteye bak cay demle

• Geçen gün 6.5 saat İstanbul trafiğinde 1. vites dur kalk yaptıktan sonra, Ferrari bile olsa manuel araba almam artık.
    İstanbul gibi dünyanın en büyük ve kalabalık köyünde böle manuel falan sol bacağı kaybettirir adama.

Bu yüzden otomatik olan A3 diyorum =) Gerçi onunda iç mekanı pek iç açıcı değil ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Geçen gün 6.5 saat İstanbul trafiğinde 1. vites dur kalk yaptıktan sonra, Ferrari bile olsa manuel araba almam artık.
    İstanbul gibi dünyanın en büyük ve kalabalık köyünde böle manuel falan sol bacağı kaybettirir adama.

Bu yüzden otomatik olan A3 diyorum =) Gerçi onunda iç mekanı pek iç açıcı değil ama..

valla haklısın hocam, benim önceki aracım octavia RS'di , bir çok insan otomatik olmadığı için almadı,satarken biraz zorlandım.

şu an için ibre yeni kasa audi a3 sportback'den geçiyor, fuar dönüşü audi'ye gidip fiyat ve aracın geliş tarihini öğrenmeye çalışıcam, umarım çok uçuk bir fiyatı olmaz

• 70k civarına varınca D segment daha mantıklı görünüyor...
    donanıma önem veriyorsanız o ayrı tabi..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.