Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: cengineer06
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.920
Cevap
108
Favori
257.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi birşey çıkacağını tahmin ediyordum ve çıktı.Ben beğendim,içi çok iyi.308 çok eleştiriliyordu herşey ekrana bağımlı diye ama golfte öyle olmuş.İnşallah erken gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU

• İçi güzel lakin içi zaten herkesin beğenisini kazanıyordu.
    Fakat ben dışını beğenemedim henüz, çok fazla Koreli olmuş. Kia Hyundai kırması gibi olmuş.

• Dışı, özellikle önü garip tasarımlı elektrikli otomobil gibi olmuş.

Baya itici.

• Highline çok yüksekten girer benden demesi.Matrahı bile geçebilir dizel otomatik.Güncel kasa zaten 190 bin tl civarı.

• Evet beyler,
    1.0 tsi baz manuel tahminlerinizi alalım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ic kalite golf 7'ye gore dusmus gibi gorunuyor. Kapi icleri daha basit. Bardakligin surgulu kapagi gitmis. Minimalist olmus. Ama cok merak ettim gelse de incelesek.

• Adamlar estirmiş abi. Özellikle iç mekanı harika olmuş.

• Valla çok iğrenç geliyodu bir kaç gün önce şimdi alıştım,gözüme baya güzel gelmeye başladı,sanırım herkese böyle olacak :D
  • Alışıp alışmamak arasındayım. Arka neyse de ön taraf kesinlikle iyi değil. Renkten olsa gerek çok kötü de diyemiyorum. Gri olan eh işte biraz kurtarmış paçayı. Öyle ki 5 ve 6.nesil bile ilk çıktığında kabul edilebilir bir tasarıma sahipti.

İç taraf ise harika. “Kaliteye” bağlı olarak premiumlarla dans edebilir. Kırmızı ambiyansla harika gider.

DSG ve TC fiyatlarıyla tabiki ulaşılamaz olacak!!!

Düzenleme : Üstteki yorumları okuyunca fark ettim. Bardaklığın sürgüsünü almışlar. Ucuz arabaların bardaklıkları gibi durmuş. Hatta Passat’ın saatinin gitmesinden daha kötü bir değişim olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 23 Ekim 2019; 23:11:52 >
  • Baya yenilikler var gibi duruyor donanım olarak, dışında ve aydınlatmada vs. İç tasarımı da çok iyi. Yine çok satacaktır.

• Multimedya tasarımı çok basit kalmış. Eski Mercedes A kasayla kıyasladığımız Golf tasarımı nerede şimdiki hali nerede? Marka kendini bitirmiş satmayacak bu kasa bana öyle geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientistofcomputer

Multimedya tasarımı çok basit kalmış. Eski Mercedes A kasayla kıyasladığımız Golf tasarımı nerede şimdiki hali nerede? Marka kendini bitirmiş satmayacak bu kasa bana öyle geliyor.
    Golf'ten bahsediyoruz. 4 tekerlek 1 direksiyon koy, arkasına Golf yaz. Arkana yaslan ve izle.
    İşin şakası yine C segmentini domine etmeye devam edecek.
  • Bir beğeniyorum bir beğenmiyorum. Sanki içerisi ufalmış mı? Dıştan da bazı açılardan güzel bazı açılardan kötü göründü gözüme. Tuhaf. bayide görmeden yorum yapmayacağım

AUTO BILDyoutube
    VW Golf 8 (2019): Auto - Neuvorstellung - erste (Mit)fahrt
    https://www.youtube.com/watch?v=XJQxVQbLjxk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 24 Ekim 2019; 1:34:8 >

• İç mekan teknoloji şov olsa da kalitesi Golf 7’ye göre düşmüş. Özellikle kapı tutma yeri ve cam açma kumandalarına bakarsanız basitliği görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: termo35

İç mekan teknoloji şov olsa da kalitesi Golf 7’ye göre düşmüş. Özellikle kapı tutma yeri ve cam açma kumandalarına bakarsanız basitliği görebilirsiniz.
    +1 ayrıca o ekran la kadranı birleştiren o çerçeve ne kadar ucuz duruyor hiç hoşuma gitmedi o olay olmasaydı daha iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: termo35

İç mekan teknoloji şov olsa da kalitesi Golf 7’ye göre düşmüş. Özellikle kapı tutma yeri ve cam açma kumandalarına bakarsanız basitliği görebilirsiniz.
    Kapı içlerini görünce Golf 5 geldi aklıma direkt. Tek fark ambiyans aydınlatma. Ekranları yeni A gibi camın altına gömmek yerine üstüne kapak yapmışlar. Konsola direksiyona girmiyorum bile. Satışa çıktıktan sonra 7.5'un piyasası daha da yükselir.
  • Kadran 2 seneye güncellenir. Araç piyasaya çıkana kadar tasarlanan şey eskimeye yüz tutmuş. Kapı içleri cam açma vs tıpkı Golf 5. Su koyma haznesi özellikle. Ayrıcaşu ayak koyma kısmını biraz daha sola doğru BMW'ler gibi geniş yapsalar.Uzun yolda çok sıkılıyor insan .

VW GOLF 8 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 24 Ekim 2019; 10:54:19 >
  • Kapılarda tutma yerinin kaybolması ve eski golf stillerine dönüş kötü olmuş. Sevdiğim bir stil değil.

Aracın iç tasarımı Polo gibi olmuş. Tam konsol kısmı üst sınıf iken, kapılar ve vites etrafı alt sınıf duruyor.

Bardaklikta sürgülü bir kapak olmamasının nedeni donanım olabilir. Çünkü o tasarım cidden çok ise yarıyor telefon vb eşya koymak icin.

Süreyya mesajı atanlar icin bu arac tabiki golf 7 nin ahır makyajlı hali olacaktı. Golf ciddi tasarım değişikliğine tek numaralı kasalarda gider.

Golf 1-2 aynıydı.
    Golf 3-4 aynıydı.
    Golf 5-6 aynıydı.
    Golf 7-8 farklı olması beklenemezdi.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.