Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.916
Cevap
109
Favori
256.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vites diğer dsg'lerden farklı gözüküyor fotoğraflarda, bilgi açıklandı mı bu konuda?

bir de dizel gelmeyecekmiş, benzin ve hibrid modelleri ile 2020 sonunda gelecek türkiye'ye
  • Dışı yine genele hitap eden standart bir tasarım olmuş. İçi güzel, özellikle kadran hizasında sürücüye dönük ekranı beğendim ama ses ve klima tuşları keşke fiziksel kalsaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metaphorive M kullanıcısına yanıt
    Elektrikli versiyonun vites kolu sanırım o porsche benzeri vites kolu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış tasarım çok cirkin.

• Ön tasarımı kötü görünüyor onun dışında iyi duruyor.Cam cam açma ve ayna kontrolü çok demode olmuş yalnız,o teknolojik iç mekanda sırıtıyor resmen.Yine deli gibi satar orası kesin ama

• TR için 2020 sonu deniyor, dizel büyük ihtimal olmayacakmış.

• Ön sipariş açılsa da yazdırsam, çok beğendim. Umarım uçuk bir fiyata çıkmaz. Dizelini getirmezler ise elektriklisi türkiyede tutmaz, 1.0 zaten tutulmuyor, 1.5 otomatiği en çok satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Misterr

TR için 2020 sonu deniyor, dizel büyük ihtimal olmayacakmış.
    Avrupa sitelerine bakıyorum, 1.0 tsi'lerde otomatik görünmüyor. Satıştan kalkmış gibi geldi bana. Bu euro 6d-temp olayına mı takıldı bilmiyorum. Ülkemizde de bayiiler ağzına kadar 1.0tsi dsg golf dolu. Tr'de geçen seneye göre daha iyi fiyatlar veriyorlar golfe. Avrupada satamadıklarını bizde uyguna veriyor olma ihtimali var. Tr için golf 7 stoğu fazlaysa golf 8'in gelmesi gecikebilir.
    https://www.volkswagen.co.uk/

• Ön tasarımı beğenip beğenmeme arasında gidip geliyorum. Bir fotoda kötü geliyor, diğerinde eh işte dedirtiyor.

Tasarım klasik Golf işte. Ne çok güzel, ne de çirkin.

İç mekanda güzel bir tasarım yapılmaya çalışılmış ama kapı içleri ve bardaklıkların olduğu yerler çok basit kalmış. Bir de kadran bütünleşik yana uzayan ekran tasarlama fikri çok güzel ama ekranın çerçeve kısımları çok kalın ve estetikten biraz uzak görünüyor. Belki fotolar yanıltıyordur, canlı görmek lazım içini.

İç mekan fotoları biraz özensiz çekilmiş gibi geldi bana. Işık falan güzel ayarlanmamış.
  • VW GOLF 8 ANA KONU
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    1.0 nasıl tutulmuyor anlamadım ?

• yeni foto

VW GOLF 8 ANA KONU

• Bence golf kendini bitirmiş bu kasayla.
    Ön farlar gerçekten kötü duruyor. Altta bi çentik olsa corollaya benzeyecek ki tamponla birlikte corollayi andırıyor zaten.

U led golf 7 farı en güzeliydi 7.5 da fena değil gayet hoş ama 8 de sıvamışlar.

Herkesin görüşü farklı tabi.

• Sınıfının kralı geldi açılın bakalım şöyle 💪

• Sanirim Golf tarihinin en kotu tasarimi bu olabilir , R-Line dolu versiyonun fotolari dahi kurtarmiyor , birde opak bos halojen farlisi baya beter gorunecek sanirim.

Cok arada kalmis tasarim sanki agresif olmak isterken yumusamis, silik ve karaktersiz birsey cikmis ortaya.

Yalniz ic tasarim olmus bu sefer.
  • Mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Sınıfının kralı geldi açılın bakalım şöyle 💪
    malzeme kalitesi düşmüş yalnız

• Euro 6d kafasına kafasına vuruyor dizellerin

VW GOLF 8 ANA KONU

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Araba geldikten sonra bakmak lazım. Fotolardan çok anlaşılacak bir durum değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Euro 6d kafasına kafasına vuruyor dizellerin

İlk defa Golf’ ün Türkiye’ ye gelmesi bu kadar gecikiyor sanırım. Golf 7’ yi Dünya’ da en erken piyasaya süren ilk 5 ülke içinde Türkiye’ de vardı. Bu sefer oldukça bekleyeceğiz anlaşılan. Kötü bir durum tabi.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.