Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.916
Cevap
109
Favori
256.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şeye alıştım DSG joy stikine alışamadım. Manuel i daha bir güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Ben de Astra L'yi merak ediyorum. Muhtemelen 308 ile aynı platformda üretilecek.
    2021 PSA platformuyla gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her araçta şu süreyya fotoğrafını atanların ağzına kürekle vurmak istiyorum

• Eski golfler daha guzel on farlar rezalet olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 7.5 da olan o bütünlük ic tasarımda gitmiş. Ben beğendim yine de. Dıs tasarım beklentinin çok altinda.

• her şeyiyle çok güzel olmuş ancak o konsoldaki ekran emanet duruyor...gerçi artık yeni çıkan tüm araçlar aynı şeyi yapıyor sanki ortaya çok mühim şeyler koyuyor da ekrana yer kalmıyormuş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Son çıkardıkları araçlara baktığımızda Peugeot’ dan umutluyum. Bak görürsün, öyle bir 308 gelecek ki artık Astra, Focus’ un yerine Golf’ ün yanına 308 yazılacak.
    Aynı alt yapıyı kullanacak olan yeni citroen c4 ün sadece elektrikli versiyonu da olacakmış. Golf un işi gerçekten artık çok zor.
  • BENCE gelmiş geçmiş en çirkin golf olmaya aday.. tabi yakından da görmek lazım..
  • Çok çirkin olmuş. Resmen ayrık gözlü gibi bakıyor.
  • Hocam Yeni golf bi yana da , golf ile c4 kıyaslayanı ilk defa gördüm . Golf ile c4 ü rakip yapmak için full elektrikli değil , evin elektriğini de karşılaması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Valla fazla heyecanlandın araba fos çıktı

Alıntıları Göster
    Niye fos çıksın yahu. Bence gayet başarılı olmuş.

• Golf vw de tercih edilebilecek en mantıklı araçların başında geliyor ama tipsizliğe evrilerek şekil değiştiriyor golfe bir devrim şart.

• Arkadan geldiğini görsem toyota der tekrar dönüp bakma ihtiyacı duymazdım. İğrenç bi tasarım.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Kuşa dönmüş araba resimlerden bile kalite düşüşü bariz belli. Kapılarda ambiyans aydınlatma olmasa direk dacia.

• Hahaha vitese bak. Çok zorlama olmuş değişiklik yapacağız diye. Max ac ile arka buğu çözücü far açma bölümüne sıkıştırmışlar. Onu bile dokunmatik yapmışlar arkadaş araç kullanırken bazı şeylerin sezgisel olması lazım. Şu dokunmatiğin modası geçsin artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW, elektrikli araçlara yönelmeyi planladığı için çok fazla önemsememiş aracı. Bariz şekilde kalite düşüşü yaşanmış. Aracın koltukları hala kumaş, hala iğrenç görünüyor. Resmen milleti yolmaya devam. Bu nedenle hiç sevemedim şu markayı.

Bir de motorlarda ciddi emisyon düşüşleri yaşanmış falan diyorlar. Zamanında TDI için en iyi teknoloji demişlerdi. Sonra gerçekler ortaya çıkmış, araç bir tank kadar emisyon salgılıyordu.

ABD'de satışları arttırmak için tamamen elektrikli modellere yönelecekler. En önemli modeli olan Golf'ü bile önemsememiş adamlar. 45 yılda 35 milyon satmış Golf. Az buz değil. Ben daha kaliteli bir araç bekliyordum. İç mekanda ucuz plastikten gözlerim kör oldu.

Ambiyans aydınlatma tamamen göz boyama olmuş. Bakalım 308 nasıl olacak. Peugeot son nesillerde ciddi çağ atladı. 308 ve Astra ellerini ovuşturuyordur şu an. Yeni nesillerinin çıkmasını dört gözle bekliyordur marka.

• ön tasarım alışılacak gibi durmuyorya neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedPyro

Hocam Yeni golf bi yana da , golf ile c4 kıyaslayanı ilk defa gördüm . Golf ile c4 ü rakip yapmak için full elektrikli değil , evin elektriğini de karşılaması lazım
    Yeni peugeot 208-e yi gördünüz mü hocam ? Psa gurubunu çok küçümsemeyin bence.
  • Hocam tasarım olarak güzel işler çıkarttılar son zamanlarda . Özellikle iç mekan olarak . Ama volkswagene yetişmeleri için daha çok zaman var .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.