Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.920
Cevap
108
Favori
257.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

Showroom'da beyaz ve garip bir gri rengi görüp aynı şeyi düşünmüştüm. Aracı biraz sıradan gösteriyordu, ben alırken sadece 1 adet sarı kaldığını söylemişlerdi aslında o da çok güzel bir renk geçenlerde yolda gördüm füturistik bir havası vardı piyasada benzeri olmayan bir renk. Ben kırmızıyı kafaya takmıştım kısmet ilk görüşmeden 2 gün sonra kaporası alınmış 2 kırmızı araçtan biri almaktan vazgeçmiş bana nasip oldu

Alıntıları Göster

Aytaşı grisi hiç güzel değil toz gibi bir rengi var onun yerine beyazı her türlü tercih ederim ama yunus grisi güzel duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: benabc

Rizlene aldim birebir Uyumlu, güzel oturuyor tavsiye ederim.

eyv hocam başka aksesuar kılıf tavsiyesi varsa alırım :D

• Malesef benim de multimedia ekranı dondu kesinlikle hiç tepki alamadım motoru kapatıp açıtığmda da düzelmedi klimaya da müdahale edemedim dondu kaldı aracı park ettim 1 saat sonra çalıştırdığım da düzeldi can sıkıcı gerçekten servise götüren oldumu bu sorun ile ilgili ?

• grnday1 kullanıcısına yanıt

Ekranın bulunduğu bölge epeyce ısınan bir bölge. Havaların sıcak olmasıyla birlikte bu sorun artmaya başladıysa nedeni ünitenin ısınması olabilir. Aynı sorunu yaşayan 2008 sahipleri de var ve çözüm üretemiyorlar. Mk8'de de bu sorunun yaşanması akla ısınma sorununu getiriyor. Donma yaptığında üzerine bir örtü örtmek soğumayı hızlandırabilir. Sorun devam ederse ön cama Llumar Air80 uygulatmayi da düşünmenizi tavsiye ederim. Sayg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevap için ısınmadan şüphelenmiştim cam filmi olabilir, servise götürücem bakalım ön konsol havalandırmanın oradan da sanki filtre parçası gibi parçalar geldi kül şeklinde acaba neden olabilir ?

• İmpression golfler var sarı sitede 250civarı. Alınır mı sizce? Bu fiyata sıfır mantıklı başka hb araç bulamadım. Leon var ama hayalet ekran öne geçiyor vw de.

• ekostros kullanıcısına yanıt

Hocam bir daha uyarı verdi mi?Bende son 2 gündür uyarı uyarı veriyor.Havanin sıcak olmasına yordum(36-39 derece)Bir de aracin çalışması için start butonuna basılı tutmam gerekiyor.Onceden böyle bir sıkıntı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 6 Ağustos 2021; 20:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Hocam bir daha uyarı verdi mi?Bende son 2 gündür uyarı uyarı veriyor.Havanin sıcak olmasına yordum(36-39 derece)Bir de aracin çalışması için start butonuna basılı tutmam gerekiyor.Onceden böyle bir sıkıntı yoktu.

Vermedi. 1 defa oldu, üzerinden 1 hafta geçti hergün kullanmadım ama 4-5 sefer çıktım bir sıkıntı olmadı. Aşırı öğle sıcağında çıkmadım hiç ya sabah 9-10 ya da akşam çıkmıştım. Sıcaktan olmuş olma olasılığı var insanlar daha önce görülmemiş arızalar yaşıyor bu sene anormal bir sıcak var, bir de start tuşuna basmadan frene tam basıyor olduğundan emin olmak lazım, frene yarım basmakta etkiliyor aracın düzgün çalışmasını

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 ay önce paylaştığım inceleme yazısı sizede fikir olabilir diye tekrar kopyaladim.

Merhaba arkadaşlar, bende GOlf 8 impression ile aranızdayım.
    Aracımı 21 nisan günü teslim aldım, ışık görüş paketli, hız sabitleme, app connect, cam filmi ve seramik kaplama dahil olarak satın aldım.
    İlk izlenimlerimi sizlerle paylaşacak olursam;
    2013 GOLF 1.2 TSİ ımı satıp GOLF 8 e geçmekten dolayı son derece mutluyum.
    Aracın ışık pkt ve hız sbt ile gelmesi tam bir şans oldu zaten alınca bunları taktırmayı düşünüyordum, şuan tek eksiğimiz ön arka park sensörü ve logo geri görüş kamera (onlarıda yakın zamanda yaptıracağım). (instagram:avvagcom) adlı kullanıcı komşum ve yakında aracı inceleyip bu eklentileri yapacağız.
    Golf 7 ye göre en yadırganacak eksileri;
    -Gözlük gözü yok
    -Koltuk altı çekmeceler yok
    -Torpido içi plastik, koyduğunuz herşey ses yapıyor
    -Direksiyon altı saklama gözü yok
    -Usb girişlerinin hepsi type C

Genel olarak ilk hafta kullanımımda aracın motor sesi kulağa çok hoş geliyor 3 silindirden kaynaklı gelen ses golf 7 ye göre daha bir güçlü motor hissi veriyor. Aracın kornası sanki aracın içinde çalıyor(çok sesli). Gece iç aydınlatmaların ambiyans şeklinde kare yanması çok güzel bir hava katıyor. App connect bağlantısı harita navigasyon anlamında çok elit bir iç görünüm elde ediliyor. Vagcom uygulamalarıyla hayalet ekranın göstergelerin geliştirilebileceğini düşünüyorum. Led farlardan bahsetmeden geçemeyeceğim muhteşem bir aydınlatması var, özellikle şimşek etkili sellektör muazzam. Pandemi yasaklarından dolayı gece sürüşüne çıkamadığım halde kapalı otoparkta bile efsane sonuçlar veriyor.
    Aracım hakkında izlenimlerim şimdilik bu kadar, sorularınız olursa cevaplayabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• magicbass kullanıcısına yanıt
    Bayiden al daha uygun şu an malum sitedekilerin elinde patlayacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • corcicorccik kullanıcısına yanıt
    Aynen çok üzüldüm :)

• magicbass kullanıcısına yanıt

Böyle durumlarda bayide araç olmuyor olsa bile aradaki farkı bayiler eritiyor, yine de denk getirenler için iyi fırsat olabilir matrah değişimi, acaba sadece impression mı kapsama girer?

• marş motoru arızası olayı çözümü var mı? Sorun yaşayanlar vardı bir çözüm bulabildiler mi?

• Arkadaslar saglikli gunler hepinize. Life model bir arac rezerve ettim. Bu donanimda on bolge fren asistanı varmi acaba? Kor nokta style ile geliyor anladigim kadariyla ama dediğim asistan life'da varmi anlayamadim.

• nyamure kullanıcısına yanıt
    Dogus otoya dava aç, ben oyle yapiyorum

• Sierre34 kullanıcısına yanıt

Evet park manevra frenleme fonksiyonunu Life pakette var.

10km/h hızın altında ön veya arkada herhangibir engel algilarsa otomatik frenleme yapiyor

• benabc B kullanıcısına yanıt
    Bu parktan girerken veya çıkarken sanırım. Ama ön çarpışma önleyici yok bildiğim kadarıyla hatta r-line da bile yok. Bence bu seviyedeki bir araçta önemli eksik.

• benabc B kullanıcısına yanıt

Tesekkurler yanıtınız için. Eksik yazdım zannedersem. Diger arkadasin da belirttiği gibi yaya/taşıt icin otomatik frenleme sistemini kastetmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nyamure

marş motoru arızası olayı çözümü var mı? Sorun yaşayanlar vardı bir çözüm bulabildiler mi?

Nasıl bir ülke olduk biz arkadaş, sıfır aracın arızasını kullanıcıları forumlarda araştırmamalı, servisler kendi içinde çözüm bulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 20 Ağustos 2021; 11:4:21 >
  • Ben de sadece start-stop arızası vardi.Serviste yeni yazılım yükledi.Suanlik sıkıntı yok

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.