Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.920
Cevap
108
Favori
257.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne yazik ki gelmiyor. Sadece style pakette var. Eskiden vienna deri doseme ile alinca elektrikli hafizali koltuk geliyordu. Bu sefer sadece style pakete koydular. O da opsiyon ile geliyor. Bence golfun en buyuk ekisillerinden biri de o koltuk. Onca ozellik varken neden r line en dolu pakette bile elektrikli hafizali koltuk yok bende anlayamiyorum. Bir de ergo active ile gelen arac sayisi cok az. Gelenlerin cogunlugu ici bej araclardi. Donanim olarak en dolu araclardi. Bu yuzden fiyatlarida ciddi ucuktu.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadnezar kullanıcısına yanıt

merhaba, ender elektronik bu iste en iyisi. Onlara sorabilirsiniz.  

• Merhaba,

Golf Life pakette acil fren destek sistemi varmı.

Geçen gün otoparkta öyle bi ani durduki, bi yere çarptım sandım, inip etrafına baktım.

Herşey normaldi , neden öyle ani fren yaptım anlamadım. Resmen kızakladı.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, bayağı şey varmış.

• atlantice kullanıcısına yanıt

Bu olayı kast ediyorsunuz galiba.

10 km/saat hızın altında çalışıyor.

Smoke Motionyoutube
    *Manoeuvre Braking Function | Manevra Frenleme Fonksiyonu | Çarpışma Önleme( Park sensörü ile) *SmokeMotion İnstagram : https://www.instagram.com/smoke_motion/
    https://www.youtube.com/watch?v=iMYtGrvIq6A&ab_channel=SmokeMotion
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantice

Merhaba,

Golf Life pakette acil fren destek sistemi varmı.

Geçen gün otoparkta öyle bi ani durduki, bi yere çarptım sandım, inip etrafına baktım.

Herşey normaldi , neden öyle ani fren yaptım anlamadım. Resmen kızakladı.

Evet çok sert şekilde tutuyor ama çok normal koşullar altında yapmıyor son raddeye gelince direkt el frenini çekiyor araç.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Bu arada yukarıda yazdığınız fiyatlar vergi eklenmemiş fiyatlar. :) Vergi eklediğinizde yukarıdaki Opsiyonun her birisini önce (ÖTV için) 1.8 ile çarpıp sonra toplamı (KDV için) 1.18 ile tekrar çarpmanız gerekecek. Arabaların fiyatları ondan uçuyor.

• Arkadaşımın life paket golfte telefon araca bağlı,
    Arayanın sesi geliyor ancak kendi sesi karşı tarafa gitmiyor.
    Yani handsfree mikrofonu işlev görmüyor.
    Daha önceden problemsiz çalışıyordu (telefon iphone)

Bilgisi olan, yaşayan var mıdır, araç handsfree mikrofonu çalışmayan? Ne yapmak lazım acaba

• Onur__ kullanıcısına yanıt

burda tersi bir durum için telefonu kapat aç yap denmiş

vwroc - vw r owners club
    Phone hands free not working properly
    https://www.vwroc.com/forums/topic/14565-phone-hands-free-not-working-properly

Selam,

Bende benzer sorunun yaşıyorum. Araçta kablo ile bağlı olduğumda sesim karşıya gitmiyor arada. Nedenini bende anlamadım.

sonra denediğimde bu sefer çalışıyor.

• neden tiguana etsi motor ve yeni tip küçük şanzıman koymadılar sizce? golf teki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 12 Eylül 2021; 14:10:45 >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

Daha cok yeni bir sistem. Daha bilmedikleri onlarca hata cikabiliyor. Ufak ufak gelistirerek gidiyorlar. Yeni tiguan de olacaktir.

merhabalar. bende yeni araç aldım. 1.0 r line. bende aynı sorunu yaşıyorum. bazen karşıya asla ses gitmiyor. tekrar araça bindiğimde sorun olmuyor. fakat her kullandığımın yarısında aynı sorunu yaşıyorum. varmıdır bir çözümü. servise götürsem eminim ilk defa duyduk diyecekler ve asla onlara denk gelmeyecek.

• Dostlar selamlar.
    1.0 motora mi yönelmek lazım yoksa 1.4 mu?
    2018 ve sonrası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

Selamlar,

yaklaşık 3,5-4 senedir 1.0 araca binmekteyim.

Eski 1.0 aracımı satıp yine 1.0 araç satın aldım.

1.0 eTsi

Ben memnunum, gerek yakıt, gerekse performans beni hiç üzmedi. vergisi sesi derken bence 1.0 benim profilime geyet yeterli.

Sen ışıklarda ilk kalkacak, uçacam kaçacam dersen 1.0 sana gelmez.

Kolay gelsin.

• atlantice kullanıcısına yanıt
    Aslında 1.0 okuduğum kadarıyla en az 1.6 1.8 atmosferik kadar performanslı.
    Ancak 1.4 tabiki daha iyi.
    1.4lerde bilinen bir kronik sorun var mi acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.0 Life ile 1.5 style arasında 74000 TL fiyat farkı var

Motor dışında. Bağımsız arka süspansiyon ,17 jant , kör nokta uyarı sistemi, daha kaliteli koltuk , karartılmış cam , katlanır ayna, led on ızgara , krom çıta değişiyor.
    Bunlar dışında unuttuğum fark var mi ? 74000 TL farka deger mi diye düşünüyorum.

• life pakette sanırım eski golflerde olan sağa sola dönüşlerde yanan sis far sistemi artık yok :(( güzel bir özellikti üzüldüm.birde sağ koltuk altında olan pil sanırım. etsi motor hybrid motormudur ne işe yarar tam anlamadım bilen biri cevaplarsa sevinirim. 

• KAYHAN53 K kullanıcısına yanıt

life pakete özel değil, sis farı hiç yok.

hibrit konusunda ise hafif hibrit bunlar, yani toyota gibi değil normal yolda devreye girmiyor,tek başına arabayı götürmüyor, sadece kalkışta devreye giriyor

• Eylül ayında impresson paket araç alan yada herhangi bir bayide olduğunu gören var mı?

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.