< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VW GOLF 8 ANA KONU (52. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba arkadaşlar Yeni araç aldım. Doğuş otodan aradılar ve seramik vs için bilgilendirdiler. Seramik kaplama yapılmasını istedim serviste yaptırmak mantıklı mı düzgün yapıyorlar mı bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Arayan kişi kendi kullandıkları ürünün doğuş otomotive özel olduğunu ve piyasadaki ürünlerden daha kaliteli olduğunu bildirdi.
-
Sakın yaptırmayın. Şişirme işler serviste yapılanlar. Evin ikinci aracı olan polo'daki ppf'ler daha bir sene olmadan kalkmaya başlamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 8 Ekim 2021; 19:29:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 Eylül de Golf 8 style paket aldım cam tavanlı Beyaz renk Bursa Doğuş dan 370 e çok doğru karar vermişim şimdi daha iyi anlıyorum
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Selamlar,
Ben siyah Golf Life aracıma serviste seramik kaplama, cam filmi ve kaput koruma yaptırdım.
İlk deafa sıfır araç aldım bide siyah olunca o kadar para verdik bunuda arada çıkarayım dedim.
Açıkçası iyisi ile kötüsü nasıl anlaşılır bilmiyorum.
2 ay oldu bi sorunum yok, yağmur yağdımı su üstünden kayıp gidiyor,
cam filmi, cam filmi işte. kabarma yok leke yok, 3m marka film kullanılmış.
Seramik kaplama biraz zor bi konu 300 de var 3000 de, arada tabiki 10 kat fark yok, kullandıkları ürünü şisesini ve kalanını vermişlerdi,
internette baktım kaç para diye 1200-1300 tl sadece kullanılan seramik kaplamanın fiyatı vardı.
ben toplamda hepsine seramik kaplama, kaput koruma ve 5 cam filmi için (ön cama yaptırmadım) 4000 TL ödedim.
2 yıl da servise gittiğimde sermaik kaplama için bakım yapılacağını söyledi.
Şimdilik bi sorun yok, olursa yazarım aklıma gelirse.
sağlıklı günler.
-
arkadaslar 2 sorum var konu hakkında bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
1-bazen geri vites kullanımından sonra ekran eski haline gelmiyor.siyah sekilde kalıyor elle mudahele edene kadar da o sekilde duruyor.normalmidir. ?
2-bazen arabaya yaklaşınca kapıları acıyor ama bazende elimi koymadan açmıyor.bunun için bir ayar veya kapatma tekniği falan mı var acaba ?
tesekkürler
-
Hocam Style paket cam tavanlı eylülde 370 bine nasıl aldınız. Life cam tavan olmasın.
-
Birkaç arkadaşa sordum seramik olayı hikaye dediler bende yaptırmadım. Cevap için teşekkürler.
Ben aracı çok beğendim. Dijital olması, Süspansiyonları, ses yalıtımı özellikle motoru korkutuyordu güçsüz olur mu diye ama gerçekten çok şaşırttı çok atak bir motoru var.
Bu arada siz kaça almıştınız aracı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstfshnksk -- 20 Ekim 2021; 13:40:3 > -
benzer sorunları nadiren de olsa ben de yaşıyorum, arka park sensörünün takılı kalması, geri görüş kamerasının görüntüsünün bozulması gibi. servise bunlar için gidip güncelleme ile düzeltebilen oldu mu acaba?
(not: arada muhabbeti dönüyor diye yazıyorum, e-tsi araçlar için sahler marka paspas piyasaya çıkmış, ben yakında çıkmayacak herhalde diye wöller marka almıştım maalesef. wöller nasıl derseniz sol ayak koyma yeri biraz havada kalıyor -leonla ortakmış ondan tam uyumlu değilmiş- ve beklediğimden ince bir malzemesi var, daha önceki astra aracımda sahler almıştım çok iyiydi. sahlere ürün çıkacak mı diye defalarca eposta gönderdim cevap bile vermediler bu çağda bu kafa, o da ayrı bir konu)
-
sahler aldım bugün geldi akşam kısmetse takacağım yorumlarım size.
-
Sytle paket hocam Ankara doğuş dan life bulmuştum 347 ye Bursa Doğuş dan sytle bulunca 370 e Ankara doğuş u iptal ettim
Teşekkürler hocam
Kardeş halen inandırıcı gelmiyor. Eylülde style cam tavanlı golfler 405 ile 410 bin arasıydı. bu araç kıtlığında inmez bayiler o kadar.
-
bende eylül 20 de aynı tarihte atlantik mavi rengini life paket 350 tl ye aldım style için 380 dediler ama ellerinde kalmadığı için yetişemedim :(( ellerinde kalan ürünleri verdiler ama artık bu rakamlar sanırım hayal olduu
-
tesekkürler evet bencede güncelleme ile çözülecek sorunlar gibi duruyor cok üzerinde durmadım.zaten yeni bir ürün tam olarak sistemi oturmamıs olabilir.bana servis danısmanı arkadasım olduğu için plastik paspas hediye verdi orjinal mi diye sordum evet demişti.kaydırmaz delikleri tam oturdu ve güzel duruyor simdilik ama bagaj havuzu arayısım devam ediyor.önceki golf için sahler almıştım onun kalitesi sanki daha iyiydi servisin verdiklerinden.
-
hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın kazasız belasız...
-
çok iyi fiyatmış cam tavan style paket için.
Yalan söyleyecek halim yok hocam
Teşekkürler hocam sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X