Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.920
Cevap
108
Favori
257.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anahtarın pili bitti uyarısı verdi, birkaç ayda nasıl oluyorsa artık?

Şarj etme gibi bir durum var mı?
    Pil değişecekse Kendimiz mi değiştiriyoruz?
    Servise mi veriyoruz?

Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiniz değiştirebilirsiniz, kullanım kılavuzuna bakmanızı öneririm. Pilin kodu ve arka kapağın nasıl açılacağını bulabilirsiniz.

• Peki servis ücret talep etmeden değiştirmez mi? 6 ay civarı olmuş araç alınalı. Biraz enteresan geldi.

(Genele yazıyorum: Pil ücreti çok olmayabilir, değiştirmesi zor olmayabilir, bunların bilincindeyim, ancak ucuz/kolay değiştirilebilir olması 6 ayda pilin bitmesini kabulleneceğim anlamına gelmiyor, benim görüşüm bu şekilde)

• Onur__ kullanıcısına yanıt

anahtarsız çalıştırma anahtarsız giriş çıkış özellikli araçlarda pilin 1 yıl civarında bitmesi normaldir. 6 ay kısmen kısa görünse de kullanım sıklığına bağlı olarak normal karşılanabilir. Servis yardımcı olur muyu bilemiyorum bir arıza olmadığından sanmıyorum ama bazen minik iyilikler yapıyorlar sormakta yarar var . Bir de eğer kendiniz değiştiriseniz içinden çıkan marka ile değiştirin bazen saçma şekilde çalışmayacağı tutuyor. (Kendi adıma torpidoda yedek ve skt si uzun bir pil taşıyorum)

Temmuz ayında Leon sahibi oldum, benim de pili bitti anahtarın yakın zaman önce. Yedekteki pili taktım, o da ara ara anahtar algılanmadı uyarısı veriyor şu an. Bana da açıkçası kısa geldi süre, umarım kullandıkları pilde sorun vardır, duracell alıp test etmek lazım. Bu arada leon ve golf aynı tip anahtara sahip diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin.

• arkadaslar bazen arabaya yaklasınca kapılar acılıyor ve ışıklar yanıyor ama bazen hiç tepki yok elle açmak zorunda kalıyorum.servise sordum ama coming home özelliği aksam öyle oluyor gündüz olmaz dedi ama dikkat ettim gündüzde bazen açılıyor bazen açılmıyor.tam olarak çözemedim.devamlı yaklasınca açılmasını istiyorum ama yapamadım.çözümünü bilen varmıdır acaba

• Nisan'da 230'a aldığımda millet dalga geçmişti o paraya eski kasa dizel otomatik alırım diye.

Şimdi eski kasa 350-400 ediyor bizimkiler 400-450 olmuş.

Yaa, öyle saplarlar adama. Kimmiş enayi? 

• fero01 kullanıcısına yanıt

Vay hocam nasılsın napıyosun?

Polo'yu sattın mı?

Birkaç sene evvel bu forumda 80 bine Polo aldık diye dalga geçiyorlardı, 520 bin olmuş. 

• Hahah yok hocam duruyor. Hiç sorma egea cılar felan bokluyodu:) Golf e geçmeyi düşünüyorum aslında.

• KAYHAN53 K kullanıcısına yanıt

gündüzle ilgisi yok, pil seviyesinden olabilir

• Sizin araciniz golf 8 ise her yaklastiginizda arac aciliyormu acaba.yeni arac pili daha 2 aylik pil ile ilgili bir sorun oldugunu dusunmuyorum cunku bazen yapip bazen yapmiyor ama yinede yeni pil degisimi yapacagim.oneri icin tesekkurler

• KAYHAN53 K kullanıcısına yanıt

hocam sanırım bana yazdınız, evet araç golf 8, maalesef kullanım kılavuzu pdf olarak ne tr ne ing bulamadım ama biri taramış pdf e çevirmiş. buraya göre şöyle bir durum var (pdf sy 116) uzun süre kapılar açılmamışsa "yaklaşınca açılma fonksiyonu" bir sonraki kapı açılmasına kadar deaktif oluyor, ayrıca sensörün aktif olduğu alan da sy 115 de gösterilmiş. pili değişmeden bunlara bir bakın isterseniz. niye bilmem ama pillerde üstündeki pilin performansını vermiyor sonradan takılanlar.. durduk yere değişmiş olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 13 Aralık 2021; 15:3:12 >

• Cok tesekkurler ilginize.pili degistim diger golften kalan yeni pil vardi ama degisen birsey olmadi.eski haline getiririm artik denemis oldum.pdf biraz inceleyeyim bakalim birsey cikarmi.

• 5 aylık aracın anahtar pilinden sonra şimdi de silecek derdi çıktı,

5000km’de, 3-5 kere çalıştırılmış silecek sanki 3 yıllık, 80000 km kullanılmış silecek gibi ses çıkartıyor.

Bunu değiştirirler mi garantiden acaba? Doğuşa mail mı atmak lazım, aramak mı lazım

bu tür sarf malzemesi tarzı şeylerde yardımcı olunacağını hiç sanmam. bu arada bosch silecek takımı (ön arka) bakıyordum diğer araç için, 2 gün önce 250ydi dur alırız derken dün 300 oldu, hay senin derken bugün 350 olmuş al(a)madım. yarın 400den alırım kısmetse

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim ama yine de bir sorayım dedim.

Diğer konu içinse yazık günah halimize..

Buarada nereden bakıyorsunuz sileceği? Bosch bayii, online veya sair silecek satan bir yer? Belki golf 8’e varsa dışarıdan alabilirim, serviste yardımcı olmazlarsa ve ücret talep ederlerse.

Sileceği (silecek lastiği) ses yapan başka kimse yok mudur aramızda? (Ufak tefek bir ses değil baya sürekli garç gurç)

en uygun sileceksepetindeydi ama bosch uçunca onun yerine yorumları fena olmayan rbw aldım 110a dün, aldıktan iki saat sonra baktım o da 130 oldu. Neticede üstünde gelen orj silecek sadece 2 yıl dayandı rbw 1 dayansa boschtan ucuza gelir, avuntu içerir…

• Adam Golf 6'yı 418 bin TL'ye koymuş. Bu aracın fiyatı diğer modellere göre çok şişti.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dusuk-km-de-temiz-ve-kusursuz-983917284/detay

• Golf 8 eTsi motorların tüketim değerleri nedir??
    1,5-1,0 LT motorlar,aradaki tüketim farkı,şehir içi kullanım vs. Teşekkürler..

• Merhaba herkese,

31 Mart’ta Türkiye’ye gelen ilk gemideki lansman araçlarından birini aldım. Sanırım satılan ilk 10 araçtan biriydi benimki. 1.5 Style Cam Tavan. (375 bin)

Aylarca ne paspas bulabildim ne de forumlarda kullanıcı deneyimi. Şimdi bu başlığa denk gelince çok mutlu oldum ve DH’ye üye oldum.

9 aylık kullanımıma dayanarak benim de karşılaştığım bazı sorunlar var. Cevap bulanlarınız var ise cevaplayabilirse memnun olurum.

Öncelikli sorunum kablosuz ya da kablolu bağlantılardaki telefon görüşmelerimdeki mikrofon kalitemin çok kötü oluşu. Ne yazık ki sağlıklı görüşmeler yapamıyorum. Sesimin boğuk, uzaktan ve yüksek ortam sesli olduğu yorumları yapılıyor. Mikrofon sanırım üst panelde iç aydınlatmanın hemen yanındaki iğne deliğinin içinde. Hiçbir yerde mikrofon ayarını bulamadım. Acaba mikrofon değiştiriliyor mu? Ya da dışarıdan daha kaliteli bir mikrofon bağlanıyor mu?

Ekran birçok kişide olduğu gibi bende de bazen karardı (5-10 kez). O zamandan bu zaman yazılımım güncellendiğini düşünüyorum? Serviste belki yazılımı güncellersek sorun çözülebilir.

Paspas ilk çıkan wöller’lerden almıştım. Sürücü koltuğuna tam oturmuyor. Sert ve hiç memnun değilim.

Ekran boyutunu büyütebiliyor muyuz? Kablosuz bağlantı ile carplay’e bağlanma özelliği geldi mi?

Son olarak 17’’ blade jant nereden bulabilirim?

Teşekkürler.

Ek: Ön ve arka camların buzunu çözmek için klima özelliklerindem hangisine basıyoruz? :) Temiz görüş mü öyle bir şey var. Onunla çözmeye çalışıyorum. Dakikalar sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafadiyebilirsiniz -- 24 Aralık 2021; 0:16:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.