< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
VW GOLF 8 ANA KONU (56. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geç gördüm. Dönüş yapamadım. Teşekkür ederim cevap için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Son araç esprisi çok iyi. :)
Ses sorunum çözüldü gibi. Sanırım kablosuz bağlanınca netlik gidiyor. Car play yapınca sesimin gayet iyi gittiği söyleniyor. Bilemedim.
Evet bayiide doğal olarak çok pahalı ama aracı bayiide jant dışında revize edememek de biraz garip. Mesela ben konforlu olsun diye style aldım ama r-line ön tampon mükemmel duruyor. Garantisi zarar görmeden customize yapmayı çok isterdim. Tamponu geçtim kayan sinyal özelliği tamamen yazılımsal ama ona bile güncelleme yapamıyoruz.
Açıkçası çok anlamıyorum araçlardan. Jantın hangisi iyi hangisi kötü ayırt edemem. O yüzden blade yan sanayi öneriniz olursa çok sevinirim.
Teşekkür ederim cevap için.
Hava soğudu ve yıllardır forumlardan okuduğum şey başıma geliyor. Her vw de olan kasisten geçerken yaylı kanepe gıcırtısı benim golf8 aracımda da var. Hayırlı uğurlu olsun. Daha 5 bin km de araç.
4 sene egea ya bindim -20 de bile ses duymadım ne gıcırtı ne trim sesi. Hava 10 derece altına düştümü garç gurç ses dinliyoruz yepyeni Alman arabası ile.
Servise gidip salıncak burçları yağlanarak geçici durdurulabilir belki ama sonra yine başlayacak ve okuduğum kadarı ile tüm vag grubunun kaderi. 2021 passat için de aynı şikayet var 2011 için de. Demek ki zerre ilerleme yapılmamış bu konuda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç aynı ama tekrar sorgulama yaptım herhangi bir aksiyon yok. Servise giderseniz bilgi verin lütfen, nasıl bir işlem yapıldı öğrenelim.
-
Egea'da süspansiyon olarak bir şey yok ki, 500L şasisine giydirilmiş saçma sapan bir araba. Amortisörleri salıncakları vs. Linea gibi. İzolasyonu da traktör gibi olduğu için yürüyen aksamdan ses duymamanız normal hele hele dizelse zaten ben savaş uçaklarının ses duvarını aşmasını bile duyamam Egea'da.
Soğuk havalarda luk-luk sesi de ön/arka amortisörlerden geliyor, havadaki nem yürüyen aksamda buz tutuyor, VW tolerans etsin diye kendi ayarlamıştır büyük ihtimalle.
Almanya'daki soğuğu tartışmaya gerek yok, adamlar 50 senedir buz gibi Almanya'da Golf üretiyor onlardan iyi bilecek değiliz ya.
-
Göğüste kalorifer peteği var, radyatör suyu siz gaza bastıkça ısınıcak ve elektrikli devirdaim suyu tahliye ederek motor sıcaklığını kendi ayarlayacak. Kaloriferi kullanıyorsunuz yani, kışın araca binince hemen kaloriferi açmazsanız elektronik kontrollü musluk petekteki suyu motordakiyle karıştırmıyor araba da daha çabuk ısınıyor. Kışın klimayı açmayın arkadaşlar borulardaki nem çatlak yapar gazı salar.
Kışın klimanın göğüsteki klima peteğini kurutması harici bir espirisi yok. Sıcak hava motor suyuyla ısınırak göğüsten geliyor.
-
Bigi için teşekkürler. Benim beklediğim güncelleme multimedya sistemi ile ilgiliydi, büyük bir update yapılacak diye okumuştum yurtdışı kaynaklarda.
-
Valla onu bunu bilmem. Garç gurç sesi geliyor mu? geliyor ben ona bakarım. Ben arabanın adı egea olduğu için belirttim yoksa marka fanatikliğim yok. Başka markalarda da gelmeyen ses Ford Fiat Renault Peugeot Honda Mazda vs vs de gelmeyip vw de geliyorsa Almanlar daha iyi biliyormuş diyemem.
Silecek değiştiren oldu mu (silecek aşırı sesli çalışıyor malesef)
Serviste fiyatı nedir acaba?
Dışarıdan alan olduysa birebir model var mıdır, üniversal değil de araca özel üretilen.. Bosch birebir üretim yapmış mıdır?
Teşekkürler
golf için henüz almadım ama sileceksepetinde marka model girince birebir uyumlu bosch ve diğer markalar çıkıyor, aparat gerekmeksizin takıldığı yazılmış. (ankarada) kışın hepsi çöp olduğundan aynı ölçülerde karoq için en pahalısını almak istemedim rbw aldım ama takmadım henüz kışın geçmesini bekliyorum...
-
Golf 8 için Bosch Aerotwin A863S mi yoksa A864S mi olduğunu bulamadım.
Sileceksepeti'nde A863S diyor ama bazı yurtdışı sitelerde A864S de olabileceğini okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.
Golf 7 ile Golf 8 silecekleri aynı mı acaba?
-
-
Carplay basindan beri mi kablolu yoksa guncelleme ile mi kablosuzu iptal ettiler?.. A3'te kablosuzu sonradan iptal ettiler yanilmiyorsam, bunda da mi ayni sey yasandi?..
-
hep kabloluydu
-
Bir soru daha sorayim; aracta soft (rev) limiter yok mu?..
-
satılan 1.0 stylelarda front assist yok gibi okudum doğru mudur? ben siteye baktım opsiyonel gibi gördüm ama açıkçası inanamadım böyle bir güvenlik donanımının kaldırılmasına.
-
A864s sağdan direksiyon içinmiş.
dolayısıyla muhtemelen silecekler golf 7-7.5 ile aynı, a863s
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X