Evet bu modellerin birçoğu çin pazarı için.. çinde o kadar çok buralarda görmediğim vw modeli var ki.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shapekaan -- 4 Temmuz 2021; 23:10:56 > |
VW GOLF 8 ANA KONU (46. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba. T-roc daki gibi ACC açılabliyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Henüz bu yönde çalışma yok bildiğim kadarıyla.
-
merhaba, aracin multimediasi cok mu yavas? bu durum guncelleme vs ile duzeltilebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
R line premium led paketli versiyon fiyat 450 yi geçti mi bayide soran oldu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: sekojan
merhaba, aracin multimediasi cok mu yavas? bu durum guncelleme vs ile duzeltilebilir mi?Değil ancak standart vw araçlarına göre yavaş. Aslında en yavaş olduğu zaman ilk kontak çalıştığı zaman oluyor. Sistem kendine gelip multimedya da biraz gezinince standart vag grubu araçlarında ki hıza yakın bir duruma geliyor. Muhtemelen bununla ilgili güncelleme yapılır ki bir iki yazılım sorunu da var.
Araca bluetooth ile bağlıyken rehberimi bir türlü aktaramadım. Lütfen bekleyiniz ekranında kalıp rehberimi aktarmıyor. Bir iki defa telefonu silip tekrar tanıttım ancak sorun çözülmedi.
-
Tesekkür ederim hocam. Bende haftaya hayirlisiyla aracimi teslim alicam.
Arkadaşlar Merhabalar bu hafta Golf 1.0 life paket limos sarısı aracımı teslim aldım; araç için havuzlu paspas kullanan var mı? çoğu sitede etsi modeller için uygun değildir diyor
-
-
Şimdi bende sipariş ettim, teşekkür ettim kardeş. E-TSİ motora uygun değil demelerinin sebebi sağ ön koltuk altındaki batarya ısınmasın diye olabilir mi?
-Birde ambiyans aydınlatma çift renk ayarı var hocam ne oluyo acaba çözemedim.
-
rica ederim. sanırım onla alakalı tavsiye etmiyor volkswagen ama halı paspas kullanmak zahmetli.
çift renk olayı kapı üstü ön göğüs kısmındaki ledler ile kapının orta kısımlarında ve şarj kısmındaki ledlerin farklı yanması.
-
Arkadaşlar arka emniyet kemerleri için uyarı kapatılabilir mi?
Golf8 günlük km sayacı nasıl sıfırlanıyor?
Km sayacı (kadran sol taraf) aracın gideceği menzili gösteriyormuş,böyle olması daha iyi olmuş bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N KUL -- 18 Temmuz 2021; 10:26:2 >
R Line sahipleri media sisteminden memnunlar mı ? Herhangi bir gecikme yaşanıyor mu ?
Mk7'den Mk8'e geçenler varsa , onların eksi olarak nitelendireceği neler vardır ? Paylaşan olabilirse şimdiden teşekkür...
Silinebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam_ıssız -- 2 Ağustos 2021; 22:52:35 >
Arkadaşlar elimde Golf 8 in orijinal kauçuk paspaslari var, hiç kullanilmadi almak isteyen varsa satabilirim.
Merhabalar golf8 life aracımda 1.ayımızı doldurduk havalandırma kısmından kül gibi kurum döküntüsü gibi parçacıklar geldiğimi fark ettim ele alıp baktığımda sanki filtre parçası gibi bir sey olduğunu fark ettim sebebni bilen varmıdır acaba yardımcı olursa sevinirim saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 24 Temmuz 2021; 19:25:8 >
-
herkese selamlar, impression sahibiyim. bayide extra app connect açtırabiliyor muyum? teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar. Araçta ön çarpışma önleyici var mı? Çok net bir bilgi bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X