Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: bi tylol hot içer miyiz
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.916
Cevap
109
Favori
256.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aydınvag

2 günde 20 araç satıldı son 0 km fırsatlar...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2021-golf-sifir-km-926232689/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-falez-plaza-dan-2021-model-0-km-yeni-golf-8-impression-18-kdv-917801329/detay

İstanbuldan alıp uğraşmak istemeyen biraz pahalı alır ama kazanır

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2021-sifir-golf-8-impression-914952314/detay

1 hafta önce furkan bile işi çözüp 250 ye araç alıp 300 bine araba aldm dedi kredi bedavaya geldi diye video çekti..

Bizim donanımhaberciler işe uyanamadı yalvardım burdan

https://www.youtube.com/watch?v=3wCDI6OJdD0&feature=youtu.be

Buyrun video.

Ben 230'a Impession aldığıma üzülüyordum şimdi baktım en ucuz sıfır Impression 267 bin olmuş.VW GOLF 8 ANA KONU 

Ucuz ilanlarda balon ilanlar, birini aradım arabanın sahibi Covid olmuşta, karantinadaymışta falan filan, diğerine sordum aracın sahibi yurtdışındaymış, gelemezmiş, gelirse 20 bin lira geliş gidiş masrafını fiyata eklermiş, diğerini aradım ortada hiç araba yok, neymiş ben araba bulamadıysam bana temiz Life bulabilirmiş.VW GOLF 8 ANA KONU 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Aracı çalıştırırken hata alan arkadaşlar;

Aracı ilk aldığımda “marş motoru...” ve “start-stop...” lı hataları, aracı ilk çalıştırdığım anda 10 da 1 oranla olsa da alıyordum. Konu ile ilgili serviste bilgisayara bağlayıp aracı kontrol ettiklerinde hiçbir hata kaydı bulamadılar.

daha sonradan anahtarlı araçlardaki gibi yarım kontak yapıp açmayı öğrendim. Hiçbir pedala basmadan start-stop tuşuna basıyorsunuz. Araç yarım kontak yapıyor bu şekilde. Aracı bütün kontrol ışıkları söndükten sonra çalıştırıyorum. İlk aldığımda birkaç kez çalıştırma esnasında olan o hatalar 1.5-2 aydır hiç olmadı.

Belki sizin de çözümünüz budur.

golf manuel düşünen arkadaşlar;

debriyajın dozajlaması vs her şeyi ile çok güzel ancak kavrama mekanizması sesli çalışıyor. Mekanik ses çok duyuluyor kavrama anında.

Hocam 2001 Skoda Felicia'dan geçtim Golf 8'e, arabayı şu an süremiyorum ben.VW GOLF 8 ANA KONU 

Frene basınca hemen çot diye duruyor, gaza basınca bir bakıyorum araba 110'a gelmiş, debriyaj aşırı yumuşak geldi eski alışkanlıktan dolayı sertçe basıyorum alttaki plastik muhafazaya vuruyor tak ediyor.

Park etmeyi de unutmuşum, arabayla manevra yaparken de yüreğim ağzıma geliyor. Felicia'da direksiyonu çevir çevir çevir anca dönerdi bunda çeviriyorum araba az daha şarampole uçacak gibi oluyor ters manevra yapıyorum. Direksiyonda çok yumuşak.

https://forum.donanimhaber.com/2001-koda-felicia-incelemesi-felicia-ugurlu-geldi-satarken-iyi-ekmek-yedirdi--147286775

Manuel şanzıman viteslere biraz sert geçiyor, pamuk gibi, yağ gibi değil. Polo MK6 TSi Manuel daha yumuşaktı diye hatırlıyorum. Sürücü kapısı açıkkende vitesle oynayınca ses çok net geliyor bende fark etim.

• Golf 1.0 etsi life paket teslim aldım bir h.o alırım :) yakıt konusu gerçekten iyi gibi bakalım uzun süreli kullanım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: scerit

Geçmiş olsun benzer problemlerle biz de uğraşıyoruz. aracım 1.0 impression

araç ilk olarak bütün gösterge paneli ve lambaları yanıp sönerek arıza yaptı. araç çekiciyle evimin önünden alınarak servise gitti.

10 gün serviste uğraştılar. GatewayKontrol Ünitesi arızası tespit edildi değişimi yapıldı.

2. seferde marş motoru arızası uyarısı ve sistem kullanılamıyor gibi 4 -5 tane uyarı arızası verdi servise sürerek götürdük. akü arızalı dediler değişim yaptılar.

bugünde 1 hafta önce değişen akü "akü neredeyse boş" şeklinde uyarı verdi. yarın servise götüreceğim. eğer marş motoru arızası veya başka bir büyük parça arıza derlerse aracın misliyle değişimi için mahkemeye vereçeğim.

Alıntıları Göster

Bu yorumdan 2 ay önce eski kasa Golf'ünüzün olduğunu yazmışsınız, hatta bu foruma Yıllar önce 2013'te dinozor kasa Golf'ü aldığınızda da yazmışsınız, ama satıp Golf 8 aldığınıza dair tek mesaj yok. (Hesabnın hareket dökümü açık.)

VW GOLF 8 ANA KONU

Şimdi ilk olarak dediklerinizde şehir yok, bayi yok, tarih yok. Dediklerinizde gerçek dışı.

''araç ilk olarak bütün gösterge paneli ve lambaları yanıp sönerek arıza yaptı. araç çekiciyle evimin önünden alınarak servise gitti.

10 gün serviste uğraştılar.''

Mümkün değil. Gateway ünitesi direksiyonun altında radyoyu vs. kontrol ve OBD II soketine bağlı bir parça. Motoru kontrol eden parça OBD II ve VS-VAS serisi Volkwagen servis cihazlarına bağlı çalışan motor yönetim sistemidir. Bunu da Sıemens üretir, aracı servis moduna alma, tüm ışıkları yakma, beyne kayıtlı km'yi görme vs. buradan olur. Gateway yüzünden aracın çalışamaması mümkün değil.

''10 gün serviste uğraştılar. GatewayKontrol Ünitesi arızası tespit edildi değişimi yapıldı.''

İM-KAN-SIZ. Gateway arızalı deyip değiştiremezler, çünkü bu parça Türkiye'de yok. Çek Cumhuriyetinde üretiliyor, hatta foruma konusunu da açtım Golf 8'in farları ve stopları da Çekya, ön ve arka camlar ŞİŞECAM üretimi olarak Türkiye'den gidiyor.

Gateway'in Çekya'dan sipariş edilip gelmesi en az 2-3 hafta sürer, tespit edilip aynı gün değişmesi İMKANSIZ.

---GOLF 8 Made in Czech Republic ibareli Gateway ünitesi beyler.---

VW GOLF 8 ANA KONU

Motor yönetim sistemi Sıemens de çıkar Bosch'da çıkar zaten aynı.

VW GOLF 8 ANA KONU

''2. seferde marş motoru arızası uyarısı ve sistem kullanılamıyor gibi 4 -5 tane uyarı arızası verdi servise sürerek götürdük. akü arızalı dediler değişim yaptılar.''

Golf 8'de marş motoru değil engine starter generator isimli parça var, arıza verdiğinde marş motoru değil marş sistemi yazar. Golf 8'de bu uyarı da yok. VW GOLF 8 ANA KONU 

VW GOLF 8 ANA KONU

• Büyük fırsat alan kazanıcak diyebileceğim bir araç.

VOLKSWAGEN YETKİLİ SATICISI FATİH OTOMOTİVDEN GOLF 1.0 TSI İlan No: 931115097https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-yetkili-saticisi-fatih-otomotivden-golf-1.0-tsi-931115097/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydınvag

Büyük fırsat alan kazanıcak diyebileceğim bir araç.

VOLKSWAGEN YETKİLİ SATICISI FATİH OTOMOTİVDEN GOLF 1.0 TSI İlan No: 931115097https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-yetkili-saticisi-fatih-otomotivden-golf-1.0-tsi-931115097/detay

Araba tabikide gitti arkadaşlar (: 262 bin.

• 1.0 etsi life ile aranıza katıldım. Yakıt olarak şehir içi yoğun trafikte 4.7 4.8 gibi değerler gördüm. Şehirler arası da kullanma fırsatım oldu orada 5.7 5.8 civarlarında yaktım. Şehirler arası yolda daha çok yakıyor araç.VW GOLF 8 ANA KONU 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

''Geçtiğimiz ay 0 Impression paket Golf 8 satın aldım.''

''"sizi 250k para karşılığında 5k km olmadan arıza veren 2021 model bir araç kullandırdığımız için özür dileriz diyip gerçekten bir çözüm üretecekler)''

Son 3 aydır Golf 8 Impression bayilerde yok.

Geçen ay sıfır almak bu araç için imkansız. Ben Mart'ta aldığımda araba %80 ÖTV'ye girdi, 275-276'dan aşağı veremeyiz demişlerdi.

Ortada Golf 8 de yok, arıza da yok.

Golf 8 sahibi olan biri olarak bu sınır ihlaline angajman kuralları çerçevesinde yanıt veriyor ve yorum sahibinin 20 yaş civarı bir arkadaş olduğunu açıklıyorum.

İstihbarat için @Polomemoroket'e teşekkürler.

VW GOLF 8 ANA KONU

Bizim gözümüzde hep yaşın 19.

Alıntıları Göster

Biz derken hangi masumları kervanına dahil etmek istiyorsun gerçekten fikrim yok, ancak yavrum senin fikrinin zerre değeri yok :((((((

5 dakikamı ayırıp aşağıdaki videoyu ve servis formunu senin gibi biri ikna olsun diye değil, seni bilgi sahibi, fikrinin kıymeti olan biri zannedip yanlış karar veren bir kardeşimiz çıkmasın diye atıyorum. Sakın yanlış anlama beni.

Tartışmada muallakta kalan arkadaşlar olursa daha detaylı bilgiyi iletişime geçerek alabilirler. Bunun gibi 2 servis formum daha mevcut.

VW GOLF 8 ANA KONU

Adamın gözünde 24 yaşında birinin şahsi aracı olamaz, bu araç VAG'sa sorun çıkartamaz. Yazık :( 24 yaşımda kendi imkanlarımla beğendiğim bir aracı, ilk aracımı 0 olarak binbir hevesle alıp sorun yaşıyorum. Yaşadığım sorunu bilgi paylaşım platformunda paylaşıyorum ve karşılığında gelen yanıt okuma yazma konusunda bile komplikasyonlarla boğuşan biri tarafından "Golf 8 de sıkıntı yok, o fiyata golf 8 alamazsın, 20 li yaşlarındasın yalancısın". Ne biçim bir hayat yaşadın da bu hale geldin be arkadaşım

• innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim dikkat ediyorsan kimse onu kaideye almıyor sende alma konuya dönücek olursak geçmiş olsun ilk aracında ayrıca sıfır araçta bunları yaşaman çok üzücü olmuş umarım bir an önce sorunun çözüme kavuşur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Biz derken hangi masumları kervanına dahil etmek istiyorsun gerçekten fikrim yok, ancak yavrum senin fikrinin zerre değeri yok :((((((

5 dakikamı ayırıp aşağıdaki videoyu ve servis formunu senin gibi biri ikna olsun diye değil, seni bilgi sahibi, fikrinin kıymeti olan biri zannedip yanlış karar veren bir kardeşimiz çıkmasın diye atıyorum. Sakın yanlış anlama beni.

Tartışmada muallakta kalan arkadaşlar olursa daha detaylı bilgiyi iletişime geçerek alabilirler. Bunun gibi 2 servis formum daha mevcut.

VW GOLF 8 ANA KONU

Adamın gözünde 24 yaşında birinin şahsi aracı olamaz, bu araç VAG'sa sorun çıkartamaz. Yazık :( 24 yaşımda kendi imkanlarımla beğendiğim bir aracı, ilk aracımı 0 olarak binbir hevesle alıp sorun yaşıyorum. Yaşadığım sorunu bilgi paylaşım platformunda paylaşıyorum ve karşılığında gelen yanıt okuma yazma konusunda bile komplikasyonlarla boğuşan biri tarafından "Golf 8 de sıkıntı yok, o fiyata golf 8 alamazsın, 20 li yaşlarındasın yalancısın". Ne biçim bir hayat yaşadın da bu hale geldin be arkadaşım

Alıntıları Göster

Bu sorunun en boş golflerde olduğunu öğrendim. Lansmanda ucuza sattıkları...

sonradan gelen +4 paket golfler

Işık görüş paketi-

-Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası

-Yağmur sensörü

-Eve geliş “Coming Home” fonksiyonu

-Evden çıkış “Leaving Home” fonksiyonu

-Far sensörü

-Fren fonksiyonlu Hiz sabitleyici ( cruise control ) (direksiyondaki tuşlar tamamen life ve style ile aynı)

App connect multimedia (apple carplay - android auto- mirrorlink destekler navigasyon,youtube video izleme   )

bu paket golfler üst versiyona sahip yazılımla gelmiş.

• Sadece tek opsiyonu olan golf apple car play 293 bin tl.

VW GOLF 8 ANA KONU

• Selam hocam. Makyaj gelsin üzerine koyup ona gececem inşallahVW GOLF 8 ANA KONU 

• Normalde gps için internet gerekmez ama Apple Car play'de harita için internet bağlantısı mı istiyor ? Dün iphone'u bağladım internet paketim yok mobil veri kapalı, harita ekrana geldi fakat boş olarak geldi, haritayı yükleyemedi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 18 Haziran 2021; 14:47:28 >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    E elbette internet bağlantısı gerekli. Eğer sadece GPS ile çalışan uygulama isterseniz TR haritası indirerek çevrimdışı ve internetsiz kullanabileceğiniz program Here Maps tır. Şiddetle tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jann Güttenberg

Herkesin düşüncesi farklı olacaktır; ancak Ben Golf derdim. T-Roc; Polo altyapısından SUV 'a geçilmiş bir model, kalite ve yol tutuş olarak Golf 'ün gerisinde kalıyor. Bayide de sorduğumda onlarda öyle söylemişlerdi. Ön panel hatta Ticari araçlar veya Clio 'lar gibi sert plastikti diye hatırlıyorum; Ancak 2021 'de öylemi bilmiyorum. Eğer T-Roc sınıfı SUV bakacaksanız; Q2 daha iyi kalır. Bayilerde gidip incelemenizi öneririm. 2021 'de bayağı dolu dolu yaptılar.

Alıntıları Göster

Halen T-Roc a polo nun yükseği diyen var. Şaka gibisiniz. Polonun yükseği T-Cross dur. İngilizcesi olan vw ile yapılan şu yazışmayı okusun

VW GOLF 8 ANA KONU

VW GOLF 8 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcal2

Halen T-Roc a polo nun yükseği diyen var. Şaka gibisiniz. Polonun yükseği T-Cross dur. İngilizcesi olan vw ile yapılan şu yazışmayı okusun

VW GOLF 8 ANA KONU

VW GOLF 8 ANA KONU

Alıntıları Göster

Yanlış bilgi için pardon; Araç evet Golf altyapısıyla üretilmiş. Ancak ilginç bir şekilde B-Segment SUV olarak geçiyor. Aşağıdaki linkte Wikipedia 'dan okuyabilirsiniz. İlk çıkarıldığında da Polo 'nun SUV versiyonu şeklinde (Volkswagen bayileri de dahil olmak üzere) bilgi daha yoğun paylaşılıyordu. 2017 iç tasarımı büyüyen yeni Polo 'nun içine birebir aynı neredeyse. T-Cross (Türkiye 'de yok) ta aynı B-Segment SUV olarak geçiyor. Nitekim aracın iç kalitesi, dinamikleri ve sürüş konforu Golf 'ün biraz altında kalıyor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_T-Roc

İngilizcesi olan Video 'yu izleyebilir.

• Jann Güttenberg kullanıcısına yanıt

İçinin neye benzediğinden çok hangi platform üzerine yapıldığı önemlidir. Boyut olarak golften yüksek ve geniştir. Ayrıca bagaj hacimide daha geniştir. Golf 8 kullanmadım ama izolasyon olarak golf 7 den daha sessiz. Yol tutuş olarak aracı limitlerinde kullanmıyorsanız pek bir fark yok. İç mekan kalitesi olarak sert plastikler var ama trim sesi yapmıyor. Tabiki Golf 8 in iç mekanı harika duruyor

• quote:

İçinin neye benzediğinden çok hangi platform üzerine yapıldığı önemlidir. Boyut olarak golften yüksek ve geniştir. Ayrıca bagaj hacimide daha geniştir. Golf 8 kullanmadım ama izolasyon olarak golf 7 den daha sessiz. Yol tutuş olarak aracı limitlerinde kullanmıyorsanız pek bir fark yok. İç mekan kalitesi olarak sert plastikler var ama trim sesi yapmıyor. Tabiki Golf 8 in iç mekanı harika duruyor

Golf 8 in uzunluğu ve aks mesafesi troc a göre biraz daha iyi ama iç hacim olarak troc dan daha iyi kesinlikle. Troc da arka diz mesafesi yok gibi bir şey 2 kapılı arabalar gibi ama bagaj hacmi daha büyük.

• İç mekan genişliği bire bir aynı. Tek farkı bagaj.

VW GOLF 8 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcal2 -- 29 Haziran 2021; 10:35:10 >
  • quote:

İç mekan genişliği bire bir aynı. Tek farkı bagaj.

VW GOLF 8 ANA KONU

Nasıl iç mekan genişliği aynı?

Bindin mi hiç t-roc un içine?

Golfün içi daha ferah!

T-roc yüksek araç, görüş açısı oldukça iyi, yol tutuşu iyi, motor sesi çok çok az, yol sesi az, içi sert ama hiç trim sesi yok, 1.5 tsi çok iyi motor, gayet komforlu araç vs vs...

Gel gelelim, frenleri ötüyor, bence kronik gibi emin değilim, balata değiştiriyorlar.

Start-Stop sisteminde sıkıntı var. Ne işlem yapıyorlar bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.