Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.920
Cevap
108
Favori
257.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

1.5 tsi ile 1.0 etsi arasında 20 beygir fark var. Buna karşın etsi hem az yakıyor hem vergisi dusuk. İşletme maliyeti neredeyse yarı yarıya az olur. Zaten leondaki 1 nesil eski tsi.

birisi otomatik, birisi manuel. 300 binli rakamları verdikten sonra manuel tercih edecek çok az insan var.

biri golf, biri leon.

leon fr olsa dahi, donanım olarak golf life biraz daha iyi bence.

leonun görseli daha iyi olsada golfun imajı çok daha iyi.

leonda uzun şase var. Arka koltuk golfe göre oldukça geniş.

su iki araç arasında birkaç nokta hariç hemen hersey golf lehine. Leon bence 30-40 bin ucuz olmalı en az ki tercih edilesi olsun.

sunuda eklemek isterim golf direk Alman üretimi bir araç. Orjinal fabrikadan çıkıyor.

Ötv muafiyetli alacağım leon 170000 golfde herhalde 185000 civarına gelecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

Ötv muafiyetli alacağım leon 170000 golfde herhalde 185000 civarına gelecek

Alıntıları Göster

Direk golf alın.

leon çok basık içine binin camları vs karanlık kalır golfe göre golfle alakası yok ikiside hb ama birisi çok daha spor bir araba gibi

golf tamamen aile c hb Leona göre en büyük farkı bu.

kalite malzeme farklıklarına girmiyorum bile..

daha alçakta konumlandırılmış koltuklar var leonda..

golf üstüne hb olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydınvag -- 5 Haziran 2021; 15:21:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aydınvag A kullanıcısına yanıt
    Peki hocam honda cıvıc hakkında ne düşünüyorsunuz

• bekemyigit B kullanıcısına yanıt

Şöyle düşünün başkasının 30-40 bin fark vereceği ürünü 15 bin farkla alıyorsunuz. Sizce bu konuda düşünmeye değer mi?

honda civic hb sport+ araç alacaksanız golf life yerine tercih edilebilecek bir araç. Aynı özellikli golften 70-80 bin ucuz. Sedan olacaksa yerinizde olsam kesin golf alırım ancak civic hb direk hot hacth araç gibi duruyor. Havalı bir araç bence.

• Hondanın sedanını düşünmüştüm

• Yakıt tüketimi merak edenler olursa 1.0 eTSI aracım ile bugün Beylikdüzü - Taksim yaptım 3 saat ölü trafikte sırf dur kalk yaparak gittim yakıt tüketimi 6 lt. Dönüşte biraz daha az trafik vardı 5 lt.

• Arkadaşlar direksiyonda ki konuşma tuşu Bluetooth bağlantısında çalışmıyor mu? Basıyorum hiç bir tepki vermiyor. Sadece kablolu Apple car play demi çalışıyor? Bilgisi olan var mı?
    Birde direksiyondaki tuşlardan son aramaları görüp arama yapılıyor mu? onu da bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 6 Haziran 2021; 12:25:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konu dışı ama troc mu golf8 1.0 etsi mı?

• Discover pro standart olmalı.400-450 bin tl verilen style ve r line donanıma o ekran yakışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

Discover pro standart olmalı.400-450 bin tl verilen style ve r line donanıma o ekran yakışmıyor.

Sanırım bu ekran sadece bizim ülkeye geliyor. Başka hiç bir ülkenin inceleme videosunda bulamadım. Büyük ekranda kablosuz carplay ve navigasyon standart geliyor . Kablosuz carplay hadi neyse de navigasyon fiyatı çok artırır diye böyle bir tercih yapmışlar muhtemelen. Aslında ekran çok küçük değil ancak ince uzun yapısı birde sol tarafta ki ana ekranın olduğu kesik iyice küçük göstermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 8 Haziran 2021; 1:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grnday1

konu dışı ama troc mu golf8 1.0 etsi mı?

Herkesin düşüncesi farklı olacaktır; ancak Ben Golf derdim. T-Roc; Polo altyapısından SUV 'a geçilmiş bir model, kalite ve yol tutuş olarak Golf 'ün gerisinde kalıyor. Bayide de sorduğumda onlarda öyle söylemişlerdi. Ön panel hatta Ticari araçlar veya Clio 'lar gibi sert plastikti diye hatırlıyorum; Ancak 2021 'de öylemi bilmiyorum. Eğer T-Roc sınıfı SUV bakacaksanız; Q2 daha iyi kalır. Bayilerde gidip incelemenizi öneririm. 2021 'de bayağı dolu dolu yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jann Güttenberg

Herkesin düşüncesi farklı olacaktır; ancak Ben Golf derdim. T-Roc; Polo altyapısından SUV 'a geçilmiş bir model, kalite ve yol tutuş olarak Golf 'ün gerisinde kalıyor. Bayide de sorduğumda onlarda öyle söylemişlerdi. Ön panel hatta Ticari araçlar veya Clio 'lar gibi sert plastikti diye hatırlıyorum; Ancak 2021 'de öylemi bilmiyorum. Eğer T-Roc sınıfı SUV bakacaksanız; Q2 daha iyi kalır. Bayilerde gidip incelemenizi öneririm. 2021 'de bayağı dolu dolu yaptılar.

Alıntıları Göster

teşekkür ederim cevap için evet içi sert plastik kalite hissi golften geride bence de tercihim golften yana olacak. Q2 de fiyatlar baya yükseliyor malesef.

• Selam dostlar bir soru soracağım, bagajda daimi olması gereken tavsiye edeceğiniz kaliteli temizlik ürünleri var mıdır ? Dün tavanda kuş pisliği gördüm de bunun üzerine mikro fiber bezdi, temizlik sıvılarıydı ıvır zıvır bişeyler almaya karar verdim hızlı müdahale için.

• Orjinal ön arka park sensörü..

VW GOLF 8 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan

Açıkçası sevindim; o kadar da kötü lastikler değillermiş.

Bende gayet memnunum açıkçası.

2018'de MK6 kasa sıfır Polo Comfortline almıştım ve Turanza lastikler vardı. İki kere sert frenleme yaptım ikisinde de lastikler kuru zeminde kızaklandı ABS 10-12 kere müdahele etti. Nexen'de Golf'ün de etkisiyle frenlemesi vs. gayet iyi.

Nexen'in yol tutuşunu da beğendim, Golf 8'de yol tutuş olarak çok başarılı bununda etkisi var tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: db3

3 kez aynı sorun (hatta yolda kalmaya sebebiyet verecek kadar önemli) bir durum ile karşılaşacak olursanız işiniz kolay, direkt anlaşma yolu veya mahkeme.

Bunu araştırmış mıydınız?

Hocam içeriğin abes olduğunu fark etmediniz möi?

Yorumun sahibi, Golf 8 Impression alıp yolda kaldığını iddia eden üye, 2015 yılında YGS-LYS sınavına girmiş, forumda da YGS-LYS tavsiyelerini vermiş. Bir başka konuda da 19 yaşında olduğunu yazmış.

https://forum.donanimhaber.com/ygs-de-benim-yaptigim-hataya-dusmeyin-mutlaka-ales-cozun--114252642

VW GOLF 8 ANA KONU

Golf 8 şu an hurda Golf 7'ciler, 8 yıllık kasaya para veren Passatçılar, çöp Japon grubu araç sahipleri için ikinci elde kendi araçlarının katili. Forumda da çok kıskanılan bir araç. Ana konuda üste çıkan yorumlara bakın, Fiat Linea'nın yerini alan B segment Egea ile Golf'ü kıyaslayan kompleksli tipler, ruh hastası 308 kullanıcıları, göçüklü Civic tayfası vs. bizden çok ilgileniyorlar Golf 8 ile.

300 bine 2014'ten kalma ve baz donanımda halen far sensörü bile olmayan, manuel klimalı Passat alana kadar Golf 8 alıyor diye al-satçılar ve galericiler kudurmuş durumda. Her yerde Golf 7 daha iyi diye ağlayanlarda bu grup.VW GOLF 8 ANA KONU 

Golf 8 ile yolda kalmanız zaten pek mümkün değil, 2017'den sonra gelen DSG'lerde Polo-Golf modellerde bir tane bile sorun yaşayan görmedim, TS'ilerde yağ eksiltme de yaşanmadı. Yani Golf 8'i kötülemek içi artık hayali şeylerden bahsediliyor. Bu arada çekici aracınızı çekmeye gelirse ilgili bayinin çalışan servis aracı ya da test araçlarında biri de sizi almaya geliyor yani çekiciye binme gibi bir durumda söz konusu değil.

VW GOLF 8 ANA KONU

• İlanlarda sifir 260 a donanımlı impression almak mümkün . Ben bu aracın suan fırsat aracı olduğunu düşünüyorum . Suan bayide yok olsa bile 315 bandından satılan bir araç .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Arkadaşlar merhaba,

Geçtiğimiz ay 0 Impression paket Golf 8 satın aldım. 4500 KM'deki aracım (3500 km uzun yol) 3. haftasında itibaren düzenli olarak start-stop ve hill holder arızaları vermeye başladı. Aracı servise götürdüğümde tespitleri olmadığını söyleyip hataları silip geri verdiler. Sonraki gün aracı çalıştırdığımda bu hataların üstüne bir de marş motoru arızası verip kontrol ettirin tarzında uyarı aldım.

Dikkate almayıp bir süre daha kullandım. Birkaç gün sonra aracı çalıştırdığımda üstüne motor arızası aldım, araç kendini 1200 RPM azami devirle kısıtlayıp üstüne çıkmama izin vermedi. Beklemeyi, motoru kapatıp yeniden çalıştırmayı, kapatıp biraz daha beklemeyi vs denedim. Fayda yok.

Yol yardımı arayıp çekici istedim. Beni şehir dışında yolda bırakan araç için çekici gönderip bana kendi imkanlarımla ulaşım sağlamamı söylediler. Konuşma biraz ciddileşince Doğuş Otomotiv sağolsun beni çekiciyle yaşadığım şehre bıraktırıp ikame araç verdi :d

Bir günlük incelemenin ardından xxxx Teknik ile görüştüklerini (VW Almanya vs olabilir anlamadım tam kelimeyi) ve sorunun farkında olduklarını, motor sürümünün güncellenmesi gerektiğini ancak son sürüm olduğu için yeni yazılımın henüz geliştirilmediğini ilettiler ve o zamana kadar aracımı alıp paşa paşa binmem gerektiğini bir daha yolda kalırsam kendilerine ulaşmamı ilettiler :ddddd (Ben de sanıyorum "sizi 250k para karşılığında 5k km olmadan arıza veren 2021 model bir araç kullandırdığımız için özür dileriz diyip gerçekten bir çözüm üretecekler)

Kendileriyle 1 aylık aracın 2 kere servis görmüşlüğü ve 1 yolda bırakmışlığı üzerine baya bir hasbihal eyledik ama sağolsunlar dik duruşlarından hiç vazgeçmediler ve seve seve aracı alıp bineceksin dediler kibar bir şekilde. Vaktinizi almamak için daha fazla uzatmıyorum. Detay bir bilgi isteyen potansiyel Golf 8 alıcılarının sorusu olursa yanıtlarım. İlgilenen olursa da aldığımın altına aracı satıyorum ama sanmıyorum bir hayırseverin çıkacağını :d

Yaşadıklarıma benzer tecrübesi olup yasal yollara başvurmuş, başarısız da olmuş olsa süreç hakkında bilgi sahibi bir kardeşimiz varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim. Hatta direk mesaja da yanıt verebilir çünkü VW bu problemin farkında olduğuna göre bunun kronik bir sorun olma potansiyeli var, sayımız zamanla umarım artmaz ama artabilir. Umarım sorun münferittir. Yüce Rabbimin hiçbirinizi Doğuş Otomotiv'in pençesine düşürmemesi dileğiyle herkese iyi günler dilerim.

''Geçtiğimiz ay 0 Impression paket Golf 8 satın aldım.''

''"sizi 250k para karşılığında 5k km olmadan arıza veren 2021 model bir araç kullandırdığımız için özür dileriz diyip gerçekten bir çözüm üretecekler)''

Son 3 aydır Golf 8 Impression bayilerde yok.

Geçen ay sıfır almak bu araç için imkansız. Ben Mart'ta aldığımda araba %80 ÖTV'ye girdi, 275-276'dan aşağı veremeyiz demişlerdi.

Ortada Golf 8 de yok, arıza da yok.

Golf 8 sahibi olan biri olarak bu sınır ihlaline angajman kuralları çerçevesinde yanıt veriyor ve yorum sahibinin 20 yaş civarı bir arkadaş olduğunu açıklıyorum.

İstihbarat için @Polomemoroket'e teşekkürler.

VW GOLF 8 ANA KONU

Bizim gözümüzde hep yaşın 19.

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Muthis isyanin sonunda ses getirdi kardesim daha da zamlandi fiyatlar iyice zor durumda su an vw

Alıntıları Göster

Vay vay vay hocam sende mi buradasın. 

Polo'yu ne yaptın sattın mı?

87'ye alıp 210'A satanlar varmış. Ben demiştim MK6 Polo'dan çok kısa bir sürede en az 40-50 kazanacağız diye. Meğer 2 yılda 100-150 bin üste koyacakmış. 

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.