Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.916
Cevap
109
Favori
256.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüketici haklarında böyle bir maddenin varlığından haberim var 2013te cep telefonumda sorun yaşayıp faydalanmıştım. Ancak yasal süreç çok uzun sürüyor, hos parayi faiziyle aliyorsun. 2 haftada 2 kere verdiğine göre zaten bu araç artık yolcu diyebilirim, yakında 3. Yu de alirim ve yasal yola basvururum. Tesekkur ediyorum bilgilendirmeniz icin arkadaslar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Arkadaşlar merhaba,

Geçtiğimiz ay 0 Impression paket Golf 8 satın aldım. 4500 KM'deki aracım (3500 km uzun yol) 3. haftasında itibaren düzenli olarak start-stop ve hill holder arızaları vermeye başladı. Aracı servise götürdüğümde tespitleri olmadığını söyleyip hataları silip geri verdiler. Sonraki gün aracı çalıştırdığımda bu hataların üstüne bir de marş motoru arızası verip kontrol ettirin tarzında uyarı aldım.

Dikkate almayıp bir süre daha kullandım. Birkaç gün sonra aracı çalıştırdığımda üstüne motor arızası aldım, araç kendini 1200 RPM azami devirle kısıtlayıp üstüne çıkmama izin vermedi. Beklemeyi, motoru kapatıp yeniden çalıştırmayı, kapatıp biraz daha beklemeyi vs denedim. Fayda yok.

Yol yardımı arayıp çekici istedim. Beni şehir dışında yolda bırakan araç için çekici gönderip bana kendi imkanlarımla ulaşım sağlamamı söylediler. Konuşma biraz ciddileşince Doğuş Otomotiv sağolsun beni çekiciyle yaşadığım şehre bıraktırıp ikame araç verdi :d

Bir günlük incelemenin ardından xxxx Teknik ile görüştüklerini (VW Almanya vs olabilir anlamadım tam kelimeyi) ve sorunun farkında olduklarını, motor sürümünün güncellenmesi gerektiğini ancak son sürüm olduğu için yeni yazılımın henüz geliştirilmediğini ilettiler ve o zamana kadar aracımı alıp paşa paşa binmem gerektiğini bir daha yolda kalırsam kendilerine ulaşmamı ilettiler :ddddd (Ben de sanıyorum "sizi 250k para karşılığında 5k km olmadan arıza veren 2021 model bir araç kullandırdığımız için özür dileriz diyip gerçekten bir çözüm üretecekler)

Kendileriyle 1 aylık aracın 2 kere servis görmüşlüğü ve 1 yolda bırakmışlığı üzerine baya bir hasbihal eyledik ama sağolsunlar dik duruşlarından hiç vazgeçmediler ve seve seve aracı alıp bineceksin dediler kibar bir şekilde. Vaktinizi almamak için daha fazla uzatmıyorum. Detay bir bilgi isteyen potansiyel Golf 8 alıcılarının sorusu olursa yanıtlarım. İlgilenen olursa da aldığımın altına aracı satıyorum ama sanmıyorum bir hayırseverin çıkacağını :d

Yaşadıklarıma benzer tecrübesi olup yasal yollara başvurmuş, başarısız da olmuş olsa süreç hakkında bilgi sahibi bir kardeşimiz varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim. Hatta direk mesaja da yanıt verebilir çünkü VW bu problemin farkında olduğuna göre bunun kronik bir sorun olma potansiyeli var, sayımız zamanla umarım artmaz ama artabilir. Umarım sorun münferittir. Yüce Rabbimin hiçbirinizi Doğuş Otomotiv'in pençesine düşürmemesi dileğiyle herkese iyi günler dilerim.

Geçmiş olsun benzer problemlerle biz de uğraşıyoruz. aracım 1.0 impression

araç ilk olarak bütün gösterge paneli ve lambaları yanıp sönerek arıza yaptı. araç çekiciyle evimin önünden alınarak servise gitti.

10 gün serviste uğraştılar. GatewayKontrol Ünitesi arızası tespit edildi değişimi yapıldı.

2. seferde marş motoru arızası uyarısı ve sistem kullanılamıyor gibi 4 -5 tane uyarı arızası verdi servise sürerek götürdük. akü arızalı dediler değişim yaptılar.

bugünde 1 hafta önce değişen akü "akü neredeyse boş" şeklinde uyarı verdi. yarın servise götüreceğim. eğer marş motoru arızası veya başka bir büyük parça arıza derlerse aracın misliyle değişimi için mahkemeye vereçeğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 3 Haziran 2021; 21:7:23 >

• Herkese merhaba golf8 life 1.0 327bin fiyat teklifi aldım sizce nasıl fiyat simdiden sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grnday1

Herkese merhaba golf8 life 1.0 327bin fiyat teklifi aldım sizce nasıl fiyat simdiden sağolun

Hocam fena değil renk nedir bende alıcam birtane life

• beyaz renk hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: grnday1

beyaz renk hocam

Hocam bende sarı arıyorum bulamadım. Güzel fiyat. Zamdan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

12 mart yeni golf bayilere geldi (baslık 34. Sayfada)

Yarın 12 mayıs (sayfa 40)

2 ayda 6 sayfa ilerleyen bir yeni kasa GOLF ANA KONUSU.

Zannedersin yeni lada samara hibrit konusu.

Rline Golfe 450 verecek sazanlar aranıyor

450 ye bayide bulamadım 500 e alsatcıdan aldım günlleri cooktannn bitmiş

Millet domates / ekmek / yumurta pesinde

Muthis isyanin sonunda ses getirdi kardesim daha da zamlandi fiyatlar iyice zor durumda su an vw

• innovativengineer kullanıcısına yanıt

Sahibinden de beyaz satılık sizin araç mı ? manuel araçlar birde bunlar yazık ,sorun yazılım hibrit motoru arıyor bulamıyor la ilgili alltaki arkadaşın akü biitk uyarısıda bunla ilgili bence ,hibriti söküp 1.0 tsi koymuşlar ama yazılım aynı koymuşlar direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 4 Haziran 2021; 10:28:51 >
  • geberit kullanıcısına yanıt
    Degil hocam

• 2 günde 20 araç satıldı son 0 km fırsatlar...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2021-golf-sifir-km-926232689/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-falez-plaza-dan-2021-model-0-km-yeni-golf-8-impression-18-kdv-917801329/detay

İstanbuldan alıp uğraşmak istemeyen biraz pahalı alır ama kazanır

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2021-sifir-golf-8-impression-914952314/detay

1 hafta önce furkan bile işi çözüp 250 ye araç alıp 300 bine araba aldm dedi kredi bedavaya geldi diye video çekti..

Bizim donanımhaberciler işe uyanamadı yalvardım burdan

https://www.youtube.com/watch?v=3wCDI6OJdD0&feature=youtu.be

Buyrun video.

• 1.0 beyaz r line bugün teslim alacağım. Bayi volkswagen kauçuk paspas ve bagaj havuzu kullanılmamasını söylediğini söyledi. Bilgisi olan var mı bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: igokkaya20

1.0 beyaz r line bugün teslim alacağım. Bayi volkswagen kauçuk paspas ve bagaj havuzu kullanılmamasını söylediğini söyledi. Bilgisi olan var mı bu konuda

Hocam hibrit ile ilgili olabilir zaten özel paspas gerekiyor ona 😀

.

• Aydınvag A kullanıcısına yanıt

evet sanırım onla alakalı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydınvag

Hocam bende sarı arıyorum bulamadım. Güzel fiyat. Zamdan sonra.

Alıntıları Göster

inşallah bulursunuz sarı renk hayırlısı olsun.

• grnday1 kullanıcısına yanıt
    Cam tavan var mı

• yok malesef

• Aracı çalıştırırken hata alan arkadaşlar;

Aracı ilk aldığımda “marş motoru...” ve “start-stop...” lı hataları, aracı ilk çalıştırdığım anda 10 da 1 oranla olsa da alıyordum. Konu ile ilgili serviste bilgisayara bağlayıp aracı kontrol ettiklerinde hiçbir hata kaydı bulamadılar.

daha sonradan anahtarlı araçlardaki gibi yarım kontak yapıp açmayı öğrendim. Hiçbir pedala basmadan start-stop tuşuna basıyorsunuz. Araç yarım kontak yapıyor bu şekilde. Aracı bütün kontrol ışıkları söndükten sonra çalıştırıyorum. İlk aldığımda birkaç kez çalıştırma esnasında olan o hatalar 1.5-2 aydır hiç olmadı.

Belki sizin de çözümünüz budur.

golf manuel düşünen arkadaşlar;

debriyajın dozajlaması vs her şeyi ile çok güzel ancak kavrama mekanizması sesli çalışıyor. Mekanik ses çok duyuluyor kavrama anında.

• Arkadaşlar yeri değil ama siz olsanız golf life mı yoksa leon 1.5 fr manuelmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bekemyigit B kullanıcısına yanıt

1.5 tsi ile 1.0 etsi arasında 20 beygir fark var. Buna karşın etsi hem az yakıyor hem vergisi dusuk. İşletme maliyeti neredeyse yarı yarıya az olur. Zaten leondaki 1 nesil eski tsi.

birisi otomatik, birisi manuel. 300 binli rakamları verdikten sonra manuel tercih edecek çok az insan var.

biri golf, biri leon.

leon fr olsa dahi, donanım olarak golf life biraz daha iyi bence.

leonun görseli daha iyi olsada golfun imajı çok daha iyi.

leonda uzun şase var. Arka koltuk golfe göre oldukça geniş.

su iki araç arasında birkaç nokta hariç hemen hersey golf lehine. Leon bence 30-40 bin ucuz olmalı en az ki tercih edilesi olsun.

sunuda eklemek isterim golf direk Alman üretimi bir araç. Orjinal fabrikadan çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 5 Haziran 2021; 12:38:8 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.