Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.916
Cevap
109
Favori
256.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunu bugün izledim. Belki golf 8i olanların işine yarar. Siz de multimedya sisteminden bir kontrol ederseniz yazılım versiyonunu görebilirsiniz. Bu araçtaki 1666 olan versiyon.Söylediğine göre 1668 olan yeni yazılım çok daha iyiymiş. Belki bizim servislere de gelmiştir. O yüzden yasaklar bitince bir sorun derim. Özellikle discover prolu bazı araçlar da sistem çok yavaş çalışıyor. Yararı olabilir.   Edit: 1670 nolu versiyonun yurtdışındaki forumlarda geldiğini de söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 7 Mayıs 2021; 22:21:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Teşekkür ederim sağol. Aracımı dün teslim aldım. Şimdi bir soru soracağım vites ile alakalı, ben yıllardır araba kullanan biri değilim daha öncede çok az süre kullanmıştım yani kısaca araba serüvenim yeni başlıyor diyebilirim. Bir anda yeni bir teknoloji biraz garip geldi dün otoparka aracı parkederken şöyle bişey oldu, ayağım frende geri vitese geçtim, sonra frenden ayağımı çekmeye başlayınca hareket etmesini bekliyordum araba geri geri gitmedi, gaz pedalına biraz dokununca başladı hareket, acaba geri vitese geçerken frene sonuna kadar basmamış olabilir miyim bundan olmuş olabilir mi ? Yokuş kalkışta açıktı ondan mı oldu diyeceğim ama düz zemindeydim. 2.sorum aracı park edip durduktan sonra nasıl bir sıralama yapmalıyım geri vitesteyken direk P'ye basmıştım dün sonra el freni ve kontağı kapadım ama sanıyorum önce N'ye gelip sonra el freni en son P'ye mi basmalıydım ?

Alıntıları Göster

Auto Hold açıksa gaza bir kez dokunmanız gerekir hareket etmesi için, park ederken ki DSG kullanımı için şunu diyebilirim bilimsel bir yöntem olduğunu iddia etmiyorum ancak çeşitli zamanlarda alınmış 4 farklı sıfır km DSG'li araçlar ile 150bin km yol yaptık aracın tüm yükünü P dişlisine bindirmeden önce N'ye alma el freni çekme sonra P'ye alma kuralını %80 oranda uygulamışızdır bu zamana kadar çok şükür hiçbir araç DSG şikayeti yaşatmadı bize. Bunların yanında da araçları düzgün kullanmamızında faydası vardır ancak ben bu yöntemin faydası olduğunu düşünüyorum.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt

Kesinlikle doğru bir hareket..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Auto Hold açıksa gaza bir kez dokunmanız gerekir hareket etmesi için, park ederken ki DSG kullanımı için şunu diyebilirim bilimsel bir yöntem olduğunu iddia etmiyorum ancak çeşitli zamanlarda alınmış 4 farklı sıfır km DSG'li araçlar ile 150bin km yol yaptık aracın tüm yükünü P dişlisine bindirmeden önce N'ye alma el freni çekme sonra P'ye alma kuralını %80 oranda uygulamışızdır bu zamana kadar çok şükür hiçbir araç DSG şikayeti yaşatmadı bize. Bunların yanında da araçları düzgün kullanmamızında faydası vardır ancak ben bu yöntemin faydası olduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster

Bunu uygulamaya başladım teşekkürler  

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Benim impression’da 1245 diyor yazılım versiyonu. Çok eski kalmış öyleyse. Servise bir sorayım en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 mart yeni golf bayilere geldi (baslık 34. Sayfada)

Yarın 12 mayıs (sayfa 40)

2 ayda 6 sayfa ilerleyen bir yeni kasa GOLF ANA KONUSU.

Zannedersin yeni lada samara hibrit konusu.

Rline Golfe 450 verecek sazanlar aranıyor

450 ye bayide bulamadım 500 e alsatcıdan aldım günlleri cooktannn bitmiş

Millet domates / ekmek / yumurta pesinde

• joliva kullanıcısına yanıt
    Ben isyan neye anlamadim
  • Arkadaşlar merhaba standart donanım R-Line 1.0 için bir kaç sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

• Apple car play ile kullanılan navigasyonu veya kendi navigasyonu kadran ekranına alabiliyor muyuz ? (tam emin olamadım discover pro dışında kendi uygulaması var mı yok mu)
    • Araca yakınlaşırken ve uzaklaşırken kapılar kendiliğinden açılıp kapanıyor mu ?
    • 1.0 olan versiyonda ki süspansiyon bağımsız mi ?

VW cok zor durumda haklisin 100k indireceklermis fiyatlari bu isyanlar yuzunden...

• msk89 kullanıcısına yanıt

Merhaba 1.0’da arkada torsiyon var. CarPlay’de sadece Apple harita yansıyor ..

• msk89 kullanıcısına yanıt

Bir de yaklaşırken aç seçeneği menüde var ama ben kapalı tutuyorum. (1.0 eTSi Life paket)

Araç olmadığı icin böyle.. 2013’de golf7 forumunda cevap yetiştiremiyordu insanlar. Pandemi dönemi.. bunlar normaldir..

• Shapekaan kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkolo88

Herkese Selamlar,

Bunu bugün izledim. Belki golf 8i olanların işine yarar. Siz de multimedya sisteminden bir kontrol ederseniz yazılım versiyonunu görebilirsiniz. Bu araçtaki 1666 olan versiyon.Söylediğine göre 1668 olan yeni yazılım çok daha iyiymiş. Belki bizim servislere de gelmiştir. O yüzden yasaklar bitince bir sorun derim. Özellikle discover prolu bazı araçlar da sistem çok yavaş çalışıyor. Yararı olabilir.   Edit: 1670 nolu versiyonun yurtdışındaki forumlarda geldiğini de söylüyorlar.

Discover pro alacak parası olan adam yapsın hocam bu işi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan

Merhaba 1.0’da arkada torsiyon var. CarPlay’de sadece Apple harita yansıyor ..

Merhaba.

1.0 TSi Impression kullanıcısıyım, aracı liftte havaya kaldırıp inceledim.

Eski Golf ile alakası olmayan yeni dizayn bir torsiyon var, hafif metal olarak imal edilmiş. Amortisörler nispeten bağımsız gibi yerleşmiş, bunun dışında torsiyondan çok hafif bir tabla var diyebilirim.

Bağımsız süspansiyon olan araçlarda da zaten burulma barı var yani tamamen bağımsız değiller.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Alıntıları Göster

Hocam Shift-By Wire sisteminde zaten bilgisayar kontrollü olarak vitesler geçiyor, istesekte zarar vereyemeyiz gibi anladım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_gallardo

Merhaba arkadaşlar, bende GOlf 8 impression ile aranızdayım.

Aracımı geçen hafta Çarşamba günü teslim aldım, ışık görüş paketli, hız sabitleme, app connect, cam filmi ve seramik kaplama dahil olarak satın aldım.

İlk izlenimlerimi sizlerle paylaşacak olursam;

2013 GOLF 1.2 TSİ ımı satıp GOLF 8 e geçmekten dolayı son derece mutluyum.

Aracın ışık pkt ve hız sbt ile gelmesi tam bir şans oldu zaten alınca bunları taktırmayı düşünüyordum, şuan tek eksiğimiz ön arka park sensörü ve logo geri görüş kamera (onlarıda yakın zamanda yaptıracağım). (instagram:avvagcom) adlı kullanıcı komşum ve yakında aracı inceleyip bu eklentileri yapacağız.

Golf 7 ye göre en yadırganacak eksileri;

-Gözlük gözü yok

-Koltuk altı çekmeceler yok

-Torpido içi plastik, koyduğunuz herşey ses yapıyor

-Direksiyon altı saklama gözü yok

-Usb girişlerinin hepsi type C

Genel olarak ilk hafta kullanımımda aracın motor sesi kulağa çok hoş geliyor 3 silindirden kaynaklı gelen ses golf 7 ye göre daha bir güçlü motor hissi veriyor. Aracın kornası sanki aracın içinde çalıyor(çok sesli). Gece iç aydınlatmaların ambiyans şeklinde kare yanması çok güzel bir hava katıyor. App connect bağlantısı harita navigasyon anlamında çok elit bir iç görünüm elde ediliyor. Vagcom uygulamalarıyla hayalet ekranın göstergelerin geliştirilebileceğini düşünüyorum. Led farlardan bahsetmeden geçemeyeceğim muhteşem bir aydınlatması var, özellikle şimşek etkili sellektör muazzam. Pandemi yasaklarından dolayı gece sürüşüne çıkamadığım halde kapalı otoparkta bile efsane sonuçlar veriyor.

Aracım hakkında izlenimlerim şimdilik bu kadar, sorularınız olursa cevaplayabilirim.

Hocam bende 2018 Tiguan'dan geçtim. Golf 8 yol tutuş ve direksiyon hissiyatı olarak beni çok etkiledi.

Golf 7'yi kötülemek istemiyorum ama dizayn olarak ben özellikle yan profilini hiç beğenmemiştim, sürüş olarak bana direksiyonda hissiz gelmişti.

Bizim 1.0 motor manuel şanzımanda 9.5 saniye 0-100'e sahip hiç fena değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jann Güttenberg

Selamlar,

1.5 eTSI R Line ile bende gruba katılmış bulundum. Bir önceki aracım A3 35 TFSI Sport 'tu. Aslında yeni A3 lerin Sline 'ı hoşuma gitmişti, ancak A3 ler son kasa veya bir önceki kasa ilginç bir şekilde Golf'ten daha fazla yol ve lastik gürültüsü alıyor, deneyimledim. Üstelik yeni kasalarda Golf 'e göre yaklaşık 40 50 K arası fiyat farkı olunca çok düşünmeden Golf 'e kaydım. Kaputun amortisörsüz olması ve arka kapı trimlerinin sinir bozucu sert plastik olması üzücü bir durum cidden.

@Shapekaan aynı yerden almışız hocam aracı. Kazasız belasız binmek dileğiyle.

Hocam çok kafaya takıyorsanız sert trimlere ince bir deri kaplama yapan mağazalar var.

Kaput hidroliği takanlar olmuş ama bence oynamaya gerek yok. Yüksek süratte olan çarpışmalarda kaput hidroliği hemen kaputu açıyordu, o riski göze almamak için kaput hidroliği kalkmıl ve kaout kilitleri de 2 tane olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: etpalaz

Beklediğimiz orjinal parçalar gelmeye başlamış. Ender E. sitesini güncellemiş.

Ben Impression aracıma park sensörü ve geri görüş kamerası taktırmak istiyorum ama, İzmir'deki anlaşmalı firma hakkında hiç bilgim yok.

İzmir'de olup, daha önce Ender E. den parça alıp İzmir'de montajını yaptıran oldu mu? Buradaki firmanın işçilik kalitesine güvenebilir miyiz?

Yine mi Ender Elektronik. 

Biraz sanayi işi bir yer, çıraklar falan var asıl ustalar artık pek ilgilenmiyor. Ben tavsiye etmem daha çok Passat alan müteahhit arkadaşların favori mekanı.

Benim Impression'da arka park sensörü ve yağmur sensörü var, kararan ayna ve ön park sensörü yok, konsolda dekor rengi de Life ile aynı, arabalar hep karışık gelmiş. Geri görüş takarken arabanın sağını solunu mıncıklayacaklar, hiç sevmediğim bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

R line golf8 önden bakınca radyatör görünüyor,panjur çok açık olmuş gibi.

Yazın klima açıkken TSi motora hararet yetişmiyor, ondandır. Türkiye'de bir taraf -35 derece bir taraf +50 derece görüyor VW ne yapsın araba hem soğuk iklim ve sıcak iklim arabası.

Artık 1.0 motorlarında kapağını söktüler üst kapak açıkta duruyor.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.