R line golf8 önden bakınca radyatör görünüyor,panjur çok açık olmuş gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VW GOLF 8 ANA KONU (38. sayfa)
-
-
Ben bu uygulamayı anlamıyorum. Senelerdir bir çözüm bulamadılar. Kaput içine boya atılmaksızın astarla gelmişti ilk Mk7 ler. Böyle vida başı boyalı araçlar da çok. Tamam Avrupalı takılmıyor olabilir ama şık değil. Karoser daha düşük seviye olmasına karşın Peugeot'da böyle bir durum yok örneğin. Hem 308 hem 2008 aldık Kasım ayı içerisinde ikisinde de yok bu durum. Mk8'de artık bir çözüm bulmaları lazımdı diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, impression paket golfüm var. App connect ekletmeyi düşünüyorum bayi henüz yapılmıyor dedi. Bilgisi olan var mı? -
bende düşünüyorum. takipteyim.
-
Basit olacak ama bi sorum var. D ile giderken hangi viteste oldugumuzu goremiyor muyuz ? Biraz ayarları kurcaladım S modunda gozukuyor fakat D'de gozukmuyor.
-
Golf life 1.0 ile passat impression arasında kaldım. Passat için rüzgar sesi problemleri hayli fazla olmasına rağmen hiç problem yaşamayan da var. Servisle konuştum. 140 sonrasında çok ciddi rüzgar sesi olduğunu ve bu konunun bir çözümü olmadığını söylediler. Golf için durum nedir ? Rüzgar sesi passat gibi midir yoksa daha mı konforludur bu konuda ? Life paket passat a göre daha donanımlı olacaktır. Ağırlıklı ola rak şehir içinde kullanılacağı için kullanım kolaylığı da önemli.
Son olarak golf için Yunus grisi metalik rengi opsiyonladım. Beyaz da bulunabiliyor, siz hangi rengi önerirsiniz?
Her iki aracı kullanıp objektif şekilde değerlendirme yapabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.
İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimer -- 22 Nisan 2021; 22:43:38 >
Acikcasi 140 km sonrasi bugun herhangi bir d segmenti aracta bile ruzgar sesi gelebiliyor. C200, a4 su an kullandigim g20 hepsinde aynisi gecerli. Tabiki de bahsettigim araclar da passata gore daha hafif bir ruzgar sesi var. Golfun yalitiminin iyi oldugunu biliyorum ama dediginiz kilometreler de sizi anca bir e segmenti rahat ettirir. Bence bu kadar takilmayin yani. Ayrica ikiside bambaska segmentler. Yani passat daha aile araci. Golf de yeni teknolojileri baridiran yepyeni bir c hb. Yani ikisinin de birbirine gore o kadar cok +-leri varki say say bitmez. Zaten bir d segment sedan ile c hb arac karsilastirmak mantiksiz geliyor. Hangisi ihtiyaclarinizi daha cok karsiliyorsa ona bakin. Uzun yolculuklar ve kalabaliksaniz passat derim. Agirlikli sehir ici ve bekarsaniz golf fazlasiyla yeterli olur. Aslinda aile icinde yeterli olur ancak bir yere kadar. Hayirli olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyvallah hocam. Cevabın için teşekkür ederim. Aslında 140km gibi bir hıza ben sadece uzun yolda belli bir süre çıkıyorum. O da yılda 2-3 olur maksimum. Ağırlıklı şehir içi kullanılacak. Bir arkadaş 80den sonra ses alıyor yazdı yani d segment bir araçta imkansız diye düşünüyorum. Toplam 3 kişilik ufak bir aileyiz. Konfor konusunda aslında hangisi ağır basarsa onu almak istiyorum. Motor olarak Passat daha iyi teknolojik olarak golf önde. Büyük ihtimalle passat alacağım gibi gözüküyor. Golf teki teknolojilerden ihtiyacım olan sadece hız sabitleme ve kararan ayna.
Bence de passat daha mantikli bir secim gibi duruyor. Biraz abartmislar. O kadar da degil. Passat yine yalitim konusunda fazlasiyla yeterli. Ayrica rft lastik de yok o da ekstra sesi dusuruyor. Tekrar hayirlisi olsun.
Teşekkür ederim hocam. Ben bu kararsızlıkla bir şey alamayacağım galiba :)
Golf 8 1.0 life aracıma yaklaşınca kapılar açılıyor fakat uzaklaşınca kitlemiyor. Sadece kumandadan kitliyor. Bir ayarı var mı yoksa anahtarsız kitleme özelliği yok mu?
80’den sonra rüzgar sesi alan passatın arka camı hafif açık kalmıştır bence😎
Valla bende anlamadım hocam :)
İyi forumlar
Hali hazırda 2019 model dizel otomatik 30 küsür bin kilometrede golf 7.5 highline aracım var.
Ek olarak sürüş profili, buzzer alarm, cam tavan, app connect , geri görüş kamerası tarzında donanımları mevcut.
Malum, aracımın kilometresi yaşına göre sınırlarda. Bu yüzden keyfi amaçla da olsa aracımı değiştirmek istiyorum. Normalde golf satıp golf almak gibi bir düşüncem yoktu ama aracın r line olanları çok cezbetti.
Şu an 1.6 tdi kullandığım için 1.5 tsi'a geçmek istiyorum ancak 400 üstü rakamlara golf almak çok saçma geliyor.
Şu an gönlümden geçen 1.5 r line ama mantığım 1.0 tsi life ya da style paket diyor.
Sorularıma gelecek olursak;
Life paket için konuşmak gerekirse geçmeme değecek pek bir şey yok gibi sanki, siz ne düşünüyorsunuz?
Çok aşırı ciddi düşündüğüm bir araç değil, dediğim gibi r line olanları gözümü boyadı birazcık.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
-
İkisine aynı anda bakınca başka araba gibi geliyor
-
Bayiye yeni golf’ü ilk incelemeye gittiğimde r-line, style donanımları mevcuttu. Style’a dönüp bakmadım bile. Tercih meselesidir ancak yeni golf’ü albenili yapan tek donanım r-line bana göre. -
Uzun süren bir karar verme süreci sonunda Style paket satın aldım. Son 2 ayda önce yeni 208 gt ye heves etmiştim sonra yarı suv mu alsam diyerek 2008'e kaydım oradan Ateca'ya yöneldim araçları yakından inceledim ettim hiç biri içime sinmedi hepsinde vazgeçiren bir eksik yön bulmuştum bu sırada Golf 8'ler geldi aracı yakından da incelediğimde çok emin bir şekilde aldım. Renk mercan kırmızı. Bayideki diğer renkleri de yakından gördüm lansman sarısı ve kırmızı dışında diğer renkler bence aracı gösterememiş beyaz çok ucuz görünüyor gri de bir değişik tonda çimentoyla boyanmış gibi havalı görünmedi gözüme ama tabiki renk olayı zevk meselesi. Bütçem yetse R-Line olanı almak isterdim o da sırf koltuklardan dolayı olurdu , iç donanımdaki koltuk haricinde bana göre hayati bir farklılık yoktu tabiki dışında daha spor tasarım dokunuşları var yan yana bakınca daha güzel görünmesi doğal hangi aracın en dolusunu özel versiyonunu bir alt paketin yanına koysanız daha ucuz olan söner ama kısıtlı bütçeyle bir çılgınlık yapıp 50 bin TL daha verdirecek kadar da farklı bulmadım açıkçası. Diğer tüm donanımlar %90 style ile aynı. Jantlar sırıtıyor biraz onu da bütçem olduğunda ileride değiştiririm. Hafta içi aracımı teslim almayı umuyorum daha sonra araçla ilgili merak edilen şeyleri cevaplayabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun , iyi günlerde keyif ve sağlıkla kullanın inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: Ronnie061
Bayiye yeni golf’ü ilk incelemeye gittiğimde r-line, style donanımları mevcuttu. Style’a dönüp bakmadım bile. Tercih meselesidir ancak yeni golf’ü albenili yapan tek donanım r-line bana göre.Aklın yolu bir demek ki.
Teşekkür ederim görüşünüz için, 7.5 ve 8 için de konuşmak gerekirse, r line resmen başka bir dünya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X