Şimdi Ara

Vw Golf Su Alma Problemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
19.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    konu eski değil güncel konu yıllarcada güncel kalır... VAG kalitesi...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    En son 2 Şubat 2019'da cevap yazılan konuyu aradan bir yıl gectikten sonra 12 Şubat 2020 tarihinde yazilan bir cevap ile farkettiysem, evet benim nazarimda eski bir konudur bu. Üstelik konu sahibi de sorununu bir yıl önce çözdüğünü beyan etmiş.
  • talhadogdu T kullanıcısına yanıt
    benim gördüğüm en eski mesaj 12 şubat 2020 olunca gerisi detay ama bence sorun hala var...
  • www.sikayetvar.com
    Volkswagen Golf ve Su Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/volkswagen/golf/su

www.sikayetvar.com
    Volkswagen Sunroof ve Tiguan Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/volkswagen/sunroof/tiguan

Suya karşı alerjisi var bu araçların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 14 Şubat 2020; 5:23:16 >

• Konu tekrar hareketlenmiş. Olay şu idi arkadaşlar arka sol tamponun altındaki havalandırma kapağını kenarından sızıyordu su o parçanın etrafında herhangi bir yalıtım vs. yok. O parça azıcık kaysa araç direk su alıyor. O kısımda giren su da kenarlardan arka koltuğa geçiyordu. Bende arka kaplamayı ve arka koltukları komple söküp su tutunca fark ettim. Sanayide 100 tl ye tamponu söktürüp kapağı oturttuk su alması kesildi. Ama ben arabadan soğudum ve temmuz gibi sattım arabayı. İnanın bu olaydan sonra Golf modelinde o kadar soğudum ki golf 8 aklımın ucundan bile geçmez. Şuan 3008 kullanıyorum ve iyi kide değiştirmişim diyorum.
  • Muhtemelen benim araçta da aynı sorun var. Arka koltuğun orta oturak kısmında su lekeleri oluşuyor, bej olduğu için iyice belli oluyor. Önceden farkında olamadan oturan biri şemsiye falan mı koydu da ondan mı oldu falan diyordum, demek ki su almış. Ankara'da bu sorunu çözdüren biri varsa yardımcı olabilir mi?
    Araç 2014 model.
  • 2014 model aracımda var aynı sorun. Sol arka koltukta gideremediğim bir leke vardı. Bundan kaynaklı demek ki. Stepne havuzuda nemli. Sağ koltukta leke yok, soldaki havalandırma zamazingosunda gevşeklik var heralde. Stop lambalarıyla aracın arasında kalan boşluğa silikon sıkmak, oynayan havalandırma panellerinin etrafına silikon sıkarak sabitlemek ve kilidin ordaki su boşaltma hortumunu değiştirmek kesin çözüm sanırım.

Metin Akbabayoutube
    Golf 7 Fabrika Hatası İyi düşünmek lazım..
    https://www.youtube.com/watch?v=fPlcD2KPbuM&feature=youtu.be

Paul Slateryoutube
    Golf Mk7 leak in boot lid fix
    https://www.youtube.com/watch?v=3nLoW3XzNOY&feature=youtu.be

• Bu nasıl iştir arkadaş, etek dolusu para verdiğimiz araçlar (golf su alır, tiguan su alır, qashqai su alır, Egea su alır) böyle sorunlarla sahibini uğraştırmamalı. Bu araçları tasarlarken sözde her iklim koşuluna tabi tutuyorlar yine sözde zibilyon km yol yaptık diyorlar, aldıkları paraları da içleri, vicdanları rahat yiyebiliyorlar.
  • Bu forumda herkes golfe çamur Atar ama parası olsa gider golf alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

Bu forumda herkes golfe çamur Atar ama parası olsa gider golf alır
    Sorun o değil ki, şanzımanı DSG olmasa ben de bir golf almayı düşünürüm, konforuyla, piyasasıyla, güvenliğiyle güzel araba. Bir çok kişinin Golf almaya aday olması, bir gün böyle bir araca sahip olmayı hayal etmesi bu tür sorunları yaşatmasını haklı çıkarmaz. Bu sadece golf için değil, buna benzer herhangi bir probleme neden olan tüm araçlar için geçerli. Dediğim gibi bir etek para verdiğiniz araca hiç bir sorun yaşamadan binmeyi istemek herkesin hakkıdır. Sorun yaşayanın da bunu paylaşması, şikayet etmesi en doğal hakkıdır.

• Su tahliye yeri tıkanmıştır kuru yaraklar en büyük sebebi.
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Aman hocam naptın
  • Her yağmur sonrası cok görüyorum bu durumu. Tam bir kronik arıza. Allahtan benim golfte yok.
  • Golf 7.5 kasalarda yaşanıyor mu bu sorun yoksa giderildi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Aman hocam naptın
    Neden ki hocam ??
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığını bir okusana dikkatlice
  • Bende B7 Passatda 1-2 yere götürmüştüm temizleyip yapmışlardı yağmur yağdığında aynı görüntü oluşuyordu sonra başka bir yere götürdüm 100 liraya elektrikçi giderleri kapatarak sorunu giderdi,iyi bi elektrikçi bulun su alma sorununuz varsa.O günden sonra hiç sorunum olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

Bu forumda herkes golfe çamur Atar ama parası olsa gider golf alır
    Bu da zannediyor ki bi golf para ediyor diğerlerini almak için kola kutusu açma halkası veriyoruz.

Adam diyor ki yağmur yağıyor ve 2 senelik arabam göl oluyor , bu da gelmiş parası olan golf alır diyor. Tey Allah'ım ya
  • 2005 jazz da aynı sorunu yaşadım
    stoplardan geliyor dediler stopları söküp silikon yaptılar nafile
    bu problem nedeniyle 2013 yılında piyasası 25 lira olan aracı 20 liraya bırakmak zorunda kaldım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.