< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbqlqnced -- 19 Ocak 2019; 11:43:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbqlqnced -- 19 Ocak 2019; 11:43:19 > |
80 model arabalar bile su almıyor. Bence arabanın garantisi devam ediyorsa hakkınızı arayınız!
|
İnkar edip kullanıcı hatası diyecekler hatta ileri gidip kapıları camları açık bırakmakla suçlayacaklar çünkü müşteriye karşı tutumları sabit.
İnşallah ben yanılırım size iyi bi izahat yapar özür diler maduriyetinizi giderirler. |
Bu nasıl bir markadır ki yaşatmadığı sorun yok. Her aksamı problemli. Dünyanında parasını alıyolar.
Hayret ediyor insan. |
Bu sorun bir honda'da olacaktı görecektiniz forumdaki şenliği. Her konuda yazarlardı iki yüzlüler.
Tek kelime ile rezillik. Su alma problemi vw araçlarında çok oluyor nedense. |
Bu ıslak kavrama DSG herhalde ondandır, fazla şeetmemek lazım
|
Bugün arkaya detaylı bir şekilde baktım bende stoplardan almis olabilir gibi çünkü o kısımlarin kenarlarında biraz boşluk var gibi. Ayrıca o kısımdan aşağı doğru olan kısımlarda nem vardı biraz.
İnternete bende baktım biraz benzer sıkıntıyı passat ve jetta da karşılaşanlar var özellikle arka kısımdan su alma kısmı. Carsamba götürecegim vw nin kendi servisine eğer en ufak bir ücret talep ederlerse o çakalların eline bırakmam arabayı tadığım başka iyi usata var daha önce vw serviste çalışmış ona götürürüm. Bir dahada vw nin önünden geçmem. Benim için sadece arabanın iyi olması önemli değil markanın malının ne kadar arkasında durduğu önemlidir. Golf u alırken de hiç bir fanatiklik ile almadım arabayı zamanında babam çok araba değiştirdiğinde kartalda audi sine kadar farklı tarzlarda arabalar kullanabildim o yüzden belli bir markaya bağlılığınm yok. Bu arabayida alırken zamanında Leon fr a 76 istediler buna da 73 baktım fiyat o dönem için ideal aldım. Ama böyle bir şey bende kusura bakmayın ama marka itibarını zedeler birde kullanıcı hatası derlerse vw nin önünden geçmem olur biter. |
Konu tekrar hareketlenmiş. Olay şu idi arkadaşlar arka sol tamponun altındaki havalandırma kapağını kenarından sızıyordu su o parçanın etrafında herhangi bir yalıtım vs. yok. O parça azıcık kaysa araç direk su alıyor. O kısımda giren su da kenarlardan arka koltuğa geçiyordu. Bende arka kaplamayı ve arka koltukları komple söküp su tutunca fark ettim. Sanayide 100 tl ye tamponu söktürüp kapağı oturttuk su alması kesildi. Ama ben arabadan soğudum ve temmuz gibi sattım arabayı. İnanın bu olaydan sonra Golf modelinde o kadar soğudum ki golf 8 aklımın ucundan bile geçmez. Şuan 3008 kullanıyorum ve iyi kide değiştirmişim diyorum.
|
yağmur çok ya da az, sel olmadığı müddetçe bir araba su almaz. bu araç muhtemelen tıkalı bir tahliye kanalı sebebiyle su aldı. veya hiç değişen oldu mu arka tarafta? far mesela? farın oralardan su almış olabilir eğer iyi takılmadıysa, ne bileyim contası bişeyi takılmamış olabilir...
|
150lik astra K'ların 10binde 1inde denk gelen segman kırması alınan önlemlerle düzeltilir. Ama milletin ağzında kronik hata lafından geçilmez.
Bu vag araçlarının her gün ayrı bir rezilliği çıkıyor, müşteri hatası deniyor ve yeni duyuyoruz bu türlü türlü hataları. Kullanıcı farkı sadece. VAGcılar fanboy olduğundan arabaya ederinden çok daha fazla para verdiklerinden toz konduramayıp gizliyorlar demek bir şekilde |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 19 Ocak 2019; 13:42:33 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbqlqnced -- 19 Ocak 2019; 22:26:35 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 20 Ocak 2019; 8:56:26 > |
|