Şimdi Ara

VW İZMİR YETKİLİ SERVİS ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmir vw servis önerisine ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozeada -- 16 Ocak 2012; 23:18:45 >

• İkisi de aynı yer :)
  • Merhabalar yetkili olmasini istersen Gaziemirdeki dogus ve alsancaktaki vosmer ( eski adi gönen ) var onlar hakkinda yorumum yok. Ama kastin vw ozel servis ise durum degisir. 4 yildir kullandigim golf 4 umu goturdugum aracin hakkini veren ustalari , ucuz yedek parca ve sanayi sit. Kadar iscilige yaptirdigim bir servisim var. Reklam olmasin diye pm den atayim.
  • yetkili servis olarak gaziemir osmere gittim,ilgi alaka süper,ama parça fiyatları pahalı,o yüzden sadece periyodik bakımı yaptırdım..başka birşey olursa çınarlıda vw alpay özel servis var,oraya giderim..mesala 60 ampe varta akü servisde 330 tl,alpayda 150 tl demişti..
  • Benim aracimi goturdugum serviste Ali Bey'in yazdigi gibi Alpay ozel servis'tir arkadaslar. Mekanik dışı bir işçilige ihtiyacim olmadi yapilan islerinde hepsinden memnunum.
  • İzmirde en kaliteli en güvenilir yer Atasanayideki Oto Sayın arkadaşlar.Naim Usta 25 yıllık almanyadaki servis tecrübesiyle bu işi yapıyor,vw-audi-seat'ta çalıştığına belgeler mevcut.Arkadaşlar şunu söyleyeyim,artık ona gelen müşteriler yağ değişimi bakım için gelmiyorlar,bu basit işleri sıradan ustalara bırakıyorlar,bahsettiğim Naim Ustaya sadece arıza gelmekte ve adamın çözemediği arıza yok.O kadar ün salmış ki ben atasanayi girişinde sordum bu arızayı kim çözebilir diye servis bulamadı dedim.naim usta çözemezse kimse çözemez dediler.Adam zaten bütün parasını malzemeye vermiş göreceksiniz gittiğinizde.bi yazılımlar var aracımın orijinal kilometresini gösterince şoke oldum meğersem 2000kmde olduğunu sandığım arabam 8676km yol gitmiş...dürüst olmak gerekirse biraz pahalı ancak gerçekten kaliteli ve %100 iş yapar kendisi.biraz fazla verin bir daha başınız ağrımasın derim.bu ustanın yanında diğer vw ustaları çırak kalır.ben bilgimi paylaştım sizinle seçim size kalmıştır artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.