Şimdi Ara

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
1
Favori
92.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam 122likler için 43te iyi fiyat 45te.. emin ol.. hatta comfortlineı zorla.. araba bir kere alınıyor... büyük konuşmak istemiyorum ama ben şu an değiştirmek istesem değiştirmek için hiçbir sebebim yok... d sınıfı araçlar içinde bile donanım olarak en zengini.. motor gücü olarakta... yakıt olarakta.. ikinci el olarakta.. servis oalrakta.. vergi olarakta.. çok zengin olmazsam 10 yıl binerim... ama alacağın diğer arabada mutsuz olup satma ihtimalin yüksek.. o yüzden dr.onura söyledim en düşüğünü alacağına astra al diye..
    quote:

Orjinalden alıntı: teaman1977

Bugün Doğuş Oto Ankara'ya gittim. Ordaki eleman Cuma günü %1.5 zam ve ardından Mayıs başında bir daha %1.5 zam geleceğini söyledi.

Bu durumda almayı düşündüğüm VW Jetta 1.4 TSI 122 hp Midline modelinin fiyatı 42490'dan 43774'e çıkıyor.

Eğey Mayıs sonu ciddi bir kampanya yapılmazsa VW alma işini durduracağım.

• quote:

Bugün Doğuş Oto Ankara'ya gittim. Ordaki eleman Cuma günü %1.5 zam ve ardından Mayıs başında bir daha %1.5 zam geleceğini söyledi.

Bu durumda almayı düşündüğüm VW Jetta 1.4 TSI 122 hp Midline modelinin fiyatı 42490'dan 43774'e çıkıyor.

bende pazartesi günü eskihisar vw e gitmiştim banada aynısını söylediler. kampanya durumunu sordum, yaz başlangıcında kampanya pek yapılmadığını kampanyaların yılın son üç ayında olduğunu söylediler
  • vw
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

hocam 122likler için 43te iyi fiyat 45te.. emin ol.. hatta comfortlineı zorla.. araba bir kere alınıyor... büyük konuşmak istemiyorum ama ben şu an değiştirmek istesem değiştirmek için hiçbir sebebim yok... d sınıfı araçlar içinde bile donanım olarak en zengini.. motor gücü olarakta... yakıt olarakta.. ikinci el olarakta.. servis oalrakta.. vergi olarakta.. çok zengin olmazsam 10 yıl binerim... ama alacağın diğer arabada mutsuz olup satma ihtimalin yüksek.. o yüzden dr.onura söyledim en düşüğünü alacağına astra al diye..
    quote:

hocam sonuna kadar haklısın, ama sen birde beni tanısan bana da hak verirsin emin ol. ben öyle bir adamım ki kafaya takınca yapmazsam sonra pişman oluyorum. şimdi astra alırım seninde dediğin gibi, dolu dolu bir araba olur, ama emin ol jetta benim içimde kalır. sonra primeline da olsa bir jetta görürsem bi garip olurum, astrayı satarım diye korkuyorum. daha önceden yaptım. VW polo arıyordum pek uygun bi araba bulamamıştım, corsa aldım 2001. ama polo içimde kaldı ya 4 ay bindikten sonra corsayı sattım, polo aldım. 2002 den beri poloya biniyordum. sorun bende farkındayım.
    iyi ki audileri, bmw leri fazla kafaya takmıyorum yoksa halim yaman olurdu valla

• Genel Forumda "Hiç anidan otomobil aldığınız oldu mu?" sorusunu sordular. Herkes değişik cevap verdi ve % 75'i aniden otomobil alanlar oldu. Ben de imzamdaki aracımı 23 saatte satın aldım. O zaman 49 bin YTL idi ve son 2 zamla bu fiyat metalik boya farkıyla 56 veya 57 bin YTL'ye çıkacak.

T.G.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Genel Forumda "Hiç anidan otomobil aldığınız oldu mu?" sorusunu sordular. Herkes değişik cevap verdi ve % 75'i aniden otomobil alanlar oldu. Ben de imzamdaki aracımı 23 saatte satın aldım. O zaman 49 bin YTL idi ve son 2 zamla bu fiyat metalik boya farkıyla 56 veya 57 bin YTL'ye çıkacak.

T.G.

inanın çok yazık ediyorlar bu zamlar ile ama onlarda haklı aslında euro aldı başını gidiyor. elin almanı amerikalısı bu arabalara yarı fiyatına biniyor. biz burada 2 araba fiyatına bir araba alıyoruz. eskiden otomobil firmalarının amerika yada almanya sitelerini internette dolaşırdım artık dolaşmıyorum o fiyatları görünce moralim bozuluyor.
  • arkadaşlar bir düşünün, VW autostadt ' ın Türkiyede olduğunu. hem yarı fiyatına, hemde istediğin donanımdaki arabayı çat diye alıyorsun. burda alırken; yok efendim stokta var mıydı, o renk kalmamış şundan verelim yada 2 ay bekleyin. adamın alnının derisi çatlıyor valla...
  • astrayla jetta aynı sınıftır kompakt sınıf araçlardır 1.6 102 pslik jetta yerine donanımlı astra almak bence daha mantıklı ama illede vw alacağım diyorsan fsi al
  • quote:

Orjinalden alıntı: range_murat

astrayla jetta aynı sınıftır kompakt sınıf araçlardır 1.6 102 pslik jetta yerine donanımlı astra almak bence daha mantıklı ama illede vw alacağım diyorsan fsi al

aslında jetta astranın sedan modeliyle aynı sınıfta, hatchback araçla içerisinde golf ile astra aynı sınıfta. yada başka bir deyişle jettayı golfün sedanı olarak düşünmek mümkün. astra sedanı pek beğenmedim ama dediğim gibi Hb olarak astranın donanımlı olanını da tercih edebilirim ama henüz karar vermiş değilim. önerileriniz için teşekkürler
  • bencede astra olmazsa civic daha mantıklı
    quote:

astrayla jetta aynı sınıftır kompakt sınıf araçlardır 1.6 102 pslik jetta yerine donanımlı astra almak bence daha mantıklı ama illede vw alacağım diyorsan fsi al
  • civicin en donanımlısı bile bomboş... kararan aynaymış far sensörüymüş.. onlarca elzem şey yok... fiyatıda 42 küsür.. en donanımlısının.. halbuki astrayı 36ya alırsın... hemde cosmoyu...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ventu

bencede astra olmazsa civic daha mantıklı
    quote:

• quote:

civicin en donanımlısı bile bomboş... kararan aynaymış far sensörüymüş.. onlarca elzem şey yok... fiyatıda 42 küsür.. en donanımlısının.. halbuki astrayı 36ya alırsın... hemde cosmoyu...
    quote:

quote:

bende aslında alman arabaları dışında başka bir marka düşünmüyorum. honda kullanan arkadaşlarım var çokda memnunlar arabalarından ama onların araçları accord, civic ile ilk çıktığından beri pek yıldızımız barışmadı, sevemedim ne yalan soliyim.

• jetta 122 hp full paketi 49-40 ytl
    civic 124 hp full paketi 43 lerde

hemen hemen donanım olarak aynılar..........

quote:

civicin en donanımlısı bile bomboş... kararan aynaymış far sensörüymüş.. onlarca elzem şey yok... fiyatıda 42 küsür.. en donanımlısının.. halbuki astrayı 36ya alırsın... hemde cosmoyu...
    quote:

quote:

• aynı değiller... hele birde 122 tsi ile hiç aynı değiller
     VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

quote:

jetta 122 hp full paketi 49-40 ytl
    civic 124 hp full paketi 43 lerde

hemen hemen donanım olarak aynılar..........

quote:

quote:

quote:

• biri 40 bin ytl öbürü 50 ne kadar ekmek okadar köfte .
  • quote:

quote:

quote:

Opel bayisi bana Astra Sedan enjoy spor paketi 35.000 e, cosmo yu da en son 38.500 e bıraktı. Normal fiyatları enjoy 36, cosmo 40. Bayi adı vermek istemiyorum. Bağlayıcı olmasın diye. Aldığımız fiyatları yazalım gerekirse özelden ulaşıp, daha ucuz olması durumunda bayi adı alabiliriz. Selamlar...

• quote:

biri 40 bin ytl öbürü 50 ne kadar ekmek okadar köfte .

biri 48 biri 43 ama sadece edl eder 2000 ytl.. 1000 ytlde lastik basınç kontrol sistemi.. 2000 ytlde bağımsız çekiş.. 1000 ytlde çift bölgeli klima... 1000 ytlde yokuş kalkış desteği... 500 ytlde kaldırıma otomatyik dönen aynalar(geri vitese takınca) e tavan halandırmalarda tutar.. birde arka havalandırmalar... e tabii şifreli bijonlar... birde cama entegre anten... e tabii çift yol bilgisayarını unutmayalım... kaç yaptı ben sayamadım? daha saymadığım onlarca kalem şey var... onlarıda yazıyımmı tekrar.. tabloya bak....

mehmetba..

astracosmo için yarın fiyat alırım...

• haklısın

quote:

quote:

biri 48 biri 43 ama sadece edl eder 2000 ytl.. 1000 ytlde lastik basınç kontrol sistemi.. 2000 ytlde bağımsız çekiş.. 1000 ytlde çift bölgeli klima... 1000 ytlde yokuş kalkış desteği... 500 ytlde kaldırıma otomatyik dönen aynalar(geri vitese takınca) e tavan halandırmalarda tutar.. birde arka havalandırmalar... e tabii şifreli bijonlar... birde cama entegre anten... e tabii çift yol bilgisayarını unutmayalım... kaç yaptı ben sayamadım? daha saymadığım onlarca kalem şey var... onlarıda yazıyımmı tekrar.. tabloya bak....

mehmetba..

• quote:

quote:

mehmetba..

astra cosmo için yarın fiyat alacağınız zaman, size zahmet birde astra 1.6 düz 115hp manuel olan aracın enjoy spor paketli olanını da sorun.
    teşekkürler şimdiden

• Hocam, bende vw jetta almayı düşünüyordum. Sonunda kesin karar verdim. Bence aklını fazla bulandırmadan Jetta nı al vw nin keyfini sürmeye başla. Gerçekten süper bir araba. Ben senden farklı olarak, sıfır değil de çok az kullanılmış FSI midline almayı düşünüyorum. Çünkü fsi daha az yakıyor ve midline daha donanımlı... Tabi sıfırın verdiği keyifte daha farklı olur. Almandan şaşma...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.