Şimdi Ara

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
255
Cevap
1
Favori
92.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf te de bazen beyaz renge rastlıyorum ve çok hoşuma gidiyor. Özellikle uyumlu bir jant kombinasyonu ile harika görünüyor. Eminim bu jetta için de geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teaman1977

Bence siyah almayin, fazla resmi hava katiyor. Onun disinda ek metalik ucret odeyecekseniz metalik gri veya grafit mavisi, odemeyecekseniz kampanella beyazi.

valla 1000 küsür lira metalik renge ek ücret ödeyecek durumda değilim pek onun için opak istiyorum. biraz mecburiyetten. metalik renkler arasında grafit mavisini çok beğeniyorum ama dediğim gibi. campanella beyazı iyi bir tercih gibi, ama beni rahatsız eden sadece bir nokta var fotoda işaretledim. arka tamponun altındaki siyah kısım campanella beyazında biraz fazla mı sırıtıyor ne?? sizce ??

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

• Bence siyah 10 numara, arabanın ağırlığını iyice ortaya koyuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal4209

Bence siyah 10 numara, arabanın ağırlığını iyice ortaya koyuyor...

gerçektende abartılıyor mu acaba. cidden siyah arabalar yazın çok mu fazla ısınıyorlar. yani mutlaka açık renkli olanlara göre biraz daha ısınacaklardır ancak bu çok fazla farkedilir bir düzeyde mi?, yada güneş ışınlarını daha fazla absorbe ettikleri için boya ömrü belkide daha kısa olacaktır?
    şimdiye kadar siyah araç hiç kullanmadım, fikirlerinizi alabilirmiyim ??
  • Gercekten guzel bir noktaya parmak bastiniz. Beyaz aracin altinda siyah bolge siritmis.

O zaman renk farkini odeyip grafit mavisi almak lazim.

quote:

Orjinalden alıntı: dr_onur

quote:

Bence siyah almayin, fazla resmi hava katiyor. Onun disinda ek metalik ucret odeyecekseniz metalik gri veya grafit mavisi, odemeyecekseniz kampanella beyazi.

valla 1000 küsür lira metalik renge ek ücret ödeyecek durumda değilim pek onun için opak istiyorum. biraz mecburiyetten. metalik renkler arasında grafit mavisini çok beğeniyorum ama dediğim gibi. campanella beyazı iyi bir tercih gibi, ama beni rahatsız eden sadece bir nokta var fotoda işaretledim. arka tamponun altındaki siyah kısım campanella beyazında biraz fazla mı sırıtıyor ne?? sizce ??

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

• dr_onur

bak kızıyorum ama dalmışsın yine astra diye
    al da şöyle keyifle yorumlarını dinleyelim.
    inşallah memnun kalırsın
  • quote:

Gercekten guzel bir noktaya parmak bastiniz. Beyaz aracin altinda siyah bolge siritmis.

O zaman renk farkini odeyip grafit mavisi almak lazim.

quote:

quote:

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

bildiğim kadarıyla grafit mavisi olan modellerde de bu bölüm yine siyah, ancak araba koyu renk olduğu için bu kadar belli olmuyor. benim siyah rengi düşünmemdeki bir sebep te bu siyah bölümün gövdenin esas rengiyle uyumlu olmasıydı. zaten jettada yan kapı çıtası gibi bişey olmadığı için ve aynalarda gövde rengi olarak standart olduğu için aracın tüm renk uyumunu bozan kısım sadece burası, ancak şunuda söylemek gerekir siyah cam filmi ile bu gövde rengi, bir de çok abartı olmayan daha önce fotoğrafını koyduğum jant ile araba çok şık olur gibi...

• Daha önceleri metalik Lacivert ve metalik açık gri araba(ikiside jetta değil) kullanmış biri olarak bence aradaki fark hissedilir düzeyde olmakla beraber açık gri arabanın içi de oldukça ısınıyor. Ancak ısıdan daha önemlisi (zira klima hemen serinletiyor) koyu renkli araba kiri hemen belli ediyor..
    Bence siyah hemen her arabaya en çok yakışan renktir ama bakımı zor ...

Hayırlı olsun aracınız...

quote:

gerçektende abartılıyor mu acaba. cidden siyah arabalar yazın çok mu fazla ısınıyorlar. yani mutlaka açık renkli olanlara göre biraz daha ısınacaklardır ancak bu çok fazla farkedilir bir düzeyde mi?, yada güneş ışınlarını daha fazla absorbe ettikleri için boya ömrü belkide daha kısa olacaktır?

• quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

dr_onur

bak kızıyorum ama dalmışsın yine astra diye
    al da şöyle keyifle yorumlarını dinleyelim.
    inşallah memnun kalırsın

yok valla astra falan ..unttum ben onu ya alacamda çok saçma sapan bi borcum var onun bitmesini bekliyorum, az bişicik kaldı. malum kredi çekcem zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ncrdbl

Daha önceleri metalik Lacivert ve metalik açık gri araba(ikiside jetta değil) kullanmış biri olarak bence aradaki fark hissedilir düzeyde olmakla beraber açık gri arabanın içi de oldukça ısınıyor. Ancak ısıdan daha önemlisi (zira klima hemen serinletiyor) koyu renkli araba kiri hemen belli ediyor..
    Bence siyah hemen her arabaya en çok yakışan renktir ama bakımı zor ...

Hayırlı olsun aracınız...

quote:

haklısınız ısı bencede çok fazla farkedecek bir durum değil. ama bunun için bir deney yapacam, yanyana parketmiş iki tane birisi siyah birisi beyaz olan (arkadaşlarımın arabaları ikiside polo) arabalara güneşli bir günde içlerine aynı konumlara ve araçların aynı yerlerin termometre bırakacam sonra yarım saat bekleyecem. bakalım kaç derece fark olacak.
    benim bu renk kararsızlığım sanırım arabayı alana kadar sürecek ve bayiye gidince ellerinde hangisi varsa onu alıp çıkacam, ikiside varsa heralde yazı tura ataım :) her iki renginde kendine göre avantajları ve dezavantajları var...

• Sayın Dr. Onur.

Resim siyah olsa da beyaz ve siyah arasında tercih yapmam gerekirse şahsen beyaz alırdım. Beyaz hem üniform bir renk (her fona uyuyor), satışı daha kolay, güneş ışığını geri yansıtıyor ve piyasada beyazın üstünlüğü siyahtan çok daha fazla. Tampondaki siyah kısım aracın altından emilen hava ve beraberinde gelen toz ve taş parçaları ile çamurlu suyun ventüri (hava boğazı) etkisi sebebi ile araca yapışıp kalmasından dolayı siyah seçilmiştir. Birçok otomobilde bulabilirsiniz. Herhangi bir rahatsızlık yaratmaması gerektiği gibi teknik olarak gerekli bir tasarım şartıdır.

Kullanılmış ve 1.6 102 HP alırsanız da bence LPG takınız. Çok isabeti ve iktisatlı olacaktır. Neticede 8 valfli o motor VW'nin bu kasaları için başlangıç motorudur.

Selamlar,

Taner Göde
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Sayın Dr. Onur.

Resim siyah olsa da beyaz ve siyah arasında tercih yapmam gerekirse şahsen beyaz alırdım. Beyaz hem üniform bir renk (her fona uyuyor), satışı daha kolay, güneş ışığını geri yansıtıyor ve piyasada beyazın üstünlüğü siyahtan çok daha fazla. Tampondaki siyah kısım aracın altından emilen hava ve beraberinde gelen toz ve taş parçaları ile çamurlu suyun ventüri (hava boğazı) etkisi sebebi ile araca yapışıp kalmasından dolayı siyah seçilmiştir. Birçok otomobilde bulabilirsiniz. Herhangi bir rahatsızlık yaratmaması gerektiği gibi teknik olarak gerekli bir tasarım şartıdır.

Kullanılmış ve 1.6 102 HP alırsanız da bence LPG takınız. Çok isabeti ve iktisatlı olacaktır. Neticede 8 valfli o motor VW'nin bu kasaları için başlangıç motorudur.

Selamlar,

Taner Göde

herkes saolsun düşüncelerini benimle paylaşıyor, yardımcı olmaya çalışıyor, birbirimizden yeni bilgiler alıyoruz ve kendimizce en doğru yolu bulmaya çalışıyoruz, ama sizin bu teknik açıklamalarınız çok farklı.(forumdaki diğer mesajlarınızı da takip etmekteyim, özellikle tsi motorlar için olan resimli açıklamalar çok şıktı)
    aracı 0 alıp, garanti süresi dolduktan sonra lpg taktırmayı düşünüyorum, zaten araştırmıştım VW in sıralı sisteme en uygun olan motoru buymuş sanırım. 0 alıp hemen lpg taktırırsam sadece motor garanti dışına çıkıyormuş elektrik aksamının garantisi devam ediyormuş, ama biraz riskli bir davranış olur heralde...
    teşekkürler taner bey, saygılar.

• gecenin bu saatinde garip bi soru daha geldi aklıma, resimde işaretli olan şey ne acaba??

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER
  • O resimdeki şey far yıkama sistemi.Tabi bu highline modelinde var sanırım.Diğer modellerde Fake...

Hepinize bir bilgi daha vereyim.B sütünü en sağlam olan araç Jettadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24™

O resimdeki şey far yıkama sistemi.Tabi bu highline modelinde var sanırım.Diğer modellerde Fake...

Hepinize bir bilgi daha vereyim.B sütünü en sağlam olan araç Jettadır...

teşekkür ederim fake de olsa güzel durmuş aslında. b sutunu olayını bilmiyordum sağolun.
  • en güzel renk bu, bence tabii
     VW JETTA İÇİN TAVSİYELER
  • emir büyük yerdense bu renkleri alacaksın

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: capt

uzun sure bineceksen 0 opel vectra 1.6 comfort al, hem jettadan daha donanimli hem daha ust sinif bir arac. fiyati 40 civari

hocam haklısın da vectra alırsam boşanma sebebim olabilir, baskı var üstümde jetta jetta diye emir büyük yerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 25 Nisan 2008; 9:54:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

emir büyük yerdense bu renkleri alacaksın

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: capt

uzun sure bineceksen 0 opel vectra 1.6 comfort al, hem jettadan daha donanimli hem daha ust sinif bir arac. fiyati 40 civari

hocam haklısın da vectra alırsam boşanma sebebim olabilir, baskı var üstümde jetta jetta diye emir büyük yerden

hocam kaldır bu mesajı,çok tehlikeli valla, bir gören olur. sonra hakikaten bunlardan almak zorunda kalırım...

• quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=22811085
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=22811202

hocam dur yaw,, yapma gözünü seviyim. bu forum çok tehlikeli olmya başladı valla...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.