Şimdi Ara

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
255
Cevap
1
Favori
92.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

en güzel renk bu, bence tabii
     VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

bu renkte çok güzel haklısınız. ama siyah yada campanella beyazı düşünüyorum. kırmızı en çok ferrariye yakışıyor.

• VW fiyat listesi güncellenmekteymişşşşşşş....

• 8v ve 16v olayları askıda kalmış.

8v yüksek devir çeviremediği için aynı hacimdeki 16v motorlara göre biraz az torklu ve az güçlüdür, bunun yanında düşük devirlerde daha canlıdır.

tekrar söylüyorum, şehir içinde sizi mutlu eder, uzun yolda da üzmez. bakımı kolay, lpg'ye uygun.

siz beyaz primeline 102 bg alın, filmi de çok koyu seçmeyin çünkü tezat oluştuğundan bence çok güzel durmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

8v ve 16v olayları askıda kalmış.

8v yüksek devir çeviremediği için aynı hacimdeki 16v motorlara göre biraz az torklu ve az güçlüdür, bunun yanında düşük devirlerde daha canlıdır.

tekrar söylüyorum, şehir içinde sizi mutlu eder, uzun yolda da üzmez. bakımı kolay, lpg'ye uygun.

siz beyaz primeline 102 bg alın, filmi de çok koyu seçmeyin çünkü tezat oluştuğundan bence çok güzel durmuyor.

.....şehir içinde sizi mutlu eder, uzun yolda da üzmez...... benim istediğimde bu zaten. ben otobanda dahi 120 yi geçmem zaten. filmi çok koyu tonda seçmeyecem orta tonda bir film olacak. camlarda film olunca aracın muayenelerinde problem çıkıyormuş diye duydum ama tam bilmiyorum. bilen birisi acıklayabilir mi acaba??

• ruhsata işletme durumu var galiba, yaptırmadığım için bilmiyorum detayını.

ama ön cama sakın yaptırmayın.
    koyu renk seçmeyin.
  • quote:

ruhsata işletme durumu var galiba, yaptırmadığım için bilmiyorum detayını.

koyu renk seçmeyin.

ön cama değil zaten yanlara ve arka cama düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_onur

quote:

ruhsata işletme durumu var galiba, yaptırmadığım için bilmiyorum detayını.

koyu renk seçmeyin.

ön cama değil zaten yanlara ve arka cama düşünüyorum.

ruhsat meselesi nasıl acaba merak ettim. tesekkürler
  • ruhsata işletme sadece araba renkli cam ile doğarsa fabrikada o zaman oluyo yoksa ben kimsenin sonradan gidip de cam filmini ruhsata işlettirdigini veya kolayca işlettirecegini de sanmam. bu arada benm astramda war cam filmi ve baya koyu hiç bi polis laf etmedi daha ama arabayı potansiyel suçlu görüp ceviriyolar genelde içerisi tam görünmedigi için... tavsiyem işini bilien birine yaptır ki sonrada üzülme... ve cok koyu olmasın cam filmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 25 Nisan 2008; 17:56:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

ruhsata işletme sadece araba renkli cam ile doğarsa fabrikada o zaman oluyo yoksa ben kimsenin sonradan gidip de cam filmini ruhsata işlettirdigini veya kolayca işlettirecegini de sanmam. bu arada benm astramda war cam filmi ve baya koyu hiç bi polis laf etmedi daha ama arabayı potansiyel suçlu görüp ceviriyolar genelde içerisi tam görünmedigi için... tavsiyem işini bilien birine yaptır ki sonrada üzülme... ve cok koyu olmasın cam filmi..

valla açıkcası bende kimsenin; yok ben cam filmi yaptırdım,, gideyim emniyete işleteyim ruhsata dediğini görmedim.benim seçeceğim ton çok koyu olmayacak zaten aracın içi görünecek şekilde orta koyulukta bi film düşünüyorum. cam filmini ziebart yada autokinge yaptırmayı düşünüyorum, hem daha uzun ömürlü olsun hemde kaliteli bişey olsun istiyorum.

• bence de yaptırmışken tanınmış kalitesi belli biyerde yaptırmak da yarar var. ben kozyatatagında ufak bi yerde yaptırmstım indirimli olarak 150ytlye seyrantepede de aynı fiyat. vw servisindeki 400 gibi bi miktar.
  • quote:

bence de yaptırmışken tanınmış kalitesi belli biyerde yaptırmak da yarar var. ben kozyatatagında ufak bi yerde yaptırmstım indirimli olarak 150ytlye seyrantepede de aynı fiyat. vw servisindeki 400 gibi bi miktar.

servislerde cam filmi yapıyor mu??
  • quote:

quote:

bence de yaptırmışken tanınmış kalitesi belli biyerde yaptırmak da yarar var. ben kozyatatagında ufak bi yerde yaptırmstım indirimli olarak 150ytlye seyrantepede de aynı fiyat. vw servisindeki 400 gibi bi miktar.

maslak dogus servisi Solar diye bi markayla anlaşmış onlara yaptırıyolar..
  • quote:

quote:

quote:

maslak dogus servisi Solar diye bi markayla anlaşmış onlara yaptırıyolar..

sağolun, teşekkürler...
  • jettanin siyah sedef diye bir rengi var, oldukca guzel
  • haklısınız güzel bir renk, ben daha çok grafit maviyi seviyorum ancak opak renk almayı düşünüyorum. öneriniz için teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: capt

jettanin siyah sedef diye bir rengi var, oldukca guzel
  • vazgeçtim arkadaşlar tez zamanda bundan alacam... :P

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER
  • 1.6 102hp seni hiç bir zaman üzmeyecektir bendede bir zamanlar comfortline refleks gümüş 1.6vardı araçtan mennundum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

1.6 102hp seni hiç bir zaman üzmeyecektir bendede bir zamanlar comfortline refleks gümüş 1.6vardı araçtan mennundum...

bende sizin fikrinize katılıyorum sonuçta beklentilerim belli. teşekkür ederim katılımınız için.
  • arkadaşlar bir sorum daha olcak, resimdeki işaretli yeri değiştirerek araca sis farı eklenebileceği yönünde rivayetler var. hemde aynı orjinali gibi oluyomuş ( her markaya göre satılan orjinalin birebir aynısı kitler mevcut diyorlar) hemde bağlantılarıda orjinal sis farı düğmesine yapılıyomuş... bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba??

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER
  • quote:

arkadaşlar bir sorum daha olcak, resimdeki işaretli yeri değiştirerek araca sis farı eklenebileceği yönünde rivayetler var. hemde aynı orjinali gibi oluyomuş ( her markaya göre satılan orjinalin birebir aynısı kitler mevcut diyorlar) hemde bağlantılarıda orjinal sis farı düğmesine yapılıyomuş... bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba??

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

sanırım kimsenin bu konu hakkında fikri yok ???

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.