Şimdi Ara

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
1
Favori
92.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • astra sedan cosmo 1.6 115hp metalik manuel vites 37200 filo indirimi ilşe birlikte 36100
    astra sedan enjoy spor paket 1.6 115hp metalik manuel vites 33800-filo indirimi yok

bir konuda uyarmak istiyorum... bu fiyatı gedizlerden aldım.. ellerinde varsa eğer kaçırma derim... çünkü bu araç şu an stoklarda yok.. gelecek var (cosmo için) 1 ay sonrada ciddi bir zam gelecekmiş.... benden söylemesi... hatta biraz daha bile indirebilirler.. bana gelin görüşelim dediler... ok ben sizi ararım dedim kapattım... 0216-6413333
    quote:

Orjinalden alıntı: dr_onur

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

quote:

Orjinalden alıntı: Ventu

biri 40 bin ytl öbürü 50 ne kadar ekmek okadar köfte .

biri 48 biri 43 ama sadece edl eder 2000 ytl.. 1000 ytlde lastik basınç kontrol sistemi.. 2000 ytlde bağımsız çekiş.. 1000 ytlde çift bölgeli klima... 1000 ytlde yokuş kalkış desteği... 500 ytlde kaldırıma otomatyik dönen aynalar(geri vitese takınca) e tavan halandırmalarda tutar.. birde arka havalandırmalar... e tabii şifreli bijonlar... birde cama entegre anten... e tabii çift yol bilgisayarını unutmayalım... kaç yaptı ben sayamadım? daha saymadığım onlarca kalem şey var... onlarıda yazıyımmı tekrar.. tabloya bak....

mehmetba..

astracosmo için yarın fiyat alırım...

astra cosmo için yarın fiyat alacağınız zaman, size zahmet birde astra 1.6 düz 115hp manuel olan aracın enjoy spor paketli olanını da sorun.
    teşekkürler şimdiden

• yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. vergi levhası indiriminde ruhsat da vergi levhası adına düzenleniyor.aksi takdirde indirim yapmıyorlar.
    quote:

herhangi bir şirket ismi verirsiniz 1000 ytl küsür filo indirimi yapıyorlar.. bakkal bile olur... muhakkak isteyin o indirimi... ruhsatta sadece sizin isminiz yazıyor...
    quote:

quote:

en düşük donanımla en düşük motoru alacaksan bence 2 kere düşün derim.... metalik boya dahil 36600e gelicek... hocam arabada neredeyse hiçbirşey olacak.. benim fikrim astra sedan cosmo alman.. 38 yazıyor fiyat listesinde ama metalik boya dahil 37ye alırsın.. hatta şirket ismi olsa onu versen filo indirimide yaptırırsın.. araç yine senin üstüne kayıtlı oluyor.. sen maliyeden şirkete kayıt yaptır yada yaptırma hiç önemli değil.. adamlar her türlü indirim olasılığını değerlendiriyorlar... o fiyata dolu bir astra almak daha mantıklı... dizel olmasın sakın... ben çok çektim... onun dışında astralar iyidir... kalite olarak elbette jettadan iyi değil.. mesela motor kaputunu kapat çat diye ses gelir.. bizde küt diye ses gelir.. bir dezavantajıda geri manevralarda arka görüş kötü.. uzun boyluysan kurtarırsın.. ben göremedim birşey
    nacizane tavsiyem... arada donanım ve motor olarak çok farklar astrayla... kalitede jetta avantajı... tsi almıyorsan astra al...

dediğiniz gibi, dizel astra kullananlardan özellikle şikayetler geliyor. aslında cuma günü gelecek olan zamdan sonra VW biraz daha cazibesini kaybediyor ama jettanın daha büyük olması ve sizinde değindiğiniz aradaki ufak farklar sanırım bana jetta aldıracak gibi. mayıs ayının sonunda zaten ben yeni araç almayı düşünüyorum, o zamana kadar da eminim VW ikinci bir zam daha yer hatta üçüncü zammı bile görebiliriz. astra zaten benim aklımın köşesinde hep duruyor ama öncelikle tercihimi jettadan yana kullanmak niyetindeyim.
    filo satışları hakkında bilgi sahibi değilim, şirket ismi falan da bende yok (devlet memuruyum) bu işlemler nasıldır pek bilmiyorum, bu konuyu biraz daha açıklarsanız sevinirim.
    önerileriniz için teşekkürler.

• ben eczane adına aldım astramı... hiçbirşey istemediler.... tamam ben masraftan düşeyim diye eczane adına kayıt yaptırdım maliyeye ama ruhsatta sadece isimim yazıyordu.. eczaneler şahıs şirketi oluyor.. tek ortaklı belki ondandır... bakkallarda öyle değilmi? bence olur
    quote:

Orjinalden alıntı: TLGKOC

yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. vergi levhası indiriminde ruhsat da vergi levhası adına düzenleniyor.aksi takdirde indirim yapmıyorlar.
    quote:

herhangi bir şirket ismi verirsiniz 1000 ytl küsür filo indirimi yapıyorlar.. bakkal bile olur... muhakkak isteyin o indirimi... ruhsatta sadece sizin isminiz yazıyor...
    quote:

quote:

en düşük donanımla en düşük motoru alacaksan bence 2 kere düşün derim.... metalik boya dahil 36600e gelicek... hocam arabada neredeyse hiçbirşey olacak.. benim fikrim astra sedan cosmo alman.. 38 yazıyor fiyat listesinde ama metalik boya dahil 37ye alırsın.. hatta şirket ismi olsa onu versen filo indirimide yaptırırsın.. araç yine senin üstüne kayıtlı oluyor.. sen maliyeden şirkete kayıt yaptır yada yaptırma hiç önemli değil.. adamlar her türlü indirim olasılığını değerlendiriyorlar... o fiyata dolu bir astra almak daha mantıklı... dizel olmasın sakın... ben çok çektim... onun dışında astralar iyidir... kalite olarak elbette jettadan iyi değil.. mesela motor kaputunu kapat çat diye ses gelir.. bizde küt diye ses gelir.. bir dezavantajıda geri manevralarda arka görüş kötü.. uzun boyluysan kurtarırsın.. ben göremedim birşey
    nacizane tavsiyem... arada donanım ve motor olarak çok farklar astrayla... kalitede jetta avantajı... tsi almıyorsan astra al...

dediğiniz gibi, dizel astra kullananlardan özellikle şikayetler geliyor. aslında cuma günü gelecek olan zamdan sonra VW biraz daha cazibesini kaybediyor ama jettanın daha büyük olması ve sizinde değindiğiniz aradaki ufak farklar sanırım bana jetta aldıracak gibi. mayıs ayının sonunda zaten ben yeni araç almayı düşünüyorum, o zamana kadar da eminim VW ikinci bir zam daha yer hatta üçüncü zammı bile görebiliriz. astra zaten benim aklımın köşesinde hep duruyor ama öncelikle tercihimi jettadan yana kullanmak niyetindeyim.
    filo satışları hakkında bilgi sahibi değilim, şirket ismi falan da bende yok (devlet memuruyum) bu işlemler nasıldır pek bilmiyorum, bu konuyu biraz daha açıklarsanız sevinirim.

• Vergi Levhası ile ilgili olarak ben de şahıs şirketiyim ve geçen sene 3 adet SEAT Cordoba 1.4 TDI 80 HP alıyorduk tanesi 27 bin YTL'ye, benim vergi levham yetiyordu (filo indiriminden faydalanmak için), daha sonra başka bir şirket adına aldık ama oluyordu yani.
  • sonuçta adamlar satalım diye uğraşıyorlar.... vw satmayalım diye uğraşır onuda belirteyim.. fiyat neyse odur... ister al ister alma... ama opelde zorlarsan şartları koparabilirsin... kopartamasan bile filo indirimsiz fiyatı bile iyi... benden demesi... tekrar söyliyim vwdeki kaliteyi arama.. ben kapılara takılmıştım.. sanki incecik bir saçmış gibi kapanıyordu.. vwde tok bir ses...
  • quote:

sonuçta adamlar satalım diye uğraşıyorlar.... vw satmayalım diye uğraşır onuda belirteyim.. fiyat neyse odur... ister al ister alma... ama opelde zorlarsan şartları koparabilirsin... kopartamasan bile filo indirimsiz fiyatı bile iyi... benden demesi... tekrar söyliyim vwdeki kaliteyi arama.. ben kapılara takılmıştım.. sanki incecik bir saçmış gibi kapanıyordu.. vwde tok bir ses...

hani mercedeslerde vardır ya en eski kasası bile olsa kapılar kapannca lönk dye bi ses gelir. jetta'da da aynı tok sesi bende farkettim. astradan biraz daha sağlam geldi bana.
  • astra fiyatları için teşekkür ederim.
  • 115beygirlik bi astra sedandan pek memnun kalcagınızı sanmam performans olarak. TSI 122hplik jetta 0-100 = 9.8 sn, 1308kg ve yakıt tüketimi 6.4lt(karma). jetta 1.6 102hp 0-100=12.2 sn, 1268kg ve yakıt tüketimi 7.4lt(karma) --- astra sedan 115hp 0-100=11.7 sn, 1231kg, yakıt tüketimi 6.6lt(karma). Jettanın motoru sehir içine daha uygun bi motor astranın motoruna göre cunku alt devirlerde cok canlı 1.6 102hp 8Vlik motor.( TSIyi saöylemiyorum bile )
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

115beygirlik bi astra sedandan pek memnun kalcagınızı sanmam performans olarak. TSI 122hplik jetta 0-100 = 9.8 sn, 1308kg ve yakıt tüketimi 6.4lt(karma). jetta 1.6 102hp 0-100=12.2 sn, 1268kg ve yakıt tüketimi 7.4lt(karma) --- astra sedan 115hp 0-100=11.7 sn, 1231kg, yakıt tüketimi 6.6lt(karma). Jettanın motoru sehir içine daha uygun bi motor astranın motoruna göre cunku alt devirlerde cok canlı 1.6 102hp 8Vlik motor.( TSIyi saöylemiyorum bile )

gerçekten çok güzel bir değerlendirme yapmışsınız, bende aynı şeyi farketmiştim ama bir türlü adını koyamıyordum. sizinle aynı fikirleri paylaşıyorum, teşekkür ederim.

• uzun sure bineceksen 0 opel vectra 1.6 comfort al, hem jettadan daha donanimli hem daha ust sinif bir arac. fiyati 40 civari
  • quote:

Orjinalden alıntı: capt

uzun sure bineceksen 0 opel vectra 1.6 comfort al, hem jettadan daha donanimli hem daha ust sinif bir arac. fiyati 40 civari

hocam haklısın da vectra alırsam boşanma sebebim olabilir, baskı var üstümde jetta jetta diye emir büyük yerden
  • Boşuna tartışılıyor. Şimdiden hayırlı olsun.

quote:

quote:

uzun sure bineceksen 0 opel vectra 1.6 comfort al, hem jettadan daha donanimli hem daha ust sinif bir arac. fiyati 40 civari

hocam haklısın da vectra alırsam boşanma sebebim olabilir, baskı var üstümde jetta jetta diye emir büyük yerden

• quote:

quote:

Rica ederim. Al jettanı bak keyfine derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Boşuna tartışılıyor. Şimdiden hayırlı olsun.

quote:

quote:

eyvallah, teşekkür ederim..

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Al jettanı bak keyfine derim ben

teşekkürler, sağolun. ama yinede jetta hakkında yeni duyumlarınız olursa, yeni fikirleriniz olursa önerilerinizi dörtgözle bekliyorum. şimdiden sağolun.

• Jetta'ya "hayırlı olsun" dedik mi Sn. Dr. Onur ?

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Jetta'ya "hayırlı olsun" dedik mi Sn. Dr. Onur ?

VW JETTA İÇİN TAVSİYELER

taner bey henüz diyemedik daha aracı almadım ama, şimdiden teşekkür ederim..
    hazır sizi burada yakalamışken birkaç soru sorayım :)
    ben opak siyah yada opak beyaz krem gibi garip bi renk var ikisi arasında kaldım, aslında siyah istiyordum ama kime sorsam bakımı çok zor, çizilirse çok blli eder, yazın çok yanıyor araba... falan dediler bana. siz teknik açıdan çok faydalı bilgiler verdiniz şimdiye kadar, bu konu hakkındaki görüşünüz nedir acaba?

• Renk konusunda ben de fikrimi söylemek isterim sakıncası olmazsa.. Kesinlikle herkese önerdigim gibi opak alcaksanız eger Beyaz rengi öneririm bi de üstüne cam filmi yaptınız mı o gercekten muhteşem olur
    ama krem tarzı bi rengi war jetta'nın o da cok şık duruyo gercekten...
  • Bence siyah almayin, fazla resmi hava katiyor. Onun disinda ek metalik ucret odeyecekseniz metalik gri veya grafit mavisi, odemeyecekseniz kampanella beyazi.
  • quote:

Renk konusunda ben de fikrimi söylemek isterim sakıncası olmazsa.. Kesinlikle herkese önerdigim gibi opak alcaksanız eger Beyaz rengi öneririm bi de üstüne cam filmi yaptınız mı o gercekten muhteşem olur
    ama krem tarzı bi rengi war jetta'nın o da cok şık duruyo gercekten...

ne demek tabiki fikrinizi soyleyebilirsiniz, memnun olurum. yanlış anlaşılmasın lütfen taner bey o an forumdaydı bende onu görünce yazısına ithafen bi sorayım dedim soru sadece taner beye yönelik değildi. zaten jettanın beyaz olan tek rengi krem tarzı olan campanella beyazı böyle bi kırık beyaz gibi bi renk tem bembeyaz değil, hoş bi renk aslında bende beğendim . zaten aldığım araca ziebart ta yada autoking de iyi bi cam filmi yaptırmayı düşünüyorum.
    şahsi kanaatim büyük arabalara beyaz renk daha fazla yakışıyor sanki.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.