Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
650.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel araç, iyi fiyat. Hayırlı satışlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralosman

Üstadlar;
    2010 model 1,4 TSI 122 Hp yalnızca 30.000 Km'de kazasız ve orjinal aracımı satıyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-30.000-km-de-100-orjinal-sahibinden-191079429/detay
    542 819 55 48
    Selamlar...

Aracınız çok güzel görünüyor lacivert bir başka durmuş Jettada. Bende aynı aracın 1.6 TDI modelini kullanıyorum umarım başka bir araç almak için satmıyorsunuzdur bu aracı.

Fiyat olarak sanki fazlaca fedakarlık yapmış gibisiniz. 51 bin tl altına düşürülmemesi gereken bir araç bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 10 Aralık 2014; 23:06:15 >

• Gökhan And Jetta kullanıcısına yanıt
    Başka bir araç almak için satmıyorum. Çünkü zaten aldım. Yenisi A4 2,0 TDI. Ancak bu araç gerçekten çok güzel. Ayrılmak zor olacak. Bu araçta A4'te olmayan bir kaç şey var. Kullanıma dönük şeyler. Mesela Jetta'da direksiyon yanındaki eşya gözü, ön koltuklar altındaki eşya bölmeleri, tavanın biraz daha yüksek ve ferah olması gibi.
    Fiyatın 51.000 TL'den az olmaması gerektiği konusunda ciddi misiniz? Ben aracı satışa koymadan önce biraz inceleme yaptım. Emsalleri 48.000 - 50.000 TL civarında. Emsalleri dediysem kilometre ve hasdarsızlığı bakımından emsali de yok ya. Buna yakın olanlar bu fiyatları istemiş. OLmadı yükseltelim fiyatı. Lütfen fikrinizi söyleyiniz. Selamlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralosman

Başka bir araç almak için satmıyorum. Çünkü zaten aldım. Yenisi A4 2,0 TDI. Ancak bu araç gerçekten çok güzel. Ayrılmak zor olacak. Bu araçta A4'te olmayan bir kaç şey var. Kullanıma dönük şeyler. Mesela Jetta'da direksiyon yanındaki eşya gözü, ön koltuklar altındaki eşya bölmeleri, tavanın biraz daha yüksek ve ferah olması gibi.
    Fiyatın 51.000 TL'den az olmaması gerektiği konusunda ciddi misiniz? Ben aracı satışa koymadan önce biraz inceleme yaptım. Emsalleri 48.000 - 50.000 TL civarında. Emsalleri dediysem kilometre ve hasdarsızlığı bakımından emsali de yok ya. Buna yakın olanlar bu fiyatları istemiş. OLmadı yükseltelim fiyatı. Lütfen fikrinizi söyleyiniz. Selamlar ...

Yeni aracınız eminim Jettayı aratmayacak çok güzel bir seçim yapmışsınız. Güle güle kullanın. Fiyat konusunda çok ciddiyim.

• merhaba arkadaşlar; 2008 1.4 tsi 140hp jetta aldım aracın ozellıkleri donanınımı hakkında bilgilendirir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 19 Aralık 2014; 16:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

merhaba arkadaşlar; 2008 1.4 tsi 140hp jetta aldım aracın ozellıkleri donanınımı hakkında bilgilendirir misiniz

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Özellik ve donanım oldukça bol nereden başlayayım bilemedim :)

Çift bölgeli otomatik klima
    Çok fonksiyonlu yol bilgisayarı
    10 airbag ve 10 hoperlor
    Elektronik Stablizasyon Programı (ESP)
    Lastik Basınç Sistemi (SET)
    Arka Park sensörü
    Far ve Yağmur sensörü
    Cruse Control ( Hız Sabitleme)
    Coming Home, Leaving Home ( Eve geliş ve dönüş aydınlatma sistemi)
    Yokuş Kalkış Desteği
    Resistantlı ve ışığa duyarlı yan dikiz aynaları
    Işığa duyarlı iç dikiz aynası
    Soğutuculu torpido gözü
    Krom cam çerçeveleri
    Ambinyans ışıkları
    Işık derecesi ayarlanabilen ayak bölgesi aydınlatma
    Geri viteste sağ dikiz aynasının kaldırım seviyesine otomatik olarak hizzalanması ve otomatik olarak tekrar aynı ayara geri dönmesi.
    Kadran ve konsol içindeki aydınlatmanın ışık derecesinin ayarlanması
    Ön sürücü ve yolcu koltuğu yükseklik ve bel desteği koltuk altlarında 1 kg lik çekmeceler
    Arka koltuklar için klima havalandırması
    Arka ve ayarlanabilir ön kol dayama ( Arka kol dayama içerisinden bagaja ulaşmak mümkündür)
    Klima açıldığında araç içerisindeki klima çarpmasını önleyen konsol üstündeki büyük havalandırma ızgarası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 28 Aralık 2014; 19:16:29 >

• Merhaba Arkadaşlar. 24.12.2014 tarihinde Tokat Volkswagen bayisinden 67.250 tl ye 1.4 TSİ COMFORTLİNE DSG (triptonik) 122 BEYGİR BEYAZ RENK MAKYAJLI JETTA ALDIM. Başka şehirde ikamet ettiğim için aldığım bayiye gitmeden telefon aracılığıyla aracımı aldım ve pek fazla indirim yaptıramadım .sanki pahalı aldım gibi bir his var içimde.
    Aracımı 2 Ocak 2015 tarihinde teslim alacağım. Sizlerden 2 şey rica ediyorum.
    1)Aynı özelliklerde araç alan arkadaşlar aldığı fiyatları paylaşabilirmi ?
    2) 2 ocak 2015 tarihinde aracı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim ve hediye olarak neleri isteyebilirim?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • okan0855 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güzel fiyat. Pahalı değil. 1.6 dizel trendline araç 69.000 tl. civarı alınabiliyor. Yakın zamanda arkadaşıma aldık. Şu an sitede yazan fiyatlardan yaklaşık 1.000 - 1500 tl. arası ucuza alınabiliyor. Buradan kıyaslama yapabilirsiniz.

İyi günler dilerim...

• Çok teşekkür ederim...
  • Rica ederim...

• Gökhan And Jetta kullanıcısına yanıt
    ön sürücü koltugunda bel destek ayarı yok mu peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attila Khan

ön sürücü koltugunda bel destek ayarı yok mu peki ?

Var tabiki hem sürücü koltuğunda hemde yolcu koltuğunda var. O kadar özellik var ki insanın aklına gelmiyor bazıları.
  • Merhaba arkadaşlar
    Orjınal silecek lastiği alacağım,hangi marka olmalı ?
  • ringcep kullanıcısına yanıt
    Orjinal sadece yetkili servislerde var. Piyasada orjinal diye satılanların tamamı çakma ürünler. Ben daha 1 ay önce hem jettama hem de poloma taktırdım. 90 TL. fiyatı var. Kutuları da bagajda duruyor. Görmek isterseniz mesaj atın. Buraya resimlerini eklerim.

Bir önceki değişimde orjinali pahalı olduğu için bir de Bosch markayı deneyim dedim. Beş para etmez bir silecek. Sözde orjinal Bosch. 45 TL.ye Bosch Car Service'ten aldım. 1 sene sonra çöpe attım. Orjinal VW ürünü olan 2 kışı kesin çıkarıyor. 3. kış bile idare edebilir.

Orjinali uzun süre kullanıldığı için verilen parayı çıkarıyor.

İyi günler dilerim...

• arkadaşlar iyi günler. öncelikle aranıza yeni katıldım, aracım 2006 2.0TDİ Comfotline Jetta, ek olarak sunroof bulunmakta. Aracı alalı 1.5 ay oldu, 6 bin km yol yaptım. Sizlere bir sorum olacaktı;
    aracımı alırken mekanik ve yürüyen aksam kontrollerini yaptırarak gönül rahatlığıyla aldım. Aldıktan bir süre sonra şiddetli bir yağmurda aracın tabanında bir ıslaklık fark ettim. Sunroof giderleri tıkanmış olabileceğini düşünerek (daha önce eski aracımda başıma gelmişti) temizlettim, baya fazla balçık çıktı içerisinden fakat sorunum çözülmedi. aracım şiddetli bir yağmurda pedalların olduğu kısımdan başlayarak su içinde kalıyor.
    böyle bir konu ile daha önce karşılaşan ya da bir çözüm önerisi olan var mı? malum kar başladı bugün İstanbul'da ve yine su girecek içerisine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ringcep

Merhaba arkadaşlar
    Orjınal silecek lastiği alacağım,hangi marka olmalı ?

Merhaba.

Boch marka almanızı tavsiye ediyorum. Serviste Bosch marka kullanıyor. Dışarıda bu sileceklerin tanesini 20-22 TL civarında temin edebilirsiniz. Bosch silecek lastiğine kötü demek, servisin taktığı lastiğede kötü demek oluyor. Hatta servis çoğu zaman Bosch marka fiyatına daha düşük kalitede silecek, filtre vs gibi şeyler kullanabiliyor. Bir Bocsh Car Servisinde aracınıza bire bir uyumlu ve VW nin tavsiye ettiği sileceği bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukat92

arkadaşlar iyi günler. öncelikle aranıza yeni katıldım, aracım 2006 2.0TDİ Comfotline Jetta, ek olarak sunroof bulunmakta. Aracı alalı 1.5 ay oldu, 6 bin km yol yaptım. Sizlere bir sorum olacaktı;
    aracımı alırken mekanik ve yürüyen aksam kontrollerini yaptırarak gönül rahatlığıyla aldım. Aldıktan bir süre sonra şiddetli bir yağmurda aracın tabanında bir ıslaklık fark ettim. Sunroof giderleri tıkanmış olabileceğini düşünerek (daha önce eski aracımda başıma gelmişti) temizlettim, baya fazla balçık çıktı içerisinden fakat sorunum çözülmedi. aracım şiddetli bir yağmurda pedalların olduğu kısımdan başlayarak su içinde kalıyor.
    böyle bir konu ile daha önce karşılaşan ya da bir çözüm önerisi olan var mı? malum kar başladı bugün İstanbul'da ve yine su girecek içerisine..

Bunca yıllık bu konuda daha ilk kez böyle bir şikayetten muzdarip birisini görüyorum. Aracnızındaha önce ağır bir kazası olup olmadığı hakkında kesin ve net bir bilgiye sahip olmanızda fayda var.

Edit: Biraz araştırma yaptım durumunuzla ilgili. Aracınızın sunroof tahliyesini temizletmişsiniz. Ancak ön cam altındaki tahliye borularının çamur ile tıkanması bu duruma sebebiyet verebiliyormuş. Bu bölgenin temizliği halinde sorun ortadan kalkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 29 Aralık 2014; 21:39:59 >

• Servis kesinlikle Bosch kullanmıyor. VW arge nin ürününü yani kendi oem parçasını kullanıyor. Şu an evdeyim. Yarın unutmazsam kutusunun resmini çekip buraya koyarım. Siz de görmüş olursunuz. Bosch ile uzaktan yakından alakası yok. Oem VW ürünü.

Ben Bosch silecekten hiç memnun kalmadım. Bir daha da asla almam. Camı silse bile dışarıdan buğu bırakıyor ve gece görüşü engelliyor. Yukarıda da dediğim gibi bence beş para etmez. Bu benim kendi deneyimim. Tabi tercih alana ve kullanana kalmış.

İyi günler dilerim...

• Bosch Silecekleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 30 Aralık 2014; 14:08:05 >
  • Öncelikle aracın üzerinden çıkan Bosch silecekleri ekliyorum. 2 aracım olduğu için 90 + 90 = 180 TL. vermeyim dedim ve ucuza kaçtım. 45 TL.ye Bosch Car Service'den aldığım silecekleri 1 kış kullanıp çöpe attım. Bu sebeple servisin taktığı silecekten daha pahalıya geldi. Orjinal silecek 2 kışı kesin çıkarıyor. 3. kış da kullanılabiliyor. Karar size kalmış fakat ben memnun kalmadım. Düşmanıma tavsiye etmem. Camda DIŞTAN buğu bırakıyor ve gece görüşü mahvediyor. Camda iz bırakıyor. Orjinal sileceğe göre çok ses çıkarıyor. Kısaca ben hiçbir artısını görmedim. 45 TL.yi çöpe atıyorsunuz. 20 TL.ye sayılan çin malı muz silecekten herhangi bir farkını ben göremedim.

Yukarıda servis de Bosch kullanıyor gibi bir cümle geçmiş. Böyle birşey KESİNLİKLE yoktur. Servis Volkswagen AG'nin ürününü yani kendi tesislerinde ürettiği OEM parçayı kullanmaktadır. Bosch, VW otomobiller için muadil veya yan sanayi diye tabir edilen parçalar üretmektedir. Parçalar uyum sağlamakta fakat orjinalin yerini ASLA tutmamaktadır.

Bu olay sadece silecekler için geçerli değil. Fren balatası, disk, kayışlar vb. belirli bir değişim periyodu olan tüm sarf malzemeleri için geçerlidir. Bunlar orjinal parçalar pahalı olduğu için tüketicilere yarı fiyatına sunulan muadil parçalardır. Uyum sağlar ama ASLA orjinal parçanın yerini tutmaz ve onun kadar uzun ömürlü olmazlar.

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.