Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,
    2011 jetta comfortline iç-dış donanım özelliklerini gösteren bir web site pdf v.s nereden bulabilirim?
  • Jetta bakıyorum ben de, dizel otomatik. 2010 eski kasa modelini 47000 ye buldum, aracın hasarı fln yok ama 2011-2012 de çıkan makyajlı kasa+multimedya ekranlı model için 52-53 binlere çıkmaya değer mi?

Aralarında ne gibi farklar var, artıları eksileri neler?
  • 2009 1.4. Tsi 122 80000 km'de düz vites aracımdan 15 gündür , yüksek hızlarda duyulan uğultu var devir yükseldikçe araba ya da araba hızlandığında artıyor , boş vitesteyken de duyuluyor.Ses biraz kamyonlardan gelen o uğultu gibi vuu şeklinde bir ses , dün yetkili servise gittim ustayla sürüşe çıktık tekeryek bilyası dedi.Baktılar değilmiş.Bugün aradılar şanzımandan sökeceğiz dediler tamam dedim , ancak çok tedirginim
    Daha önce Böyle bir olay yaşayan var mı? Ne arızasıdır ? Ne kadar tutar?

• 2011 eski kasa dizel-otomatik jettaların yokuş kalkış desteği var mı? varsa hangi paketlerde var?
  • Jetta 1.2 tsi 2013 model aracımızda usb ile şarkı dinlemek istiyoruz yada sd kart ile nasıl yapabiliriz bir dönüştürücü yada bir yontemi var mı ?

• arkadaşlar 1.4 tsi 125hplik lpg uyumu varmı ?
  • arkadaşlar 1.4 tsi 125hplik lpg uyumu varmı
  • jetta kullanıcıları aranızda 2013 1,6TDI OTOMATIK TRENDLINE ile katılmış bulunmaktayım.
  • Merhaba jetta severler. Bende 2008 yılından bu yana vw kullanmaktayım.
    ilk olarak 2006 model caddy dsg ile vw kullanmaya başladık.
    Ardından 2009 model vw caddy dsg aldık.
    Allah 2013 yılında banada nasip etti 2009 1.4tsi 122ps DSG comfortline aldım şuan 60.000km oldu.
    Babamada 1.2 tsi 2012 manuel comfortline aldık oda 30.000km lerde.

Aracımda cam filmi harici hiçbirşey yok. Değişensiz boyasız tamamen orjinal durumda :)

Çok memnunum. Sessiz, güçlü, konforlu, yakıt konusunda sakin kullanılırsa tasaruflu bir araç jetta.
    Herkese kazasız belasız sürüşler
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Evet var. Bende araştırdım. lpdi sistemleri oldukça verimli.
  • hectortroy kullanıcısına yanıt
    Benzer sorunu eşimin kardeşinin bmw aracında yaşadık. Ustanın söylediği nedenler doğrudur. Kontrol edilmesinde fayda var.
    Biz lastikleri değiştirerek sorunu çözmüştük. Lastiklerinizi kontrol edin sizde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tambjk

Jetta bakıyorum ben de, dizel otomatik. 2010 eski kasa modelini 47000 ye buldum, aracın hasarı fln yok ama 2011-2012 de çıkan makyajlı kasa+multimedya ekranlı model için 52-53 binlere çıkmaya değer mi?

Aralarında ne gibi farklar var, artıları eksileri neler?

Bende 2009 babamda 2012 var ikiside comfortline..

2009 da hız sabitleyici var 2012 de yok
    2009 da lastik basınç kontrol sistemi var 2012 de yok
    2009 da ön kaput kavalı silindir ile açılırken 2012 de çomak gibi birşeyle tutturmak zorundasınız
    2009 da bagaj kapağı içi bile halı kaplı 2012 de komple açıkta..
    2009 da iç malzeme kalitesi çok daha tatmin ediciyken 2012 de kapı içleri bile kalitesiz ince plastik..

Her iki aracıda kullanıyorum aktif olarak ve gözlemlerime göre eski kasa jetta hala tercih edilebilirdir.

• Gtr stoplu olan kasanın ayrı bir havası var bana göre. malzeme kalitesi de daha iyi sanırım.
  • Benim araç için 4 teker balata değişim zamanı geldi.

Yetkili servis önler 144TL arkalar 180TL işçilik 270TL dedi :) üstüne disklerde torna olayı yok bizde değişir dediler.. Elini iki sürttü önler gitmiş dedi haspam ki daha ilk balataları bitiyor aracın. Sanırım aslancak vosmer her balata değişiminde diskide değiştiriyor :) diskin tanesi tanesi 180TL den 360TL de o.. İşçilik oluverdi 360TL.. Oydu buydu birde 65000 bakım dedim toplam 1800TL dediler !!!
    Yani vosmer soygunu bildiğiniz..

ben bu balataları servisten satın alıp işçiliğini dışarıda yaptıracağım.

Tavsiye edeceğiniz özel vw servisi var mı izmir içerisinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 9 Eylül 2016; 13:01:40 >
  • Bu arada aracımda sonradan eklediğim yazılımsal extralar;
    Yağmur yağdığı zaman otomatik cam kapatma
    Sisler ile viraj aydınlatma
    140km üzerinde uzunların Otomatik yanması
    Park sensörü uyarı sesini değiştirdim :)
    2009 modelde bu kadar

2012 jettada extradan geri vitese takılınca sisler otomatik yanıyor
    eğim ve araca gelen rüzgar yönüne zıt yönde direksiyon desteği
    ekran selamlama vs.. gibi fazlalıklar ekleyebildim ona.
  • 3 yil sonra golf u sattim ve telrar jettaya dondum. 2006 1.6 otomatik comf, brc lpg mevcut. Suan 92.000 km oldu.

Bulundugum ilcede dogru durust usta bile yok, bakim zamani geciyor, yetkili servisteki hava, polen ve yag filtresi fiyatlarini bilen var mu?
    Yag olarak da castrol edge 5-40 dusunuyorum. İcindeki edge 5-30

• arkadaşlar arabam 2007 jetta midiline dijital cift yönlü klima var ankaradayım bu havada klima soğuk çalıştırmak istedim ama normal fan ile serinletti komprosör devreye girmedi (yani klima çalışmadı yazın bir sıkıntı yoktu) acaba soğuk havada klima devreye girmemesi için belli bir derece altında çalışmıyormu
  • 4 derece altinda calismiyormus

• merhaba arkadaşlar

2007 1.6 hdi 110 luk pejo 307 miz var.

1.6 dizel otomatik passat ve jettaya bakıyorum.
    jetta 10 bin civarı aşağı passattan.
    o yüzden jettaya yöneldim
    2012 80-100 bin km arası dsg dizel jettalarda dsg arızası olurmu,garantiden kavrama değişityse bize sıkıntı olurmu?
    biliyorsunuz konularda ve nette epey olumsuz yorum var ama bu garantiden değişenlerde sıkıntı olan oldumu sonradan.
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.