Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 - 2016 araçlar tamamen yeni nesil kavrama ve sorunsuz. Mümkünse bütçeyi biraz zorlayarak bunlara bakmak lazım. İyi günler dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autotech1 kullanıcısına yanıt
    Baskan 2014 1,2 comfortline jetta hakkinda dusunceleriniz nelerdir 60 bin kusur vericem o fiyat bandinda daha iyi verim alabilecgim bi arac varmidir yorumlarsaniz sevinirim . Ama oncelikli jettayi yorumlarsaniz iyi olur.

• jetta mk5 bagaj amortisörleri eskidi yenileri servis dışında nerden temin edilir? 90 bin 100 bin km de aracın ne gibi parçaları değişebilir sorun varsa?
  • FeatureTechnology kullanıcısına yanıt
    1.2 TSI giriş seviyesinde 2. eli de iyi olmayan bir motor. Sadece kasayı taşıyan performans yoksunu bir motor. Mümkünse 1.4 TSI alınmalıdır. Performans da çok daha iyi. 2. elde de zarar etmez. İyi günler dilerim...

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Bu araçtan (MK5 jetta) bende 3 tane vardı. 2006,2008 ve 2011. Hepsi sıfır alınmış araçlar. Üçünde de aynı sorun zamanla oluştu. Değişseniz bile bir süre sonra tam olarak açılmayacaktır. Boş boşuna para vermeyin. Sadece amortisörleri wd40 benzeri bir yağ ile yağlatın. Şu an kış aylarındayız. Bagaj tam olarak açılmayacaktır. Havalar ısınınca yaza doğru bagajın kendiliğinden açıldığını göreceksiniz. İyi günler...

Hocam yazında pek kendiliğinden açılıyor denemez ,wd40 işe yarar mı direk amortisor pistonlara mı sıkmam gerek

Bagaj açıkken amortisörün metal kısmını iyice yağlayacaksınız. Yetkili servis de her bakımda burayı yağlıyor. Kir varsa yağlamadan önce iyice temizleyin. Tabi amortisör patlak değilse söylediklerim geçerlidir. Patlaksa tabi ki yazın da açılmayacaktır.

Yetkili servis bana her bakımdan sonra bunların değişmesi gerektiğini söyler dururdu. Fiyat da hatırlamıyorum ama iki amortisör için çok yüksekti. Hiç birini de değişmedim. Dediğim gibi kışın açılmazdı ama yazın sorunsuz açılırdı. İyi günler...

Eğer ben de işe yararsa yazın sçılda bile yeterli

Yetkili servisin ne olursa olsun her şeye yüksek fiyat çekiyorlar

Bana göre araç garantisi bitince yetkili servise gitmenin bi anlamı yok

• 2008 tsi motorlu jettada ki multimedya sisteminde her şarkının ismi düzgün çıkmıyor o neyden kaynaklanıyor?harfin yerinde yıldız simgesi oluyor. Araca mp3 müzik hazırlarken ne yapıyorsunuz?
    Bu Mp3 leri bilgisayardan detaylarını açıp düzenlerseniz yazdığınız gibi çıkar. Sadece şarkı ismini düzeltmek yetmez. Bilgisayardan mp3 dosyasına sağ tıklayıp özelliklerin altındaki mp3 e ait detaylı sekmelerdeki şarkı ve sanatçı adını düzenlemeniz gerekir. İyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: autotech1

Bu Mp3 leri bilgisayardan detaylarını açıp düzenlerseniz yazdığınız gibi çıkar. Sadece şarkı ismini düzeltmek yetmez. Bilgisayardan mp3 dosyasına sağ tıklayıp özelliklerin altındaki mp3 e ait detaylı sekmelerdeki şarkı ve sanatçı adını düzenlemeniz gerekir. İyi günler...

Neden böyle bir saçmalık varki hocam. Media sisteminde mi bir şey eksik olduğundan böyle
    Yok. Ben jettayı kardeşime verip sıfır passat aldım. Bunun media cihazı da aynı. Mp3 adını değil detaylı özelliklerinde yazanı gösteriyor. Kafaya takılacak bir durum da değil zaten. İlla ismi görünsün derseniz anlattığım gibi bilgisayar üzerinden düzenleme yapabilirsiniz. Ama her mp3 için bu işlemi ayrı ayrı yapmak gerekiyor. İyi günler dilerim...

Jettanin teyp kismini deistirmek istiyorum dokunmatik degil suan onerdiginiz bir multimedya sistemi varmi android falan diyolarda pek guvenemedim alsam sikinti olurmu acaba bütçede 1400 e kadar hepsi olabilir oneriniz varsa iyi olur.

Şimdiki yeni araçlarda mp3 adını gösterir sanırım direkt

Liste halinde sıralama yapınca mp3 adını gösteriyor. Tek parça adı ekrandayken bu sefer detaylı gösteriyor. Bir ara resmini çeker eklerim isterseniz. İyi günler...

• FeatureTechnology kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat aralığında cylone, navix, navigold, navimex vb. Çin işi cihazlar var. Ben hiç kullanmadım. Araçlarımı hep orjinal cihazıyla kullandım. Yalnız birkaç araçta incelediğim kadarıyla kaliteli değiller. Ekranları da orjinal cihaz gibi değil. Servis, harici cihazlardan sadece Zenec markasını onaylıyor. Bu cihaz biraz pahalı ancak gerçekten kaliteli.

Size kalmış. Fazla bir beklentimiz yoksa Cyclone yeterli olabilir. Bir de facebook kullanıyorsanız arama bölümüne "carvocal" yazın. Bunlar android cihazlar ama tablet gibi tamamen dokunmatik. Ben de düğmeden yanayım. Bir süre sonra el düğmeye alışıyor ve trafikte cihaza bakmadan kullanabiliyorsunuz. Dokunmatiklere bakmak zorunda olduğunuz için dikkat dağıtıyor. İyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: autotech1

Liste halinde sıralama yapınca mp3 adını gösteriyor. Tek parça adı ekrandayken bu sefer detaylı gösteriyor. Bir ara resmini çeker eklerim isterseniz. İyi günler...

Uygun olduğunuzda atabilirseniz sevinirim hocam. Hocam önceden de konuşmuştuk arka bagaj amortisorün bağlantı yerinin plastiğin bi kısmı kopmuş gibi yani ileride tamamen kopacak. Ostimde falan çıkma parça veya fiyatı uygun sıfır bulabilir miyim bir yerden ? Fiyatları gereksiz pahalı mı arka amortisörlerin?

Bu arada çok sağolun

İnanın o kadarını ben de bilmiyorum. Ben Adana ve Hatay'da yaşıyorum. Bu iki ilde olsanız yardımcı olurdum. Ankara'yı bilmiyorum. Ama çıkma almayın. Çünkü bu kasanın en yenisi 2011 model. Mk6 kasada bagaj kapağı mekanizması farklı. Yani çıkma alırsanız en iyi ihtimal 2011 model araçtan çıkma olacak.

Daha önce dediğim gibi ben bu araçtan daha önce 3 tane sıfır aldım. Sıfırken bile bagaj kapağı tam olarak açılmazdı. Yeni jettalarda da açılmıyor. Sadece passatlarda yaz kış farketmez her zaman açılıyor. Değişseniz bile çoğu zaman tam olarak açılmayacak ve kullanamayacaksınız. O yüzden fazla para vermeyin. İyi günler...

• Passat media ekranı. ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 2 Şubat 2017; 13:52:33 >

• Resmini eklediğim benim passatın media ekranı. Mp3 dosyalarını yukarıda anlattığım şekilde gösterir. İyi günler dilerim...
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.