Şimdi Ara

VW'ne yakışmamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonNn_

Vw'ne yakismamis diyince ben de araci tekerlerdem biri eksik satti zannettim
    Eger ciddi olarak sorduysan artık gereksiz hararet gostergesi. Benim Jazz'da da yok. Bence iyi ki de yok. Biraz pinpirikli oldugumdan seyir halinde bir de onu mu gözleyeceğim

tabi canım,gereksiz hararet ibresi,bence tekerlekte gereksiz arabada
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Benim 2012 mazda 3 te de hararet göstergesi yok ama kırmızı uyarı lambası var.Hatta mavi renkli soğuk uyarısı bile var.Bundan önceki accent era2011 aracımdada yoktu onda da lamba vardı.
    Yalnız bu foto daki araçta sanki yeri varda kendisini koymamışlar gibi görünüyor.

ilk çıkan tiplerde hararet göstergesi ve torpido kapağı yoktu

daha sonra koydular
  • 2010 model Hyundai Accent Era kullanmıştım 2011 yılında arabama biri çarpmıştı ve 3 gün serviste kalmıştı ve sigorta bana Era vermişti. Hararet göstergesi onda da yoktu ve yadırgamıştım.

Hararet göstergesi faydalı bir göstergedir. Motorun sıcaklığını bir gözüm sürekli kontrol eder. Hararet yükseldiği zaman kırmızı noktaya gelmeden önlemini alabilir sürücü. Bu nedenle faydalı ve olması gereken bir göstergedir.
    Devir saatini gelince. Benim arabam da devir saati yok mesela. Çok da aramıyorum şahsen, olsa da zaten devir saatine bakacak değilim. Ama hararet göstergesi devir göstergesinden daha faydalı ve olmalı.

Şoförlüğün altın kuralıdır gözünün hararet göstergesinde olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 30 Mayıs 2014; 10:47:41 >
  • 2004 arabada hararet gostergesi yok ha
  • 2007 astrada da hararet göstergesi yoktu.ama işin ilginci burada delik var fakat gösterge konmamış.yeri hazır.bana ilginç geldi
  • Hangi mantıkla savunuyorsunuz ki hareket göstergesi konmamasını ?

Örneğin aracıma önceki yağdan daha kalın bir yağ koydum ve marşa bastıktan sonra gözüm devamlı hararet göstergesindeydi. Zira kısa mesafede aracın yağlamasını önceki yağ ile kıyasladım. Önceki yağ ile kaç dakikada, bu yağda kaç dakikada optimum sıcaklığa ulaşıyor hesabı yapmak için başka neyden faydalanacaksın ?

Hala körü körüne savunabilenler var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre356

O neyse de bir dönem Cliolarda devir saati yoktu.

2002 paliomda'da devir saati yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

SEvgili ergen kardeşim;
    Hararet ibresi olmayan 1998 model Polo yolda giderken hararet ışığı yandı ve otoyolda olmama rağmen hemen sağa çekip motor kaputunu açtım. Ama herhangi bir buhar çıkışı yoktu. Genleşme kabında baloncuklar oluşmuştu.
    Yanımda olan kuzeni hemen ilerideki büfeden soğuk su alması için gönderdim. Motor biraz soğuyunca (İkaz lambası sönünce) bu sudan ekledik ve yola devam ettim. Bir müddet daha gittiğimizde yine ışık yandı ama eve yakın olduğumuz için durmadım, nasılsa buhar da çıkmıyordu.
    Ertesi gün bu haldeyken arabayı sanayiye götürdüm ve kütük denilen parçayı değiştirdiler. Usta "Başka araba olsa rektefiye bile gerekebilirdi ama senin arabada conta bile zarar görmemiş, VW farkı" dedi

Tam bi menkıbe.

• hararet sembolü vardır motor hararet yaptığında altındaki ışığı yanar sembolü belirir. tabi gösterge şeklinde olsa daha iyi olurdu. şunun maliyetini bahşiş niyetine kendileri otoparktaki çocuğa bile vermiyordur.
  • Burada resmen maliyet düşünülmüş. Çünkü yeri hazır fakat gösterge konulmamis. Corsa'larda da yok diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurlum07 U kullanıcısına yanıt
    Jetta ya bakın sis farı yok araçta. Alacağım son araç vw dir. Hem en düşük donanımı verecekler hemde fiyatı uçuracaklar.

• ne başlık olmuş be! ""wv ne yakışmamış" insanın hayırdır ne yakışmamış dıyesi geliyor kısaltmaya ek boylemı gelıyor arkadas wv boylemı yazılıyor.okula gıdınce senı hergun nobetcı mı yaptılar naaptılar hıc mı derse gırmedın.
    hanı sen cokmu yakışmışsın wv ne(!) dıye sorarlar adama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 30 Mayıs 2014; 11:47:30 >
  • Şu fazla teknoloji zarar diyen arkadaşların aracı heralde 4 teker bi direksiyon. O zaman şahine binin aynı şey. Sensör keyfi nedir anlayamazsınız

• 92 model ****dede yoktu sarı ışık yandı kenara çekene kadar kırmızıya döndü, hortumları patlattı.

yani gösterge gerekli bişey hararetin yükseldiğini gördüğün zaman ona göre hareket edersin
  • Çoğu araçta yok şu an. Ufak tefek şeylere takilmamak lazım.

Geçen konuda olduğu gibi yine marka kısaltılması yanlış olmuş.

• Bari yerini de hazır etmeselerdi göstere göstere bak koymadık diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Çoğu araçta yok şu an. Ufak tefek şeylere takilmamak lazım.

Geçen konuda olduğu gibi yine marka kısaltılması yanlış olmuş.

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama en çok eksilenen ben olmuşum.Aslında kaza anında hararet ibresi okunun yerin den fırlayıp sürücünün gözüne girebileceğini hesaba katmadım ondan her halde
  • Her araç da olmalı...
  • 2013 dacıa stepway'dede hararet saati ön panelde gözükmüyor,ancak hararetli ilgili sorun oluşlursa ışığı yanmaya başlıyormuş
  • Çok ısınınca ışık yanarda termostat bozulup hep soğuk çalışırsa ne olacak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.