Şimdi Ara

Vw neden bu kadar çok eleştiriliyor? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mitsubashi

Bu mesaj silindi.

Ahlak açısından dezavantajlı mitsu, bel altı hakaret etmek suretiyle de zeka seviyenin en büyük rakamdan ibaret olduğunu kanıtladığın için teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vwnin bu kadar çok eleştirilmesinin sebebi, bu kadar çok savunucusu olması. hem gereksiz sert eleştiriliyor, hem gereksiz sert savunuluyor. aslında vw ikisi de değil. ortalama bir marka. ne çok iyi ne çok kötü.

• RedRocco34 kullanıcısına yanıt

3 kuruşluk vwye ağız suyu akıtmak Vw neden bu kadar çok eleştiriliyor? bir üst mesajımda yazdığım vw sevici bu tip işte.

• İsmini değiştirse eleştiri biter :)
  • Herkes bos muhabbeti bıraksın arkadaslar Yolda Özellikle yeni kasa makyajlı r line passat görünce hepinizin agzının suyu aktıgını cok iyi biliyorum Aynı sekilde yolda vw sciroccomla aheste aheste giderken Hayranlıkla baktıgınızada cok iyi biliyorum :)

VW Ve DSG Virüstür. bu virüsü kapan vw den baska arabaya binmez. 2008 yılında adamlar VW EOS Cabrioya a elektrikli ısıtmalı koltuk, Hız sabitleme Elektrikli katlanır ayna karartmalı ayna bi xenon far far yıkama dijital klima vs vs en önemlisi arka suspansiyonları adamlar bagımsız yapmıs ust donanımlar koymus bu saydıgım donanımlar suan 2021 model hangi renaoda hangi fiatta hangi pejoda citroende var ?

VW Fanıyım evet iyiki vw arac almısım kendimi özel hissedenlere bende üyeyim.

İnadına VW İnadına DSG İnadına WAG

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsubashi

Bu mesaj silindi.

Edep ve ahlak konusunda muhafazakar bir aileden gelmem hasebiyle çok hassasım.

Bu nedenle istesemde edepsizce özellikle belden aşağıya konuşamam, bu nedenle seninle muhattap olamıyorum.

Kıymetli anneciğin ve muhterem babacığın acaba şu yazdıklarını görse nasıl utanırlar.

Yaşının küçük olması suretiyle derslerine çalışmanı tavsiye ederim, hayat minecraft oynamaktan daha ciddidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedRocco34

Herkes bos muhabbeti bıraksın arkadaslar Yolda Özellikle yeni kasa makyajlı r line passat görünce hepinizin agzının suyu aktıgını cok iyi biliyorum Aynı sekilde yolda vw sciroccomla aheste aheste giderken Hayranlıkla baktıgınızada cok iyi biliyorum :)

VW Ve DSG Virüstür. bu virüsü kapan vw den baska arabaya binmez. 2008 yılında adamlar VW EOS Cabrioya a elektrikli ısıtmalı koltuk, Hız sabitleme Elektrikli katlanır ayna karartmalı ayna bi xenon far far yıkama dijital klima vs vs en önemlisi arka suspansiyonları adamlar bagımsız yapmıs ust donanımlar koymus bu saydıgım donanımlar suan 2021 model hangi renaoda hangi fiatta hangi pejoda citroende var ?

VW Fanıyım evet iyiki vw arac almısım kendimi özel hissedenlere bende üyeyim.

İnadına VW İnadına DSG İnadına WAG

Kalite, işlevsellik, verimlilik ve de fonksiyonellikte rakiplerinden çok ötede.

Dünya otomotiv otoritelerinin dillendirdiği bu gerçeği bizde söylüyoruz diye fanboy olacaksak, varsın bu hakikatı söyledik diye fanboy desinler.

Şimdi mesela C segmentinde hem bani olup hem de yarım asır boyunca segmentine yön vermek, referans olmak, zirvede olmak ciddi mühendislik ve kalitenin kanıtıdır. Golf bu kanıtın ürünüdür, Passatda Scirocco’da.

Vw bir virüstür ve otomotiv dünyasına kalite konusunda pandemi ilan ettirmiştir.

• tonodias kullanıcısına yanıt

Sadece isim mi?? Vw neden bu kadar çok eleştiriliyor? 

Bir de VAG yazmasını bileydin iyiydi Vw neden bu kadar çok eleştiriliyor? 

Demek kutu kutu alıyorsun Vw neden bu kadar çok eleştiriliyor? 

• DASWAGEN e

Muhafazakar olduğun çok belli ama sadece görüntüde. Yoksa bizimle oyun oynayıp Manisa da açacağı fabrikayı iptal eden yetmedi açtığı şirketi de kapatan, aklınca PKK ile mücadele ettiğimiz için bizi cezalandırmaya kalkan dünya çapında şaibeli bir firmayı desteklemezdin. Muhterem anneciğin ve babacığın inşallah şahsının bu yanlış yönelimini bilmiyordur. Maazallah hasta olurlar sonra .Minecraft şu bu.. senin işlerin..benim oynadığım son oyun 35 sene önce sokakta çelik çomaktı..ama senin gibi yeni nesil onu bilmez..Seni yerli ve milli aracımız TOGG konularına bekliyoruz inşallah..

Vw neden bu kadar çok eleştiriliyor? 

Demek ki es kaza Mercedes, Volvo, BMW falan kullansanız kalpten gideceksiniz mazallahVw neden bu kadar çok eleştiriliyor? .

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Demek ki es kaza Mercedes, Volvo, BMW falan kullansanız kalpten gideceksiniz mazallah .

Yazdığınız markalara fiyatı yüzünden ulaşamıyoruz, ulaşılabilen en kaliteli araç vw. Bu yüzden seviliyor tüm dünyada ve ülkemizde.

• Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt

Premiumların fiyatı yüzünden ulaşılamaz olması; VW'leri yolda görünce ağzın suyunu akıtacak, dünyanın en iyi arabası yapmıyor.

Hele üstteki rocco bey'e kalırsa hepimizin VW aşısı olması gerekiyor şu an covid yerine.

Her şey kararında iyidir, normal bir otomobil markası işte saçma seviyelere varacak kadar övmenin de, yermenin de anlamı yok...

• nacker kullanıcısına yanıt

Cok bos bi yorum yapmısın :)

BMW Borusanda calısıyorum Yedek parca satıs destek sorumlusuyum İstedigim an Altıma bmw cekerim :) Alacak Paramızda var, Ulasabilecegimiz konumumuzda var Elhamdülillah :) Ayrıca Fiat lineamda var eşşek niyetine bindigim. Ama Rocconun tadı ayrı.

Ayrıca Eski patronumda Mercedes E180 Vardı giderdik biyerlere kuran carpsın zerre keyif almazdım. Ben Bu tarz arabaları sevmiyorum hacı abi Cok kez bmw kullandım 1 serisi 2 3 4 5 7 lakin Bmw nin sadece 4 serisi cabrio Keyif verdi bana oda cabrio oldugu için istesem onuda bugun cekerim altıma :)

Ama sorun su ben vw ciyim vag grubu benim icin virüstür. Ve özellikle scirocco benim icin hastalıktır. Emin ol saydıgın hiç bir araba bana zevk keyif vermiyor cunku ben aracıma asık bi adamım.

Roccomla otobanda giderken ilgi ve begeni dolu bakıslardan, Aracım hakkında soylenilen guzel sozlerden Hayran dolu bakıslardan ve en önemlisi warex acık gazlarken cıkan Ses dsg nin gecislerdeki pırttlama sesi inanılmaz haz ve keyif veriyor bana ve bu keyfi hiç bir arabada almadım ben o yüzden aracıma asıgım.

Daha gecen ay 5 bin tl verdim İc doseme yaptırdım, 1 hafta önce 6 bin tl verdim ses sistemi yaptırdım arabama :) parayada kıyarım vw sciroccoma parada harcarım oyüzden bos yorumlarını bence kendine sakla cunku paramız gani cok sukur :) Ben Sciroccoya daha dogrusu vw ne param olmadıgı için degil hastası oldugum için binen adamım bunuda mesela facebookta scirocco sayfalarında instagram scirocco sayfalarında herkez bilir tanır beni :)

Ben bu arabaya asıgım arkadas o yüzden İnadına VW İnadın DSG Kimsede beni vazgeciremez. Bok atanlar Egeaya binsin.

• Dünya malına taparcasına muhabbet iyi değildir arkadaşlar.

• Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt

Adminler de sizin gibi düşünmüş olmalı ki Vw neden bu kadar çok eleştiriliyor? 

• Çünkü onun adı vw :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.