Şimdi Ara

Vw neden bu kadar çok eleştiriliyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D, s ve g sebepleriyle. Sırf bu korkudan gittim peugeot aldım. Onda da adblue bozuluyor ama yenilenen depolarda sorun yaşatmıyor, serviste indirim yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYİNSİS EZBERLE DEDİM  

Alice Harikalar diyarında yaşayan bir Pollyanna gibi konuşuyorsun gözüm.Nick çok uyumlu zaten...Yanımda çalışan bazılarının VW ni vardı ..kapıma köpek diye bağlamam o derecede sıradan bir araba..genelde arabadan anlamayanların komşuda var bizde de olsun diye satın aldığı araçlar..Bir ara Türkiye akıl tutulması yaşıyordu çok sattı..şimdi satışlarda yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubashi -- 14 Ocak 2021; 9:59:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

D, s ve g sebepleriyle. Sırf bu korkudan gittim peugeot aldım. Onda da adblue bozuluyor ama yenilenen depolarda sorun yaşatmıyor, serviste indirim yapıyor.

dsg yüzünden golf'ten kaçıp fransız mı aldın? enteresan. yok yani astra alsan, focus alsan anlarım, civic alsan anlarım da 308'e kadar düşmek. sorun bütçe falan olmasın?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

308 değil 3008 aldım. Astra da baktım fakat o esnada temiz, servis bakımlı, tam otomatik Peugeot geldi, onu aldım.

Kaçtığım araçta beetle, hanım çok istekli diye alacaktım.

Kacış sebebim hakikaten dsg ama, mekatronik rüyama girer, uyuyamam 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

308 değil 3008 aldım. Astra da baktım fakat o esnada temiz, servis bakımlı, tam otomatik Peugeot geldi, onu aldım.

Kaçtığım araçta beetle, hanım çok istekli diye alacaktım.

Kacış sebebim hakikaten dsg ama, mekatronik rüyama girer, uyuyamam 😀

beetle alınacak araba değil, üretimden de kalktı. dsg'den korkmuyorum ben şahsen. artık köşebaşında bile tamir edilen ucuz ve konforlu bir şanzıman. mekatronik eskiden oluyormuş çok. artık kavrama oluyor, onun da sebebi bunun otomatikleştirilmiş bir manuel şanzıman olduğunu bilmeyen acemiler bence. yoksa bende bu kavrama bence 100bin gider, manuellerde de o kadar gidiyordu, 30bine geldim, tık yok.

3008 arka koltuğu hariç hoşuma giden bir araç, arka koltuğu malesef çok başarısız, çok dar.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Benim araç 2015 crossover olanlardan, arka koltukta 1.97 boy ile rahat oturuyorum.

Para sizin, arıza potansiyelini bile bile araç almak bana göre değil, isteyen alır tabi. Küçük şehirde, trafiğe maruz kalmayan, uzun yol ağırlıklı kullanılan araçta bile masraf çıkaran sistemi ben almam.

• Her markayı eleştirirler, VW özelinde olan ya da vw'e has değil. Konforlu, sağlam, güvenliği yüksek araçları var. DSG sıkıntısı olmasa araç alacağımda ilk bakacağım marka olur, bütçem yetiyorsa ilk VW grubuna bakarım ama DSG olduğu müddetçe bulaşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedRocco34

VW Scirocco kullanıcısıyım daha evvel hyundai reno vs kullanırken VW ne surekli b.k atardım ama ne zaman 2018 de vw eos marka aracımı, 2019 dada vw scirocco marka aracımı aldım fikrim degişti, bu zamana kadar araba kullanmıyormusum resmen arabaya bindigimi güvende oldugumu kullandıgımı hissettim.

bu saatten sonra vw grubu arabadan baska araba kapıma koymam. VW Virüstür tadını alan bırakamaz.

Birgün herkes volkswagen kullanıcısı olacak 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Her markayı eleştirirler, VW özelinde olan ya da vw'e has değil. Konforlu, sağlam, güvenliği yüksek araçları var. DSG sıkıntısı olmasa araç alacağımda ilk bakacağım marka olur, bütçem yetiyorsa ilk VW grubuna bakarım ama DSG olduğu müddetçe bulaşmam.

Bu foruma bakarsan heryer dsgsi bozuk vw sanırsın. Dacia gibi ucuz bir marka bile satmaz abartıldığı kadar şanzıman sorunu yaşasa. Vw pahalı olmasına rağmen deli gibi satıyor. Kimse aptal değil

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Aklın yolu bir. .DSG ile macera yaşamayan yok gibi

• Babasının arabasını dünyanın en iyi arabası sanan atarlı ergen üslublu mitsu, şurada ki yazdıklarınla VW sevenlerin, vw müşterilerinin ne kadar kaliteli olduğunu kanıtladığın için teşekkürler.

• RedRocco34 kullanıcısına yanıt

Tosuncuk..tanımadığın insanların hangi araç kullandığı ön yargısını nereden edindin bakayım??

• RedRocco34 kullanıcısına yanıt

Lennn senin göbek adın hormonlu rokoko  

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.