|
Vw neden bu kadar çok eleştiriliyor? (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterSacma yerlere cekmeyin hocam
Donemin fakir ve almanyaya devamli daha cok sayida isci nufus gondermeye calisan turkiyesi, yalniz turklere has olan 70 yillik almancilik kulturu ve yine kulturumuzde yogun yer bulan komsu kiskancligi ucgenine alman arabalarini eklerseniz bu sekilde sosyolojik bir gerceklik cikmasi surpriz olmaz
Yanlis anlasilma potansiyeli oldugunu anladigim icin mesaji siliyorum
Iyi surusler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: autindustrySacma yerlere cekmeyin hocam
Donemin fakir ve almanyaya devamli daha cok sayida isci nufus gondermeye calisan turkiyesi, yalniz turklere has olan 70 yillik almancilik kulturu ve yine kulturumuzde yogun yer bulan komsu kiskancligi ucgenine alman arabalarini eklerseniz bu sekilde sosyolojik bir gerceklik cikmasi surpriz olmaz
Yanlis anlasilma potansiyeli oldugunu anladigim icin mesaji siliyorum
Iyi surusler
Alıntıları GösterSilmeniz iyi olmuş,
iyi sürüşler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası
Satış rakamlarına bakarak araç değerlendirmek...komikbir araç muadillerinden pahalı olduğu halde en çok satıyorsa satış rakamlarına bakarak değerlendirmenin komik bir tarafı olamaz. passat da golf de polo da tiguan da premiumlar hariç sınıflarının en pahalıları ama yine de en çok satıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Borakhano senin kendi deneyimin. ben en az 4-5 ayrı bayii ile muhattap oldup. bir tane adam gibisine denk gelmedim. bir daha da kapılarına uğramam. benim açımdan görünce koşarak uzaklaşmak gereken markadır.
sorunsuzluk kısmına gelince. araçta sorun yoksa tüm markalar sıkıntı yaratmaz zaten. gidersin bakımını yaptırırsın, binersin.
ancak araçta bir sorun var ise o zaman markalar arası fark ortaya çıkar. daha 5b km'deki aracın motoru için 30b lira para istemek ki ik seferde oldu. önce bazı parçaları değiştirdiler. sonra "aaa onların değişmesine gerek yokmuş, bunların değişmesi gerek" diyerek iki farklı fatura çıkardılar. Hanımın akrabası patron adami, paraya pek takılmıyor, yoksa ben olsam hayatta o parayı o kadar kolay vermezdim. en kötü ihtimal giderdim sanayiye bir yerde adam gibi yaptırır en kısa sürede satardım.
dediğim gibi bugüne kadar 4-5 ayrı bayi ile tek bir düzgün tecrübem yok. ek olarak diğer ülkelerde 10 sene garanti verdikleri DSG'ye bu ülkede 2 sene garanti vermeleri onu da "kullanıcı hatası kardeşim" mantığı ile müşteriye iteleme derdinde olmaları yeterince fikir veriyor Türk tüketicisine hangi gözle baktıları hakkında.
senin bir deneyimin yok ki. hanımının aracı sanıyordum, hanımın akrabasının deneyimi. suyunun suyu...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası
Bu mesaj silindi.vw satıldığı her ülkede muadillerinin üstü fiyata satılır. bu kalite bu fiyata ucuz bile.
-
Araba dandik buzdolabı tipinde, firma dünyaya üç kağıt açmış..Dünyada 10 yıl olan DSG garantisi Türkiye'de 2 yıl ..üstüne +2 yıl yıl paralı..10.000 km de şakırdamaya başlar..servise dünya yükü para bırakırsın..30.000 masraf ama sen yarısını versen yeter sadık müşterisin derler Daha ne olsun..hiç mi sormuyorsunuz eşe dosta araç alırken?? para sokakta mı dağıtılıyor bilmiyorum ki? Orta direksen Türkiye şartlarında alacağın arabalar Ford, Opel ve Toyota dır ..durum iyiyse Mercedes,BMW ve Volvo dur ..Diğerlerine kafa yormaya dahi değmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: mitsubashiAraba dandik buzdolabı tipinde, firma dünyaya üç kağıt açmış..Dünyada 10 yıl olan DSG garantisi Türkiye'de 2 yıl ..üstüne +2 yıl yıl paralı..10.000 km de şakırdamaya başlar..servise dünya yükü para bırakırsın..30.000 masraf ama sen yarısını versen yeter sadık müşterisin derler Daha ne olsun..hiç mi sormuyorsunuz eşe dosta araç alırken?? para sokakta mı dağıtılıyor bilmiyorum ki? Orta direksen Türkiye şartlarında alacağın arabalar Ford, Opel ve Toyota dır ..durum iyiyse Mercedes,BMW ve Volvo dur ..Diğerlerine kafa yormaya dahi değmez
hiç vw sahibi oldun mu? yok yani ezbere biliyor gibi konuşuyorsun da?
30bini devirdim şakırdama diye bişey duymadım.
dsg en ucuz tamir edilen otomatik şanzıman.
-
Ne kadar çok eleştirilse de hala deli gibi satıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnyargisizEyyyy alamanya sen kimsin ya
Bizi kiskaniyorsun cekemiyorsun sahsimin sahip oldugu ulke vatandasimin bile ismi daswagen sen kimsin ya bizim ismimizi de kendine benzettmek suretiyle bizim benligimize kimligimize zarar veremezsin
Bizim kardesimiz dostumuz esat pardon japonlardir toyotadir hondadir mazdadir suzuki subaru hepsidir
Biz ki bizi cekemeyen kıskanan kendini premium goren fahis fiyatlatla vatandasimizi kaziklayan markalarina boyun egmedik egmeyecegiz
Dunya daswagen den büyüktür
Alıntıları GösterVerdim şukuyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dizel hilesinden + doğuş otomativ yüzünden...
-
daha ne deneyimi olacak? başından sonuna bizzat yanında olduğum, bizzat gördüğüm olay. daha nasıl bir tecrübe olmasını bekliyorsun? yani aracı illa kendimize mi almamız gerek. de get işine. saçmalama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X