Şimdi Ara

vw passatı sattım, audi 6 aldım.. ilk izlenimlerim.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Audi 2.0 TFSI den değilde Quattro dan başlar......Quattrosuz Audiye sahip olmak istemem......Ne hassasiyet var ne sürüş hissi.....Ancak boş yolda biryerden biryere gitmeye yarar gibi his veriyor .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecex -- 11 Haziran 2009; 16:01:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

lafı biraz uzun tuttum ama, bunları yazmadan geçmek istemedim........eğer aracınızdan memnun kalmazsanız size tavsiyem yine passata dönüş yapın ve bu kez 2.0TDI(140 HP DEĞİL 170HP VERSİYON 2.0TDI DİYORUM) PASSAT HİGHLİNE DSG ALIN SÜRÜŞ OLARAK SİZİN ELİNİZDEKİ A6 YI HER AÇIDAN KATLAYACAKTIR GEREK DONANIM, GEREKSE PERFORMANS OLARAK (elinizdeki a6 2.0tdı 140hp sanırım)

Bu her açı hangi her açı. Donanım ve motor hariç her yönden audi üstün. A6 kullanmış olsaydın böyle talihsiz bir yorum yazmazdın

• A6 ile passat kıyaslanıyor Herşeyin performans ve donanım olduğunu düşünen arkadaşlar var,gerçekten ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

A6 ile passat kıyaslanıyor Herşeyin performans ve donanım olduğunu düşünen arkadaşlar var,gerçekten ilginç

Tabi ki donanım ve performans her şeydir Bertuğ, hala anlayamadın mı?

Ekleme: Bu arada donanım donanım diye bağırmanın anlamı yok, sınıf yükseldikçe opsiyonel olan donanımlar standart hale gelir. Audi'de de konfor opsiyoneldir ama tüm güvenlik donanımları standarttır.

Sınıf da yükseldiği için D segmentine göre pek çok konfor ekipmanı standarttır. Sessizlik ve sürüş konforu da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 11 Haziran 2009; 16:45:35 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

quote:

lafı biraz uzun tuttum ama, bunları yazmadan geçmek istemedim........eğer aracınızdan memnun kalmazsanız size tavsiyem yine passata dönüş yapın ve bu kez 2.0TDI(140 HP DEĞİL 170HP VERSİYON 2.0TDI DİYORUM) PASSAT HİGHLİNE DSG ALIN SÜRÜŞ OLARAK SİZİN ELİNİZDEKİ A6 YI HER AÇIDAN KATLAYACAKTIR GEREK DONANIM, GEREKSE PERFORMANS OLARAK (elinizdeki a6 2.0tdı 140hp sanırım)

Bu her açı hangi her açı. Donanım ve motor hariçher yönden audi üstün. A6 kullanmış olsaydın böyle talihsiz bir yorum yazmazdın

araba denilen şey, zaten neyden oluşuyorki başka

Modifiyeli bir Colt Czt alsaydın keşke , donanım desen var ( mp çalıyor en azından ) , performans desen senin cettayı tokatlar

• Güvenlik, yol tutuş, konfor, iç hacim, kalite, tasarım...

Yetmez mi?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Öncelikle hayırlı olsun Audiniz..Kazasız belasız inşallah..

Bir üst sınıf araç alıyorsunuz ancak donanımı daha az..Can sıkıcı bir durum..

Eğer sevmeyerek binecekseniz satın tekrar Passat alın ama bu sefer 2.0 TDI DSG HIGHLINE olsun mümkünse..

+170+383

size ne??? ister jetta alırım ister 124 alırım; neyi eleştiriyorsunuz????? 0 km 316 ve a4 ü boş almaktansa, kafama göre dolu olan 0 km jettayı aldım.......yukarıdaki yazımda yazmıştım; ´´segment ve prestij sevdalısı´´ arkadaşlar aramızda çokmuş..... bu gün istesem halen alırım 3 serisi ve a4 ama şuanki aracımın performansına göre gerek görmüyorum...........şahsi fikrim bana göre 3 serisi 330 ile başlar A4 ise 2.0TFSI ile başlar.....FULL BİR 330İ alacak bütçeyi sağlamadıktan sonra bana göre 3 serisine gerek yok.......aynı şey A4 içinde geçerli(gerçi forumdaki b]´´segment ve prestij sevdalısı´´ arkadaşlar 330i yi full alsak, o paraya neden baz donanım S class almadınız derler)
    benim düşüncelerim bu yönde, yaptığım seçimlerde ne kimseyi ilgilendirir, nede yoruma açık bir durum.......post kasmak için yazıyorsanız buyrun devam edin.....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

A6 ile passat kıyaslanıyor Herşeyin performans ve donanım olduğunu düşünen arkadaşlar var,gerçekten ilginç

donanım ve motordan başka nedir??? cidden yazarmısın???? ama sakın marka prestij felan deme bana...onun dışındakileri yaz....

bu soru ciddi mi, yoksa kinaye mi yapıyorsunuz?

çünkü ciddiyse, bu mantığa göre audi'nin tüm üst modellerini iptal edip sadece s3'den ibaret bir model gamı oluşturması gibi abukluk sınırlarının ötesinde bir neticeyle sonuçlanması gerekir.

• Passat ne A6 kadar tokluk hıssı verebilir nede onun kadar kalitelidir
  • 10 sene sonra aynı araçları gene kullanın dersinizki iyiki a6 almışım....
    şimdi bile aradaki farkı anlamamak için insanın birkaç duyusu eksik fln olmalı...

uzun yoldaki gidişi süspansiyonların darbeyi emişi virajları alışı v.s. bir üst sınıf olduğu her halinden belli olur...
    ayrıca detay işçilik ve ince düşünülmüş şeyler hoşunuza gider ...
    prestij i de cabası...

hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: allergyman

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Öncelikle hayırlı olsun Audiniz..Kazasız belasız inşallah..

Bir üst sınıf araç alıyorsunuz ancak donanımı daha az..Can sıkıcı bir durum..

Eğer sevmeyerek binecekseniz satın tekrar Passat alın ama bu sefer 2.0 TDI DSG HIGHLINE olsun mümkünse..

+170+383

size ne??? ister jetta alırım ister 124 alırım; neyi eleştiriyorsunuz????? 0 km 316 ve a4 ü boş almaktansa, kafama göre dolu olan 0 km jettayı aldım.......yukarıdaki yazımda yazmıştım; ´´segment ve prestij sevdalısı´´ arkadaşlar aramızda çokmuş..... bu gün istesem halen alırım 3 serisi ve a4 ama şuanki aracımın performansına göre gerek görmüyorum...........şahsi fikrim bana göre 3 serisi 330 ile başlar A4 ise 2.0TFSI ile başlar.....FULL BİR 330İ alacak bütçeyi sağlamadıktan sonra bana göre 3 serisine gerek yok.......aynı şey A4 içinde geçerli(gerçi forumdaki b]´´segment ve prestij sevdalısı´´ arkadaşlar 330i yi full alsak, o paraya neden baz donanım S class almadınız derler)
    benim düşüncelerim bu yönde, yaptığım seçimlerde ne kimseyi ilgilendirir, nede yoruma açık bir durum.......post kasmak için yazıyorsanız buyrun devam edin.....

sizin tabirinizle 3 serisi 330 a4 2.0 t den başlar derseniz piyasada bu araçlar neredeyse yok diyebiliriz

• Evet, bunlar donanımla ilgili değil mi?

Zöttronik klima arabayı konforlu yapar. Süspansiyon sistemi ve şasi hiç önemli değildir.

vuotrhgowı sistemli airbag arabayı güvenli yapar. Çarpışma testleri hiç önemli değildir.

Donanımsız araba yol tutmaz. Baz model BMW'lerin hiç biri yol tutmaz değil mi?

Çok ağır saçmaladın, sus ki daha da fazla batma.

Kalite: arabanın bir genel havası vardır. BMW 1 ile BMW 7'nin iç mekan kaliteleri aynı mı? Cetta ile Pheaton aynı kalitede mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Evet, bunlar donanımla ilgili değil mi?

Zöttronik klima arabayı konforlu yapar. Süspansiyon sistemi ve şasi hiç önemli değildir.

vuotrhgowı sistemli airbag arabayı güvenli yapar. Çarpışma testleri hiç önemli değildir.

Kalite: arabanın bir genel havası vardır. BMW 1 ile BMW 7'nin iç mekan kaliteleri aynı mı? Cetta ile Pheaton aynı kalitede mi?

işte cevap dediğin bole verilir yuru be senden super avukat olcak valla

• al işte yine boş ve gereksiz mesaj dolu konu . ( alan arkadaşa aldığı araç hayırlı olsun )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Evet, bunlar donanımla ilgili değil mi?

Arkadaşa bi a6 kullandırsak aslında hepsinin cevabını alcak.
  • A6 ile Passat'ı kıyaslayan adam, E46 ile Cetta kıyaslayan adam bana laf anlatamıyor, benim için büyük bir eksiklik olmamalı.

Burada aklı başında adamlar var, onlar bana gayet güzel anlatırlar, ben de anlarım. Sen de anlaşılır şeyler söyle, hepimiz anlayalım seni.
  • Planta köşeli tasarımları bilmem ama bence senin jeton köşeli
  • tabe canım hatta cetta sınırlı uretim altın değerinde kac tane olcak her taraf cetta tsi dolu..cok mu onemli bir araba zannediyorsun tipsiz bir araba basta cakma passat passat kadar oturaklı durmayan daha yuksek bnce vw nin yuz karası bir araba..kusura bakma ama ole..o zamn sole bole diosun yap bakalım bi inceleme de gorelim arabanı..
  • @Plantamax

Audi A6 2.0 Tdi performanslı bir araba olmayabilir.

Ancak güç hariç dediğin hiç bir konuda Jetta daha iyi olamaz. Ki gene yüksek süratlerde A6 senin aracından daha oturaklı ve stabil gidecektir.

Ha ama zaten isteyen çip yaptırır bilmemne yaptırır performansını arttırmanın yollarını bulur A6'nın, krallar gibide biner. Neden şu tip mesajlarından vazgeçemiyorsun anlamıyorum, yani anlamak bu kadarmı zor? Ben forumda aynı sınıf araçlardan Amerikan arabası seçiyorum diye ( Q7 yerine Escalade, Bmw 5 yerine Cadillac CTS ) bile Amerikancı ilan ediliyorum . Sen bide çıkıp arada 2-3 segment ve marka farkı olan araçları kıyaslıyorsun.

Pes...
  • Biraz da konu ile ilgisi olan bir mesaj yazsaydın daha iyi olacaktı, ama neyse.

Bence bu bile başarı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.