Aracı alan arkadaşımıza hayırlı olsun, bakım ücretlerini de bizimle paylaşırsa herkese bir fikir vermiş olur:)
başlık passat-a6 sonuç jetta-a6
ama hiç şaşırmadım bir şekilde olay jettaya geliyor.
Sayın atiyba, MSN'e bekleniyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: plantamax
newmonarch
JETTA İLE AUDI A6 KIYASI YAPMIYORUM BEN; ŞU BAŞLIKLARI OKUMADAN LÜTFEN MESAJ YAZMAYIN YAW, COMPACT SEDAN ARAÇ İLE E SINIFI ARACI KIYAS ETMİYORUM BEN
demek istediğim A6 baz donanım olarak, B sınıfı full araç gibi bir konumda....onu demek istedim ben....E SINIFI OLUPTA KARARTMALI DİKİZ AYNASI GİBİ GEREKLİ BİR DONANIM YOK
Ulan konuyla alakasız bir biçimde A4 tavsiye ettiler gittim Jetta aldım diyorsun , hala bir de utanmadan saçmalamaya devam ediyorsun.
Kafası basan biri içinde koltuk dışında başka bir donanım olmasa bile A4 tercih eder , prestij ve gösteriş düşkünü değilsen her fırsatta 170 beygirlik Compact bozması arabana niye geliyor bu konular ???
quote:
Orjinalden alıntı: plantamax
newmonarch
JETTA İLE AUDI A6 KIYASI YAPMIYORUM BEN; ŞU BAŞLIKLARI OKUMADAN LÜTFEN MESAJ YAZMAYIN YAW, COMPACT SEDAN ARAÇ İLE E SINIFI ARACI KIYAS ETMİYORUM BEN
demek istediğim A6 baz donanım olarak, B sınıfı full araç gibi bir konumda....onu demek istedim ben....E SINIFI OLUPTA KARARTMALI DİKİZ AYNASI GİBİ GEREKLİ BİR DONANIM YOK
yeter yaw
sus sus her baslıkta cetta cetta cettanıda al git
plantamax türünün son örneğisin.
bu kadar insan sana tepki veriyorsa insan bi durup düşünür ya.
Topiç konusundan kaymış...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme