Hocam cehaleti kutsayanlar bilmez bunu. Corolla kullanıcısı olmama rağmen ısrarla iyiye iyi kötüye kötü diyorum. Dünyada bağımsız ve tarafsız otomobil otoriteleri en iyisi Golf diyor C segmentinde bunu dillendiriyorum. Bazı tipler var makine mühendisiyim diyorum bu işin eğitimini aldım diyorum, meslektaşlarım üretiyor bu arabaları diyorum hadi onuda geçtim bu işten para kazanıyorum, iş yapıyorum diyorum yok diyor illa benim dediğim doğru. Ya işte kendi arabası ya illa övecek. İlla kendi bindiği en iyisi olacak. Rabbim sakınsın bu zihniyetten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VW Peugeout Sıfır Arac Lastik Kalite Farkı - Showroom İzlenimi (2. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 golf sahibi olarak golften vazgeçmem çünkü her konuda çok memnunum. imkanim olsa da golf 8 alabilsem..
Psa Fransız, Michelin Fransız?
Ayrıca nexen 65 yıldır Güney Kore'de lastik üreten bir marka.
PSA grup araçları peugeot, citröen(sahibiyim), opel, ds...
VW grup araçları; vw, audi, porche, seat, skoda, scania, man, dukati, bentley, lamborghini, bugatti.
Asıl soru bir yılda hangisi daha çok lastik alır? Yada büyük üreticiler bu talebe yetişebilir mi?
Vw grup geçen sene düz hesap 10 milyon araç satmış bunu 4 le çarp, yılda 40 milyon lastik. ???
-
Ben vw grubunda tucson kullanicisi olmama rağmen sadece tiguani begeniyorum. Ancak golf segmentinin atasidir ve bitmeyecek öyküsüdür :) misal almanyada yasasaydim ve bekar/asi genc olsaydim ben golf degil de hyundai veloster n" tercih ederdim :D
Her marka, aracin satilacagi ulkenin dinamiklerine gore araba kalitesi, donanimi ve motor kombinasyonu sunar. Bu demek degildir ki, burada en dolu x modeli ile y ulkesindeki x modeli aynidir.
Ama ayni degildir. Arabanin uretildigi ulke dahi iscilik acısından fark yaratir.
Araclardaki lastik markalari pakete gore de degisiyor. Alt paketlerde hankook/nexen vs dolu paketlerde continental michelin bridgestone vs
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisadam golf'ün ön konsoluna laf atıyo. bi de bize fanatik manatik derler.
Alıntıları Göster
-
Aferin sana 😉😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyinsis ve daswagen nickli VW satış temsilcileri hemen savunmaya geçmiş nick yorum uyumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 20 Mart 2021; 14:5:37 >
Pejo, airbag kapakları güneşten çatlayan marka değil miydi? Heralde kaliteden oluyor 😂
Senin aracın Polo yada Golf değil mi yeme bizi
Ben hayatım da fiyat performans ilkesi ile ürün alırım. Eğer bir marka fiyat performans ilkeme uymuyorsa eleştiririm.
Piyasada çok ağır şikayetleri olan doğuş grubu ve wolfswagen var. Fiyat olarak yüksek bir araç birde. Böyle olunca benim eleştiri alanıma giriyor doğal olarak.
Yazdığım yazıyla dalga geçmeye çalışman çok çocukça geldi bilgin olsun.
Ayrıca adamın biri benim ön konsol yazımı destekleyen video atmış. Tam cuk oturmuş.
Bende öyle bişey olmadı kardeşim.
2015 model 3008 aldım 2019 nisanda, km 89000 idi. Aracın üzerinde hala fabrikanın taktığı michelin lastikler duruyordu, yazlık-kışlık ayrı kullanılmış fakat yine de lastiğin en az 50bini vardı, kışlık lastik takana kadar 6 ay falan da ben kullandım o lastikleri.
-
Kaç tane pejo baktıysam hemen hepsinin airbag yerlerinin izleri belli.
karsima ilk çıkan ilandan bir foto
Torpido airbagleride benzer görüntüler veriyor genelde.
Bu görüntü çok farklı sebeplerle oluşabilir. Kullanıma bakmak lazım.
Ben kendi aracımda böyle birşey görmedim.
2016 Golf kullanıcısıyım. Golf’ün ya da genel olarak VW araçlarının DSG şanzımanı, fahiş satış ve bakım fiyatları, bayilerdeki ilgisizlik ve yol tutuşları eleştirilebilir. Ama bence -en azından el altında olan sürekli dokunlan yerlerdeki- malzemelerin kalitesi, işçiliği ve yalıtım seviyesi gayet iyidir. Aracım 50 bin kilometrede ve 100 bine geldiğinde de videodaki gibi olacağını sanmıyorum Hocam.
Not: Daha önceki mesajlarımı görebilirsiniz asla bir VW fanboyu değilim. Kısa süre sahibi olduğum T9 308’i ve uzun süre ve uzun kilometreler kullandığım Giulietta’yı halen daha ararım bazı konularda. Ama kesinlikle malzeme kalitesi ve yalıtım konusunda değil
Valla neredeyse tüm pejolarda var. İstiyorsanız açın ilanlara bakın.
Kardeşim ben fanboy gibi saçma ithamlara girmem. Arabanızı güle güle kullanın. Kaliteli bir aracınız var. Ben fiyat performans olarak beğenmiyorum bu aracı.
vw fanı olmaktan utanmıyor musun?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X