Volkswagen touareg dışında komedi bir firma. Golf dsg giriş fiyatı 300 bin :D |
VW Peugeout Sıfır Arac Lastik Kalite Farkı - Showroom İzlenimi (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Bu mesaj silindi.bu kadar da fanatikliğe gerek yok be hocam, vw yi bmw ile mercedes ile kıyaslamakta ne biliyim komik olmuş. Yapmayın lütfen, biraz eleştirel yaklaşın, sizi tanımayan insanlar size fanboy yaftası yapıştırır bu yorumla
-
Her markanin + sı - si var. Vw de parca kaliteleri daha iyidir ornegin. Gidip renaultta 50binde triger degisiyorsa vw de 80 bine kadar dayanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sende kafa 2004 yılında kalmış annen ve babana sabır diliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, haklısınız dikkat edeceğim, fanboylarla fanboy olmaya gerek yok.
Pejo son yıllarda kalite arttırdı bunun meyvalarını yiyor.VW de orta segmentte bu markalara göre bir tık öndeydi malzeme ve işçilik olarak.Şu anda bu fark pejo ile kapandı gibi sanki.Tasarım olarak Pejolar çok albenili ve 3008 çok tutan bir araç.Sorunlu olsaydı bu kadar tutacağını sanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C2560DDFD
Millet deli gibi 3008 alıyor. Kafamı nereye cevirsem 3008 ve 2008 görüyorum. Bu gruba 308 leri de ekleyebiliriz.Bizim öğretmen arkadaşta 2019 model 3008 var, dış dizayn zaten çok güzel içi de gerçekten çok güzel. Gerçekten premium bir araba hissi veriyor iç dizaynı. Motor şanzuman da çok iyi gerçekten. Deli gibi satmasının sebepleri de bunlar, adamlar yapmış gerçekten.
-
Maaslar gec de olsa yatti galiba. Birileri yine mesaiye baslamis.
Daswagen'i sallamayın forumda trolluk yaparak kendini tatmin ediyor, herkesin kendini tatmin etme yolu farklı hakikaten
O değil şurda ençok eleştirilen konu golf ün 300bin olması, bunu duyan da zannedecek pejo citroen 150bine satılıyor anasını satayım, şakamısınız siz ençok kıyaslanan 3008 in fiyatı 450 500 bin, şu marka fanatikliğiniz de komik gelmiyor artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 20 Mart 2021; 16:20:29 >
Renault’da 80 binde değişir, yanıltmayın insanları.
308 ile golfün plastiğini kıyaslamak mı?Şaka mı bu şunu bi kabul edin c segmentinde golf ve diğerleri diye ayrılır premiumlar hariç.Yeni 308 in plasik kalitesi bile eh işte iken 13 yaşındaki 308 e binip iç aksam bu olur diyecek adam arabadan falan anlamıyordur net yani.
-
Dedi vw baş fanı.
-
Anladığımı söylemedim. Araba ustasıyım da demedim. Ben bindiğim araba ile içine binip incelediğim Golf u karşılaştırdım. Siz Golf den memnunaaniz Golf almaya devam edin.
2018 model allure 308'im ile 3000 tl lik michelin ps4ler ile gelmişti.Hala da onları kullanıyorum.Vw belirttiğiniz gibi nexenleri,savaları dayıyor millete.Ne geçirirsek derdindeler.
-
Vw bayileri lastiklerini alıp dandik lastik takmiş olabilir çünkü 2013 passatımızda 0 iken üzerindeki michelin primacy vardı 2012 sıfır aldığımız 5008 de lassa vardı o nu da büyük ihtimalle bayi taktı
Forumda vw denen '' sahtekar '' markayı fütursuzca savunanların küçük bir kısmı vw ekmeği yiyerek marka algısı yürütenlerken, büyük çoğunluk şişirilmiş fiyatlarla bu markayı seçip, yaptıkları hatayı anladıklarında pişman olan araç cahilleridir. Azıcık muhakeme yeteneği olan hiç kimse '' sahtekar '' vw'e para vermez.
-
ha ha ha ha haaaaa. süper fıkra. yok ciddi olarak anlatıyorsan gülmeye ağzım yetmez
-
Hacı sen ne diyon? Volkswagen'in kalitesi BMW, Mercedes, Audi'ye yakın ne demek? Abi abartırsin da, bu kadar da abartmazsin. 2018 2.0 TDI 240 HP Passat kullandım. Çok değil yaklaşık 3-4 gün falan kullandım, 230 km civarı yol yapmışimdir muhtemelen. Bu arabada bile ben öyle üst düzey bir kalite görmedim. Sen ne BMWsinden Mercedesinden bahsediyosun.
Ayrıca, Volkswagen sorunsuz falan değil. Boşuna övmeye çalışma bindiğin arabayı. Dünyanın en sorunsuz otomobilleri listesinde Volkswagen yerlerde. Al paylaşıyorum tabloyu da seninle. Tabloyu Sekizsilindirden aldım. JD Powerin 2017 yılında yaptığı araştırmanin sonuçları. O "sorunsuz" dediğin Volkswagenin Hyundai gibi Türkiye'de beş para etmez gözüyle bakılan markaların altında ezildiğini kendi gözlerinle gör. Bu arada böyle yazdım diye Hyundai VWden iyi dediğimi algılama. Hyundai'yi çok kalitesiz, sürekli arıza yapan bir marka olarak gördüğümüz için onu örnek verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fransız araçları benim bildiğim gördüğüm yine bşr Fransız markası olan michelin lastikle geliyor. Ama alman markaları farklı lastiklerle gelebiliyor. Mesela ben a4 ü aldığımda 16 jantlar conti ile geliyordu, 17 jantlar ise hankook larla geliyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X