Şimdi Ara

Vw Polo 1.4 -vs- Peugeot 207 1.4 -vs- Clio 3 1.2 HB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayda 850 km yol gideceksen bence dizel alman gerekir. Gerçi 1.2 benzinliler de aşağı yukarı güzel rakamlar tutturuyorlar.

Ama 0 olsun demişsiniz. 2.el olsaydı güzel araçlar var.

• clio ve pejoyu direkt listeden çıkarın

bunların dışında bakılacak 3 araç var polo, corsa, jazz ve colt

her dördünü de kullanıp öyle karar verin

birkaç ay önce kardeşime araba alırken colt dışında hepsini test etti ve polo'da karar kıldı
  • beş senelik kullanım işin colt daha iyi seçenek polo bu süre zafında bakımları ile sizi daha çok zorlayacaktır.colt bu sınıftaki en sorunsuz araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

clio ve pejoyu direkt listeden çıkarın

birkaç ay önce kardeşime araba alırken colt dışında hepsini test etti ve polo'da karar kıldı

neden bu kadar emrivaki yapıyorsun. senin dediklerin olmak zorunda mı??
  • Opel Corsa D
  • cevaplarınız icin tesekkür ederim bugün peugeot ve vw bayisine gittim orada

polo tour 1.4 2009 ve polo 1.4 tdi 2008 varmıs ellerinde..polo tour paketinde celik jant, abs, otomatik klima, esp , 4 kapı otomatik, 4 hava yastıgı, sis farları, yol bilgisayarı vardı donanım olarak tatmin edici fiyatı da 31000 ytl..biz kredili alacagız belki bu olabilir..yalnız rengi lacivertin biraz daha koyusuydu gri ublamadım..tdi fiyatı da 29000ytl ama donanım olarak 0 diyebilirm..

gelelim 207 ye..siyah renk peugeot 207 dynamic 1.4 hdi fiyatı 33000 ve 24 ayda %1.00 faiz oranı sunuyodu yalnız donanım olarak üst seviye idi..
    bu arada yetkiliye peugeot hakkında kimsenin iyi konusmadıgını cok cabuk sorun cıkardıgını 2.elinin satmadıgını söylediklerini söyledim adam da bana herkesin bilip bilmeden konustugunu arabanın cok sattıgını söyledi..zaten arabayı kötülemesini de beklemiyrdum..

colt bayisi uzakta oldugu icin gidemedim..gelirken bi colt gördüm görünüs olarak 207 eline su dökemez ama saglam bi durusu vardı..icini tam bilemiyorum..

son olarak clio hb galiba vazgecicez cünkü ic donanımı beni pek tatmin etmiyo ve görünüsü de kötü gelmeye basladı cok kalkık bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hearoune -- 11 Eylül 2008; 17:19:19 >

• corsa veya 207 düşünmelisiniz bence.polo eskidi artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

quote:

benim tecrübem o şekilde

almak zorunda diyen var mı peki ?
  • cold çok mantıklı hemde japon (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: markweber

207 yedi için biri "bardaki sarışın" demişti. yani dıştan çok güzel ilk bakışta ama tanıdıkça içi boş.

bir de genelde fransız arabaları birçok kişiye olduğu gibi bana da kalitesiz geliyor.
    clio da aynı şekilde kalitesiz duruyor bence, ayrıca tipi bir türlü hoşuma gitmedi benim, tabi zevk meselesi.

onun dışında polo kaliteli, daha ağırbaşlı, sade duruyor. Ama wv türkiyede biraz gereğinden fazla değerlenmiş gibi. bazı modellerinde abs bile standart değil. eklenen her donanım için fiyat artıyor. ikinci elde çok tutuluyor o da doğru.

Bana kalırsa yukarıdakilerin hepsini ele. İlla alacaksan Polo al.

Ben de senin gibi birçok modelle başladım başladım kala kala Colt kaldı en mantıklı.

Bardaki sarışın Avrupa da top seller ama

• 207 fransızlardan tanıdık tıkıtılı gürültülü bir araç değil, 206 gibi ikinci eli de iyi olursa değerlendirilebillecek araçlardan.

Bunun dışında ben madem seçim benzinli olacak eskimesine rağmen polo'yu gözardı etmezdim büyük olasılıkla da polo alırdım.

Yalnız yeni fiesta da çok hoş bir araba beğenmediğim bir yanı yok gibi, yurtdışı yorumları da oldukça iyi, sürüşü yine sınıfının referansı olacak derecede iyiymiş, eylül sonunda satışına başlanacak, çok acil değilse biraz beklemekte fayda var, yepyeni bir araba hemde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

207 yedi için biri "bardaki sarışın" demişti. yani dıştan çok güzel ilk bakışta ama tanıdıkça içi boş.

bir de genelde fransız arabaları birçok kişiye olduğu gibi bana da kalitesiz geliyor.
    clio da aynı şekilde kalitesiz duruyor bence, ayrıca tipi bir türlü hoşuma gitmedi benim, tabi zevk meselesi.

onun dışında polo kaliteli, daha ağırbaşlı, sade duruyor. Ama wv türkiyede biraz gereğinden fazla değerlenmiş gibi. bazı modellerinde abs bile standart değil. eklenen her donanım için fiyat artıyor. ikinci elde çok tutuluyor o da doğru.

Ben de senin gibi birçok modelle başladım başladım kala kala Colt kaldı en mantıklı.

artık değil asilciim

2008 ilk 6 ayda avrupa'da en çok satan araç artık golf

http://www.samar.pl/__/__la/en/__ac/sec,4/new/16400/__VW-Golf-continues-to-lead-Europes-car-sales-table-through-May.html

demet akalın misali o geçen seneydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 11 Eylül 2008; 18:30:52 >

• gene sınıfının best sellerı.. Senin alma dediğin o iki modelin satışları toplamıda tercih yap dediğin 4 modelden fazla..

• liste değişti be asilim

doğru ya golfle karşılaştırmada top seller 207 olur

ama konu değişince yine sınıfının bestselleridir hala

ok mesaj alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 11 Eylül 2008; 19:13:42 >
  • corsa 1.2 oldugu icin babam biraz gönülsüz..bir de cok fazla oopsiyonlu herbir donanım icin farklı para istiyor..
  • coltu babanızla beraber incelemeden son kararınızı vermeyin derim.

31000 ytl b segmenti helede benzinli bir araç alınmaz.

gene de siz bilirsiniz.

29000 küsüre 1.4 C 4 var b sgmentine 31000 ytl vermektense C 4 yada baz focus megane vb alın.

amaç minimum paraya maksimumu elde etmek olmalı bence.

coltun içini göremedim demişsiniz.

videoları izlemedinizmi?

http://www.verdictoncars.com/jsp/vocmain.jsp?lnk=901&id=27&description=Mitsubishi%20Colt

bir diğer video

http://www.whatcar.com/car-review-video-alt.aspx?RT=657

bir diğer video

http://www.skycast.com/video/watch/-1333765595031119623/

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Eylül 2008; 21:46:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

ee ben de onu diyorum zaten bardaki sarışın olduğu için çok satıyor

• quote:

quote:

quote:

benim tecrübem o şekilde

o zaman bu yüce tecrübenin önünde saygıyla eğiliyorum. midyat seyfo sizde eğlin.

• Poloların baz versıyonlarında abs bile yok. Ve rakiplerine oranla bunu düşündüğünüzde pahalı geliyor. Bu devirde 30.000ytl'ye yakın para veripte abs siz araba alınmaz herhalde. Ancak 2.elde iyidir. Satarken hiç zorlanmazsınız.
    Peugeot' 207 yi ben incelemiştim ilk çıktığında onlardan alma gibi bir niyetim vardı ki. Daha sonra vazgeçtim. Beni görüntüsü cezbetmişti sadece. Ben tavsiye etmem. Bilindik fransız harikası.
    Clio 3 eğer dizel olsaydı tavsiye edebilirdim cunku o arabayı ben birtek motoru için alırdım.

Geriye polo kalıyor.Tour iyi bir seçenek gibi gözüküyor ama bu arada honda jazz,skoda fabia,colt gibi araclarada bakmanda fayda var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benim tecrübem o şekilde

o zaman bu yüce tecrübenin önünde saygıyla eğiliyorum. midyat seyfo sizde eğlin.

aferin sana

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.