Şimdi Ara

Vw Polo 1.4 -vs- Peugeot 207 1.4 -vs- Clio 3 1.2 HB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: markweber

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: markweber

207 yedi için biri "bardaki sarışın" demişti. yani dıştan çok güzel ilk bakışta ama tanıdıkça içi boş.

bir de genelde fransız arabaları birçok kişiye olduğu gibi bana da kalitesiz geliyor.
    clio da aynı şekilde kalitesiz duruyor bence, ayrıca tipi bir türlü hoşuma gitmedi benim, tabi zevk meselesi.

onun dışında polo kaliteli, daha ağırbaşlı, sade duruyor. Ama wv türkiyede biraz gereğinden fazla değerlenmiş gibi. bazı modellerinde abs bile standart değil. eklenen her donanım için fiyat artıyor. ikinci elde çok tutuluyor o da doğru.

Bana kalırsa yukarıdakilerin hepsini ele. İlla alacaksan Polo al.

Ben de senin gibi birçok modelle başladım başladım kala kala Colt kaldı en mantıklı.

Bardaki sarışın Avrupa da top seller ama

ee ben de onu diyorum zaten bardaki sarışın olduğu için çok satıyor

Bardaki sarışın çok satmazki onla bir gecelik yaşarsın genelde.

• peki dacia sandero ya ne dersiniz? fiyat cok iyi..
  • Zaten Colt sahibi olanlara dikkat edin, size:

"Colt Alın" demez...

Sadece "Gidin bir kez deneyin" der...

• quote:

Orjinalden alıntı: hearoune

peki dacia sandero ya ne dersiniz? fiyat cok iyi..

kriter fiyatsa çin cherylere bak hem çok ucuz hemde baya donanımı var alia mıydı model ismi.

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hearoune

acıkcası colt u hic düsünmemistim simdiye kadar..ama nasıl desem sanki colt biraz daha aile arabası gibi geliyor bana..ben babamla ortak kullanacagım dogrusu ailem de ancak haftasonları fln biyere gidersek biner heralde..

digerleri ve özellikle 207 bu anlamda tam bir spor arabası gibi geliyor bana ne zaman dönüp gecse bakıyorum..ama kimse 207 den memnun degil..bu araba nasıl 1 millyon satar anlamıs degilim..dısı süper ama ic konsol da anladıgım kadarıyla pek iyi degil..

son olarak polo nasıl bir araba peki ?özellikle babam cok ısrar ediyor..

arkadaşım bu forum peugeot düşmanıdır burda yazılanlara pek aldırış etme sen al bir 207 ,bu araçlar içinde en güzeli o ama yok ikinci eli düşünüyosan polo alıcaksın ,colt u tavsiye etmem aynen bende tipini sevmiyorum özellikle arka yapısını coltun, siyah bir 207 iyi seçim olur

• o zaman bu yüce tecrübenin önünde saygıyla eğiliyorum. midyat seyfo sizde eğlin.

aferin sana

aferin bana
    şimdi bişey deyip ban alacam ama tam cuk gibi otururdu bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 13 Eylül 2008; 0:45:52 >
  • 207 almanı tavsiye etmem.polo al sapa kalır.artık 30000 ytl altı arabalar'ı 5 yıllık yapıyolar arabalar içinde bir adama 2 hava yastığı düşüyor ama ne iyi çalışan mekanizma var ne yıllarca çalışan kaliteli parça.polo alırım ben senin yerinde olsam.parça kalitesi ve işçiliği çok iyidir.
  • Poloyla iyi kötü yol tecrübesi olan birisi olarak, iç genişlik kalite konusunda iyi olduğunu düşünüyorum.Şasi tepkileri yol tutuşu da bana göre oldukça iyi C sınıfı araç kullanma hissi veriyor, oturaklı yani.
    Yalnız fren dozlanması çok kötü ve tutmuyormuş gibi, frenleri hiç ama hiç sevmedim.1.4 benzinli kullandım marşa basarken araba dizel gibi çalışıyor ve de çok çok güçsüz.Akıcı sürüş için sürekli vites düşürmek gerekiyor.
    Colt'u bilmem ama bu saydığın araçlar arasında tok bir araç ve güvenli seyahat için Polo'yu öneririm.Sağlamlık hissi küçük araçlar arasında üst seviyede bence.Yalnız benim kullandığım araçta 2 senelikti ve ABS yoktu, abs li olanı alın dediğim gibi yoksxa frenler çok hissiz.
  • arkadaşlar ben anlamıyorum neden sac kısmı dandik olan peugeot marka arabaları ve polo denen yakıt canavarı arbaları tercih ediyosunuz. bence ikisinede girme derim çok derde girersin, peugeotun sorunları bitmez poloysa istersen lgp taktır çare etmez sana tavsiyem

2004 model Opel Astra 1.6 16V Enjoy 110 hp

bu arabayı al içinde rahat olsun cebinde,,,

direksiyonu elime aldığımda opel amblemini gördüğüm zaman içim rahat ve kendimi güvende hissediyorum

uzun lafın kısası kullananlar bilir
  • quote:

arkadaşlar ben anlamıyorum neden sac kısmı dandik olan peugeot marka arabaları ve polo denen yakıt canavarı arbaları tercih ediyosunuz. bence ikisinede girme derim çok derde girersin, peugeotun sorunları bitmez poloysa istersen lgp taktır çare etmez sana tavsiyem

2004 model Opel Astra 1.6 16V Enjoy 110 hp

bu arabayı al içinde rahat olsun cebinde,,,

direksiyonu elime aldığımda opel amblemini gördüğüm zaman içim rahat ve kendimi güvende hissediyorum

uzun lafın kısası kullananlar bilir

1.4 Poloyu Opel'in 1.6 motoruyla karşılaştırmak çok saçma. Çünkü bahsettiğin motor hiç de ekonomik değil. Sadece ismi Ecotec :)

Sacı ince dediğin Peugeot 207'nin Euro Ncap testinden 5 yıldız aldığını da hatırlatmak isterim :)

• arkadaş fiesta aldı arkadaşlar.

konunun bir önemi kalmadı.

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

arkadaş fiesta aldı arkadaşlar.

konunun bir önemi kalmadı.

hayırlı günler.

yeni fiesta mı??
    kaça aldı ki??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.