Bildirim
VW polo AC HB 2000 model
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
polo parasını hiç hak etmeyen, sürüş dinamikleri ve görselliği zayıf bir araçtır, tek olumlu yanı paslanmaya karşı etkin bir yapısı olmasıdır, sırf bu sebepten dolayı alınırmı bence hayır.. -
geçen gün bir forumda nissan almera sahibi bir amortisörünün 300 küsür ytl olduğundan bahsediyordu, polonun 4 amortisörünü toplayın o kadar etmiyor...
parçası acayip ucuz, tabi ki yedek parçacılardan aldığınız sürece....
aracın torku emsallerine göre oldukça iyi, 135 nm, araç hafif olduğu için beygir gücünün az lığı sırıtmıyor 75hp, bazıları yalancı gti da diyordu...
meşhur çarpışma testinden ford fiesta ile 3 yıldız almış bir araç, aynı sene çıkmış corsa clio vs 2 yıldız olarak hatırlıyorum
gayet konforlu bir araçtır, dışı paslanmaz, içteki malzeme kalitesi plastiği vs iyidir
araca bakarsanız sizi yıllarca sorunsuz götürür, ben 99 aralıktan beri kullanıyorum, gayet memnunum....
yakıt tüketimi sürüş tarzınıza, yaşadığınız şehre, trafiğe girip çıkmanıza göre değişir... -
Pololar güzel araç neden alınmasın -
Polo birçok araçtan daha iyidir.Neden alınmasın ki?Sonuçta kendini kanıtlamış bir markaya mensup. -
Poloların en büyük sıkıntısı boğaz kelebeğidir. Bazı serilerde sorun çıkarmıştı. Sık temizlemek gerekiyor. -
teşekkürler arkadaşlar.fiyatı biraz daha aşağıya çekebilirsem aracı alacam galiba.Bu fiyat aralığında başka hangi markalar önerirsiniz ??? -
quote:
Orjinalden alıntı: scarface80
teşekkürler arkadaşlar.fiyatı biraz daha aşağıya çekebilirsem aracı alacam galiba.Bu fiyat aralığında başka hangi markalar önerirsiniz ???
Skoda Fabia lar var o paraya daha yüksek modellerini alabilirsin -
Polo al abicim güzel araçtır onlara aldanma bakımları zamanında yaparsam sürüşün güzel olur....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X