Şimdi Ara

VW Polo Lastik (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3-4 Ay önce Polo aldım 2014 Confortline TDI. Önceki sahibi 195 45 16R lastik takmış, jantlar da güzel, sportif duruyor, ama biraz sert haliyle. Almadan önce deneme sürüşü yapmıştım ama bu kadar sert olacağını tahmin etmemiştim, kullandıkça daha çok gösterdi diyelim (bir de Ankarada yollar çok bozuk , sokak araları). Şimdi lastikleri değiştirmem gerekiyor eskidiği için. Madem lastik değiştireceğim seçenekleri araştırayım dedim hem ebat olarak hem marka/fiyat olarak.

Orjinal Polo 2014 TDI Comfortline 'da zannedersem 185 60 15 var. Trendline 'da ise 185 70 14. (Yalnız emin değilim)
    Burdaki hesaba göre 60mm + 15inch = 70mm + 14inch gibi birşey. Tam böyle değil ama çok az birşey farkediyor.
    O zaman 195 50 16 taktırsam olur mu? (Lastik çamurluklara sürter mi direksiyonu kırdığımda ya da başka bir durumda) Önerileriniz nedir? İkisi için de lastik tavsiyeniz nedir? Şuan jant değiştirmeyi düşünmediğimden başka ebat mümkün olmaz galiba? (Bir de lastikler mümkünse sert olmasın :) konfor yönüne biraz daha kaymak istiyorum :D

• BiDe de 2014 polo var.Orjinalin185-60-15

Digee sorulariniz icin herhangin bir yorum yapamayacagim maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

@lordford50 şöyle bir link vermiş lastik konusunda:

Yani 195 55 16 bile takılabiliyor galiba :S

başka bir yerde de 205 takılabiliyormuş diye okudum.
    195 ara bir boyut, az bulunduğundan daha çok kullanılan 205 45/50/55 16R olur mu ki? (Yakıt tüketimi artar, fiyat biraz uygun olsa bile yakıttan denk olur gibi ama daha rahat olur mu?

• Jantı değiştirmeden o iş yaş hocam , en iyisi 15 inç janta geçip 195 55 r15 yapmak sağlıklı olur , öbür türlü konforu arttırmak için çapı yükseltmek zorundasın 205 45 r16 dene istersen ama 55 yanak falan yaprsan cip gibi gezersin konforlu olur ama uzun yolda falan sandal gibi oluyor araba ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Toyota Corolla Navigasyon
    10 yıl önce açıldı
    2015 VW Polo 1.4tdi hararet
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.