Bildirim
VW POLO LPG KİT TAVSİYE
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benim 1.2 70 bg polo vardı, Lovato obd 2 taktirmistim 4.5 yıl sıkıntısız kullandım. -
atiker gold düşünüyorum ama fiyatlar baya uçmuş -
Merhaba
Landirenzo ile motor garantili olarak dönüşüm yaptırabilirsiniz düşük fiyatlı bir sistem istiyorsanız landirenzo alt ürünü emmegas taktırabilirsiniz olgun lpg nin bayram kampanyalarından faydalanabilirsiniz. -
cevabınız için teşekkürler araca atiker GOLD kit taktırdım :)
Konu kilit -
Aynı araç babamda da var , lpg düşünüyor.
Performansından memnunmusunuz. Yakıtı ne durumda! -
polo 1.0 75 bg trend 2018 model aracınıza lpg kit önerimiz Prins Technomax kitdir.
OBD Bağlantılı ECU kullanmaktadır. ECU, gelişmiş Prins yazılımı ve arıza tespit programına sahiptir ve tüm bileşenler ile hızlı iletişim kurarak sinyal gecikmesine imkan vermez.
Kaliteli filtreleme sistemine sahiptir ve filitreleme sisteminin üzerinde basınç ve sıcaklık sensörü bulunur.Bu sayede ECU tarafından bu degerler anlık takip edilir.
Üzerinde gaz kesici valf ve filtre bulunan REGÜLATÖR kullanılır, ayarlanabilir basınç aralığı ile hiçbir mevsimde ayarlama gerektirmeyen bu REGÜLATÖR, sabit LPG akışına sahiptir.
Yüksek performans ve kapasiteye sahip enjektörler kullanılır. Motor gücüne göre nozul seçimi yapılır, Tüm koşullarda Benzin'e eşdeğer seviyede LPG püskürtmesi sayesinde uzun ömürlü ve performanslı bir üründür. -
1.0 tsi 95 begir dsg şanzumanlıya ne önerirsiniz? Lpg gerek var mı? 6 lt civarı tüketir düşünüyorum şehir içinde benzin olarak -
Sayın pusat daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Araç marka model ve motor nosu ilk 4 harfi -
şuan 5000 km oldu çok memnunum atiker gold kit takılı yakıt hız durumuna göre değişiyor yaklaşık 100 ile seyir halinde 20 kuruşlarda geziyorum litre olarak bazında hesaplamadım ama depom boş ile 20 tl gaz aldım sakin kullanım ile 110 km yol yaptım sert kullansam 90 rahat yapar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X